اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lمشکل به SAM-BA و ویندوز Vista

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : lمشکل به SAM-BA و ویندوز Vista

با تشکر از شما جناب حامد
    من تونستم برد رو به Win7 بشناسونم و از یک برنامه LED چشمک زن هم جواب گرفتم
    فقط یک مشکل دارم اینکه بعد از قطع کردن برد از مدار و اتصال مجدد ویندوز برد رو نمیشناسه و باید مجددا این مراحل رو طی کنم!!!
    شما نمیدونید مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟ :question:
    MJ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warlord
      با تشکر از شما جناب حامد
      فقط یک مشکل دارم اینکه بعد از قطع کردن برد از مدار و اتصال مجدد ویندوز برد رو نمیشناسه و باید مجددا این مراحل رو طی کنم!!!
      با سلام

برای اینکه ویندوز از طریق USB بتواند میکروی AT91SAM7Xnnn را بشناسد، باید :

1- یا میکرو پاک شده باشد ، تا برنامه داخلی اتمل که در رام میکرو برای ارتباط USB قرار دارد ، عملیات را انجام دهد.

2- یا برنامه خود شما که اکنون روی فلش میکرو قرار دارد ، دارای کدهای مربوط به ارتباط USB باشد .( که الان برای شما اینطور نیست، بلکه چشمکزن ساده است)
      در حالت 2 ، برنامه رام اتمل ، غیر فعال است ، لذا وقتی به رایانه وصل می کنید، ویندوز پاسخی از میکرو دریافت نمی کند و نمی شناسد.

چکار باید کرد؟

اگر می خواهید مجددا برنامه روی میکرو منتقل کنید، ابتدا با پایه ی erase در طی 15 ثانیه میکرو پاک می شود
      با توضیحات آقا حامد با یک لحظه قطع و وصل کلید erase سپس خاموش و روشن نمودن برد ، می تواند وارد حالت 1 شود.

سپس می توانید به یو اس بی وصل کنید.

با سپاس
      گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warlord
        با تشکر از شما جناب حامد
        سلام
        اون مراحلی که قبلا گفته بودم را باید هر بار که می خواهید چه برای 7S چه برای 7X برای پروگرام کردن انجام دهید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
          با سلام

برای اینکه ویندوز از طریق USB بتواند میکروی AT91SAM7Xnnn را بشناسد، باید :

1- یا میکرو پاک شده باشد ، تا برنامه داخلی اتمل که در رام میکرو برای ارتباط USB قرار دارد ، عملیات را انجام دهد.

2- یا برنامه خود شما که اکنون روی فلش میکرو قرار دارد ، دارای کدهای مربوط به ارتباط USB باشد .( که الان برای شما اینطور نیست، بلکه چشمکزن ساده است)
          در حالت 2 ، برنامه رام اتمل ، غیر فعال است ، لذا وقتی به رایانه وصل می کنید، ویندوز پاسخی از میکرو دریافت نمی کند و نمی شناسد.

چکار باید کرد؟

اگر می خواهید مجددا برنامه روی میکرو منتقل کنید، ابتدا با پایه ی erase در طی 15 ثانیه میکرو پاک می شود ، و می تواند وارد حالت 1 شود.

سپس می توانید به یو اس بی وصل کنید.

با سپاس
          در سری 7X نیازی به 10 ثانیه برای کپی نمی باشد !!!!!!!! فقط و فقط سری 7S نیاز به این 10 ثانیه دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
            در سری 7X نیازی به 10 ثانیه برای کپی نمی باشد !!!!!!!! فقط و فقط سری 7S نیاز به این 10 ثانیه دارد.
            با سلام

آقا حامد، اگر منظورتان مدت زمان پاک کردن با پایه erase باشد ،
            قطعات AT91SAM7X256 در دسترس من که کدی با حجم حدود 100 کیلو دارند ، حدود 12 تا 15 ثانیه ، پاک سازی طول می کشد.
            زودتر از این زمان ، رایانه ، میکرو را شناسایی نمی کند.

( شاید حجم برنامه به صورت تدریجی پاک سازی می شود ، نه به صورت یکجا ، شاید هم در فرآیند کار من اشکالی باشد.)
            ( در چند نوبت ، مراحل کار منجر به این شد که: پس از پاکسازی ناقص میکرو، سپس با فعال نمودن حالت USB ، باعث آمدن صفحه مرگ آبی ویندوز و هنگ کردن کامپیوتر شد.)

برای کپی برنامه در میکرو پاک شده، سرعت در حد 2 ثانیه برای 64 کیلوبایت است. و حدود 4 ثانیه برای 120 کیلوبایت برنامه.

با سپاس
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
              با سلام

آقا حامد، اگر منظورتان مدت زمان پاک کردن با پایه erase باشد ،
              قطعات AT91SAM7X256 در دسترس من ، حدود 12 تا 15 ثانیه ، پاک سازی طول می کشد.
              زودتر از این زمان ، رایانه ، میکرو را شناسایی نمی کند.

