اون قدرم که شما فکرش رو می کنید هزینه نداره تازشم خداوکیلی بردی که خودت طراحی کرده باشی کجا، بردی که عین بستنی آمادش و از بیرون گرفته باشی کجا شما رو نمی دونم ولی من حاضرم 5 برابر اضافه هم خرج کنم ولی به شرط اینکه خودم اون برد رو تهیه کنمش . :wow:
ولی لازمه شروع کار اینه که یه تحقیقی بکینم ببینم که قطعاتش رو می تونیم پیدا کنیم یا نه ؟ کدوم قطعات باید جایگزین بشن ؟
این موضوع هم باید مشخص بشه که باید براش یه سوکت بزاریم یا نه همین جوری روی برد مونتاژش کنیم که البته ابتدای این تاپیک مثل اینکه دوستون براش یه سوکت زده بودن .
قبول دارم arm 9 ارزششو داره
یاده یکی از بچه ها که برد براش ساخته بود ، نوشته بود قطعه هاش به جوان سفارش داده!
ظاهرا صد و خورده ای در میاد :cry:
سوکت فکر خوبیه ولی دنگو فنگ کارو زیاد میکنه! 9260 همش 10 تومنه، فک کنم ارزون ترین ic برده
به نظر شما چجوری میشه دوتا فروشگاه ( یکی نسبتا بزرگ و دیگری خیلی بزرگ) که 500 متر هم باهم فاصله ندارن یکی یه جنسو نصف اون یکی بده ؟ من که تعجب میکنم !!!!
حالا اینو : (از خود سایت پایا گرفتم)
Description Price Company Generic Part_Number
120000 N/S F61 AT91SAM7X256
SMD 120000 N/S 090 AT91SAM7S256
SMD ARM 105000 ARM AT91SAM9260B
جالبه .. نه ؟ ایرانه دیگه هر چیزی ممکنه !!!!!
اگه پایا رفته باشی و وضعیتشونو دیده باشی به راحتی احتمال میدی که اشتباه کرده باشن !!! بهتره زنگ بزنی خودت از آقای لاریجانی تو پایا بپرسی چون منشیاشم از رو سایت قیمت میدن .
- نه وقت نشد ویندوز بریزیم . یعنی حالش نبود !!!! بردش هم یه گوشه داره خاک میخوره . البته تنها استفادش که ویندوز نیست . هزارتا کار دیگه هم میشه باهاش انجام داد .
- منم اینو گفتم تا دیگران زودی جوگیر نشن !!! جوونی کردیم دیگه!!!! :mrgreen:
فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)
من به سبب ماموریت 10 - 12 روز در تهران بودم یکم وقت کردم برم پاساز های الکترونیک تهران را ببینم
در این میان جالب تر از همه فروشگاه پایا بود فروشگاه که چه عرض کنم من در مقابل ورودی یک کاراژ ایستاده بودم و با یکی از هموطنان داشت کم کم دعوام می گرفت
بنده خدا اصرار می کرد که پایا همین جاست من هم میگفتم خودتی فکر می کنی من فروشکاه الکترونیک ندیدم
بالا خره نمی دونم چطور شد که قبول کردم وارد اون آسایشگاه بشم
وسط حیاط بزگ که راحت 1000 متر میشد ترسیدم که اون فرد می خواست با نقشه منو بکشه یه جای خلوت و انجا حتما همدستهاش منتظر من هستند
ولی یکم که دیگه رفتم یک در دیدم ازون در رفتم تو انگار وارد انبار قطعات الکترونیک شدم یک راه پله داشت که می رفت بالا دیوار این راه پله پر بود از کارتن حاوی قطعات جاهای از قطعات پله درست کرده بودند خیلی راحت میشد چند کارتن قطعه رو برداشت و رفت
القصه طبقه آخر چند تا دختر خانم پشت تلفن نشسته بودند که فرق مقاومت و خازن رو نمی دونستند ...
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
من به سبب ماموریت 10 - 12 روز در تهران بودم یکم وقت کردم برم پاساز های الکترونیک تهران را ببینم
در این میان جالب تر از همه فروشگاه پایا بود فروشگاه که چه عرض کنم من در مقابل ورودی یک کاراژ ایستاده بودم و با یکی از هموطنان داشت کم کم دعوام می گرفت
بنده خدا اصرار می کرد که پایا همین جاست من هم میگفتم خودتی فکر می کنی من فروشکاه الکترونیک ندیدم
بالا خره نمی دونم چطور شد که قبول کردم وارد اون آسایشگاه بشم
وسط حیاط بزگ که راحت 1000 متر میشد ترسیدم که اون فرد می خواست با نقشه منو بکشه یه جای خلوت و انجا حتما همدستهاش منتظر من هستند
ولی یکم که دیگه رفتم یک در دیدم ازون در رفتم تو انگار وارد انبار قطعات الکترونیک شدم یک راه پله داشت که می رفت بالا دیوار این راه پله پر بود از کارتن حاوی قطعات جاهای از قطعات پله درست کرده بودند خیلی راحت میشد چند کارتن قطعه رو برداشت و رفت
القصه طبقه آخر چند تا دختر خانم پشت تلفن نشسته بودند که فرق مقاومت و خازن رو نمی دونستند ...