برای کپی برنامه در میکرو پاک شده، سرعت در حد 2 ثانیه برای 64 کیلوبایت است. و حدود 4 ثانیه برای 120 کیلوبایت برنامه.

با سپاس
              من منظورم این بود که میکرو وارد مد SAM-BA می شود و با کامپیوتر ارتباط برقرار می کند و می شود آنرا پروگرام کرد برای این مراحل سری 7X نیازی به 10ثانیه ندارد !!! این اشتباه که اکثر دوستان در مورد 7X برای وارد شدن به مد SAM-BA دارند را من خیلی جاها دیدم که همه این اشتباه را می کنند و 10 ثانیه صبر می کنند.
              ببین در سری 7S آدرس ROM دقیقا معلوم نیست کجاست در داخل دیتا شیت هم به این موضوع اشاره کرده. در سری 7S برنامه ROM نمی تواند مستقیما اجرا شود باید اول برنامه ROM بر روی حافظه FLASH کپی شود و بعد از روی حافظه FLASH اجرا شود که برای این کپی کردن نیاز به آن 10 ثانیه می باشد. اما در سری 7X/7XC/7SE اینطور نیست و آدرس ROM مشخص می باشد و یک بیت داخل میکرو می باشد که تعیین می کند برنامه از روی ROM اجرا شود یا FLASH. این بیت GPNVM2 می باشد که اگر این بیت یک باشد برنامه از روی FLASH اجرا می شود و اگر این بیت صفر باشد برنامه از روی ROM اجرا می شود. حالا برای آنکه این بیت را صفر کنیم کافی پایه Erase را یک لحظه صفر کنیم این بیت به صورت خودکار صفر می شود بعد از آنکه میکرو را خاموش و روشن می کنیم برنامه ROM اجرا می شود و می شود برنامه را بر روی میکرو پروگرم کرد در ضمن در هنگام پروگرام کردن این بیت را یک می کنیم.
              این قضیه برای همه سری ها ATMEL می باشد و فقط وفقط برای 7S به این 10 ثانیه نیاز می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal

( شاید حجم برنامه به صورت تدریجی پاک سازی می شود ، نه به صورت یکجا ، شاید هم در فرآیند کار من اشکالی باشد.)
                ( در چند نوبت ، مراحل کار منجر به این شد که: پس از پاکسازی ناقص میکرو، سپس با فعال نمودن حالت USB ، باعث آمدن صفحه مرگ آبی ویندوز و هنگ کردن کامپیوتر شد.)

نوشته اصلی توسط حامد AT91
                کلاس USB CDC یک کلاس USB می باشد که دستگاه جانبی می تواند به طور مثال به عنوان یک پورت COM مجازی به کامپیوتر شناخته شود اما وقتی میکرو در مد SAMBA بدرستی به کامپیوتر شناخته شود کامپیوتر آنرا به عنوان USB می شناسد حالا نمی دانم شاید اطلاعات را در کلاس USB CDC به کامپیوتر منتقل می کند در عکس زیر می بینید که میکرو رو کامپیوتر به چه صورت شناخته است.

در مورد WIN7 درست است اگر کابل USB به کامپیوتر متصل باشد و برد را روشن نمایید و بعد از اینکه کامپیوتر برد را شناخت برنامه SAM-BA PROG را اجرا نمایید خطا زیر را می دهد بعضی وقتا هم ویندوز هنگ می کند و باید ریست شود.

برای رفع این مشکل شما کابل را به کامپیوتر وصل کنید اما برد را روشن نکنید تا کامپیوتر متوجه وصل شدن دستگاه جانبی شود سپس برنامه SAM-BA PROG را اجرا نمایید بعد از اینکه پنجره برنامه باز شد شما برد را روشن نمایید آنگاه هیچ خطایی نمی دهد و به درستی برد را می شناسد و می توانید پروگرام کنید.

دیدگاه

سلام
                  من یه بورد x256 ECA دارم و ویندوزم هم سون 64بیته
                  من usb رو وصل میکنم و ERS روهم فعال بعد برد رو خاموش میکنم و ERS رو قطع و USB رو فعال و برد رو روشن میکنم.
                  سیستمم میکرومو GPS CAMERA با پورت COM8 میشناسه و بعد من 2تا برنامه SAM-BA رو نصب میکنم.
                  تو فولدر ویندوز من فایل System32\drivers\atm6124.sys وجود نداره
                  این لینک هم خرابه http://hotfile.com/dl/101327437/518e48c/atm6124.sys.html
                  یه سری هم به سایت های خارجی زدم و این فایلو :
                  http://contiki.cvs.sourceforge.net/viewvc/contiki/contiki-2.x/cpu/avr/dev/usb/INF/dakRAVENUSB_CDC_64bit.inf
                  از سایت:
                  http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=6 49123
                  پیدا کردم که چنین کردم:
                  در Device Manager ویندوز روی سخت افزار مورد نظر کلیک راست کردم و Update Driver Software و Brows My....... -> Let me........-> Have Disk فایل:
                  dakRAVENUSB_CDC_64bit.inf رو بهش دادم و از اون به بعد GPS CAMERA شد: Atmel Raven USB Debug Port (COM8)
                  برنامه SAM-BA رو باز میکنم (یه زمان زیادی هم طول میکشه تا اجرا شه)بعضی وقت ها com8 رو داره، انتخاب میکنم و میکرومو هم AT91SAM7X256-ek انتخاب می کنم و دکمه connect رو که میزنم:
                  تاحالا فقط 3 بار با موفقیت این مرحله رو رد کرد که باهاش پروگرم نکردم فقط می خواستم تست کنم
                  بیشتر وقت ها هم بالای select the connection با رنگ قرمز مینویسه: failed to open connection بعضی وقت ها هم com8 رو نداره.
                  ممنون میشم اگه منم راه بندازید.

;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

راستی www.mediafire.com هم فیلتره، لطفا فایل هارو یه جا دیگه پلود کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                      سلام
                      من یه بورد x256 ECA دارم و ویندوزم هم سون 64بیته
                      من usb رو وصل میکنم و ERS روهم فعال بعد برد رو خاموش میکنم و ERS رو قطع و USB رو فعال و برد رو روشن میکنم.
                      سیستمم میکرومو GPS CAMERA با پورت COM8 میشناسه و بعد من 2تا برنامه SAM-BA رو نصب میکنم.
                      تو فولدر ویندوز من فایل System32\drivers\atm6124.sys وجود نداره
                      این لینک هم خرابه http://hotfile.com/dl/101327437/518e48c/atm6124.sys.html
                      یه سری هم به سایت های خارجی زدم و این فایلو :
                      http://contiki.cvs.sourceforge.net/viewvc/contiki/contiki-2.x/cpu/avr/dev/usb/INF/dakRAVENUSB_CDC_64bit.inf
                      از سایت:
                      http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=6 49123
                      پیدا کردم که چنین کردم:
                      در Device Manager ویندوز روی سخت افزار مورد نظر کلیک راست کردم و Update Driver Software و Brows My....... -> Let me........-> Have Disk فایل:
                      dakRAVENUSB_CDC_64bit.inf رو بهش دادم و از اون به بعد GPS CAMERA شد: Atmel Raven USB Debug Port (COM8)
                      برنامه SAM-BA رو باز میکنم (یه زمان زیادی هم طول میکشه تا اجرا شه)بعضی وقت ها com8 رو داره، انتخاب میکنم و میکرومو هم AT91SAM7X256-ek انتخاب می کنم و دکمه connect رو که میزنم:
                      تاحالا فقط 3 بار با موفقیت این مرحله رو رد کرد که باهاش پروگرم نکردم فقط می خواستم تست کنم
                      بیشتر وقت ها هم بالای select the connection با رنگ قرمز مینویسه: failed to open connection بعضی وقت ها هم com8 رو نداره.
                      ممنون میشم اگه منم راه بندازید.
                      سلام
                      اگر com8 در لیست آن نیست شما دستی عبارت com8 را وارد کنید ببینید جواب می دهد یا نه ؟ البته وقتی از com استفاده می کنیم که میکرو را بوسیله پورت debug به rs232 کامپیوتر وصل کنیم و بخواهیم پروگرام کنیم.
                      عبارت usb\ARM0\ را تایپ کن و برد AT91SAM7X256-ek را انتخاب کن ببین نتیجه چی می شود و ارتباط برقرار می شود یا نه؟

دیدگاه

سلام
                        من از این درایور استفاده کردم و برای برد AT91SAM7s64 جواب گرفتم
                        فکر کنم برای AT91SAM7x256 شما هم جواب بده
                        اینجا پپلودش کردم:
                        http://www.wikiupload.com/VVVTXUJXZUMZNQC
                        MJ

دیدگاه

من دستی هم آدرس com8 رو دادم جواب نداد، usb\ARM0\ هم زدم جواب نداد.
                          این درایوری هم که دوستمون گذاشتو دانلود کردم و قبلی رو uninstall کردم ولی وقتی آدرس رو دستی میدم برای درایور جدید قبول نمیکنه.

دیدگاه

من هم این مشکل رو داشتم (GPS camera) ولی وقتی یکبار Uminstall کردم و این درایور رو دادم با توجه به مراحلی که دوستان ذکر کردند ( پاک کردن حافظه Flash و TST و ...) کاملا جواب داد
                            MJ

دیدگاه

با تشکر از راهنمایی دوستان، مشکل که حل نشد! ولی کشف کردم که اگر بردو به سیستم وصل کنم و اگر خود SAM-BA پورت COM8 رو شناخته باشه و تو فیلد اولش قرار داده باشه و فیلد دوم هم AT91SAM7X256-ek باشه، با احتمال زیاد وارد مرحله بعد میشه که امتحان کردم و پروگرم هم کردم و جواب گرفتم.

دیدگاه

لینکا مدیا فایر خرابه دوباره میزارید :rolleyes:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X