با سلام
در سالهای 1374 تا حدود 1380 ، پایا الکترونیک در انتهای طبقه همکف پاساژ عباسیان بودند ، روبروی آرا الکترونیک قدیم در همان طبقه از همان پاساژ.
آن سالها آرا الکترونیک و مدرن الکترونیک ، تقریبا فعالترین قطعه فروشها بودند.
به مرور با تغییر استراتژی و جذب سرمایه گذار ، پایا الکترونیک ، با مدیریت آقای لاریجانی به بزرگترین عرضه کننده قطعات تبدبل شد.
و مدیریت آراالکترونیک ، مدتی تغییر نمود و عملا نزول نمود.
در پایاالکترونیک، بارها جذب نیرو در سطح کارشناسی الکترونیک صورت گرفت ولی.....
همواره ، شما پایاالکترونیک را به همین صورت می بینید.
شلوغ و.... مثل همان شرایطی که شما دیده اید ، و مثل جستجوی قطعه از سایتشان.... oo:
آنجا همه چیز به آقای لاریجانی ختم می شود.
ولی در هر صورت ارزانترین و پرتنوع ترین کالاها را عرضه می کند.
و من در تمام این سالها مشتری ایشان بوده ام.
وبرای نقاط مثبت شان سپاسگزار هستم. و خدمات موثرشان در تامین اکثر قطعات و کاهش و ثبات قیمت را همواره به یاد داشته ام.
گشتی در لاله زار
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0
به نظر شما چجوری میشه دوتا فروشگاه ( یکی نسبتا بزرگ و دیگری خیلی بزرگ) که 500 متر هم باهم فاصله ندارن یکی یه جنسو نصف اون یکی بده ؟ من که تعجب میکنم !!!!
حالا اینو : (از خود سایت پایا گرفتم)
Description Price Company Generic Part_Number
120000 N/S F61 AT91SAM7X256
SMD 120000 N/S 090 AT91SAM7S256
SMD ARM 105000 ARM AT91SAM9260B
جالبه .. نه ؟ ایرانه دیگه هر چیزی ممکنه !!!!!
اگه پایا رفته باشی و وضعیتشونو دیده باشی به راحتی احتمال میدی که اشتباه کرده باشن !!! بهتره زنگ بزنی خودت از آقای لاریجانی تو پایا بپرسی چون منشیاشم از رو سایت قیمت میدن .
- نه وقت نشد ویندوز بریزیم . یعنی حالش نبود !!!! بردش هم یه گوشه داره خاک میخوره . البته تنها استفادش که ویندوز نیست . هزارتا کار دیگه هم میشه باهاش انجام داد .
ایرانه دیگه! حالا با atmel تماس گرفتی؟ براشون "صادر " کنیم... :mrgreen:
خوب آره... ولی من ویندوز می خوام :cry::cry2:
احیانا نمی دونی nand flash ،nor flash و ... کجا داره؟
یه تماس داشتم ولی یکی زودتر باهاشون مذاکره کرده بود !!!!! دست بالای دست زیاده !!!!!!!!
هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد !!!
من همشونو از جوان گرفتم .
وقتی یکی که با AVR کار کرده ( خودمو میگما !!!) میشنوه که میشه با ARM مثلا لینوکس بوت کرد به نظرت چه حالی بهش دست میده ؟ ( من که اولش حالی به حالی شدم!!)
[move] :icon_razz: :icon_razz: [/move]
فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)
یه تماس داشتم ولی یکی زودتر باهاشون مذاکره کرده بود !!!!! دست بالای دست زیاده !!!!!!!!
وقتی یکی که با AVR کار کرده ( خودمو میگما !!!) میشنوه که میشه با ARM مثلا لینوکس بوت کرد به نظرت چه حالی بهش دست میده ؟ ( من که اولش حالی به حالی شدم!!)
[move] :icon_razz: :icon_razz: [/move]
فکر کنم شما بودید که اون تاپیک رو خونده بودید و خواستید خودتون هم بورد رو بسازید . البته گویا تاپیک مربوطه متروکه شده بود ! اما این واقعا بدیهیه که وقتی شما رابط گرافیکی دارید هیچ وقت بوت کردن سیستم عامل به دلتون نمیشینه ( ترجمه ی علمیش اینه : نمیشه باهاش کار هایی که توی ذهن خیلیاست رو کرد!!)منم اونجا گفتم مهمتر از هرچیز دیگه ساپورت LCD توسط میکرو هستش و اون بورد اگر هدفش بوت یه سیستم عامله گرافیکیه بی نتیجه می مونه. البته نسبت به قیمتش که جدیدا هم قیمت یه اتمگا128 هستش واقعا چیز فوق العاده ایه(هرچند احتمالا نایاب میشه!)
فلا که باید جور چینو بکشیم
خوب همینه دیگه خوده توهمه :-j $-) :wow:
خوب خسته شدم از بس تعطیلات بودم
دیگه وقت کاره
کسی نبود دارم می رم ها
یک لحیم کاری کردم بد نبود چند تا پایه بهم چسبید و لحیم کنده نمی شه
دنبال یک لوپ میکرواسکوپی دست دوم خوب میگردم سراغ نداری ؟
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه