اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{آموزش} نحوه ی کار با SAMBA و تنظیمات ساده تر با آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {آموزش} نحوه ی کار با SAMBA و تنظیمات ساده تر با آن

سلام
    من هم هون پیغام usb divice ... رو میگیرم! ایا ممکنه روغن لحیم باقی مونده روی برد هم تاثیر داشته باشه!؟ من که کلا گیج شدم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      سلام
      من هم هون پیغام usb divice ... رو میگیرم! ایا ممکنه روغن لحیم باقی مونده روی برد هم تاثیر داشته باشه!؟ من که کلا گیج شدم!
      سلام
      احتمال داره به خاطر روغن باشه البته اگه از روغن زیاد استفاده کرده باشید. حتما روغن ها رو پاک کن ببین درست می شود.

دیدگاه

با سلام

من Driver راه اندازی برد برای پروگرام کردن در مد SAM-BA رو نصب کردم و Windows برد رو شناسایی کرده است ولی حالا چگونه با نرم افزار SAM-BA v2.10_cdc برد رو پروگرام کنم ؟

با سپاس
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
          با سلام

من Driver راه اندازی برد برای پروگرام کردن در مد SAM-BA رو نصب کردم و Windows برد رو شناسایی کرده است ولی حالا چگونه با نرم افزار SAM-BA v2.10_cdc برد رو پروگرام کنم ؟

با سپاس
          سلام
          به سلامتی انگارمشکلش حل شد حالا مشکل از کجا بود که نمی شناخت ؟؟
          پست اول همین تایپیک با شکل گفته است نحوه پروگرام کردن را.

دیدگاه

اگه به پیغام failed to open connection برخوردی، توقسمت select the connection اسم پورتی که سیستم شناخته رو دستی وارد کنید بعد connect رو بزنید، چند بار بزنید، من خودم خیلی با این مورد درگیرم بعضی وقت ها باید 8 یا 9 بار یا بیشتر بزنم تا وارد مرحله بعد بشه و پروگرم کنه.
            ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام .
              من وقتی می خوام میکرو رو با usb تو xp پروگرم کنم وسط های نصب درایور AT91 سیستم ریستارت می کنه .
              مشکل از چی می تونه باشه ؟

دیدگاه

لینکای مدیا فایر همشون پاک شدن دوستان زحمت دوباره پشو میکشن :redface:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

ضمیمه شده اینجا http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47904.msg257689#msg257689

دیدگاه

اونو گرفتم
                    پس اینا چین که خرابه
                    http://www.mediafire.com/?abu73088vgldfjs
                    http://www.mediafire.com/?w594wu9vv0kcd29

یه چیز دیگه این چی

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

اینا برای اینن که بزاری بقل فایل پروژت تا با یه کلیک تنظیمات رو خودشون انجام بدن و اجزا کنن برنامه سم با رو پروگرم کنند که زیاد فرقی نمیکنه چون اصل وقت گرفتن این کار تو باز شدن برنامه سم با هست که ..

دیدگاه

سلام
                        دو روزه دارم با هدر برد AT91SAM7X ور می رم ولی نتونستم با هاش کار کنم.
                        برد ماله ECA و دست ساز نیست.
                        هیچ کدوم از ایراد هایی که دوستان داشتند من ندارم در Device Manger برد رو در قسمت USB Device میشناسه و نه به صورت COM.
                        وقتی SAM-BA v2.10 رو باز می کنم در قسمت select the connection سه گزینه وجود داره.اولی \usb\ARM0 دومی COM1 و سومی COM3 .
                        COM3 ماله مودمه و من select the connection رو در \usb\ARM0 تنظیم کردم.
                        در ظاهر پروگرم شد ولی برنامه کار نکرد.
                        از بخش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50901.0 برنامه چشمک زن رو گرفتم و پروگرم کردم.باز کار نکرد.
                        مشکل من از کجاست؟
                        چه کار باید کنم؟

دیدگاه

سلام دوستان
                          من ویندوز 7 دارم 32 بیتی هر کاری کردم نتونستم برد at91sam7x256 را با samba پروگرم کنم
                          صفحه اول samba بالا می آید که پورت را انتخاب کنم ولی هیچ اتفاقی نمی افتد چی کار باید بکنم

دیدگاه

منم همین مشکلو داشتم.
                            برنامه زیر رو دانلود و نصبش کن :
                            http://www.atmel.com/dyn/resources/p...-ISP_v1.13.exe
                            حافظه میکرو رو پاک کن و ریستارتش کن .
                            اگه USB وصل باشه باید برد رو با اسم ATM6124.Sys ATMEL AT91xxxxx Test Board بشناسه .
                            اگرم نشناخت درایورو از محلی که برنامه رو نصب کردی مشخص کن.
                            حالا برنامه رو باز کن و کارتو بکن.

دیدگاه

سلام
                              من ویندوز سون 64 بیتی دارم
                              درایور مربوط به نسخه 64 بیتی ویندوز رو دانلود و نصبش کردم منتها تو 64 بیتی مثل 32 بیتی توی تسکبار ایکونی رو اضافه نمیکنه(ایکنی که safely remove داشت) و تو برنامه sam-ba prog هم active connection 0 میمونه
                              موقعی که درایور رو نصب کردم ارور نداد و یه سخت افزار به اسم ATMEL USB debug port روشناخت
                              نسخه sam-ba ورژن 2.4 هست
                              جالب ایجاست که H-Jtagh هم کار نمیکنه و ارور میده !! :angry:
                              میگه: unable to load H-jtagh LPT driver , only USB mode supported
                              تمام این برنامه ها تو 32 بیتی مشکلی نداشتن !از پورتها میکرو و کابل هم مطمینم
                              یعنی باید بشینم دوباره 32 بیتی نصب کنم :cry2:
                              GODISNOWHERE this can be read as GOD IS NO WHERE or as GOD IS NOW HERE everything depends on how do u see anything. so think positive

دیدگاه

از SAM-BA v2.10_cdc استفاده کن، من دارم استفاده میکنم جواب میده.
                                برای درایور هم از فایل dakRAVENUSB_CDC_64bit.inf استفاده میکنم و کارم هم راه افتاده
                                http://www.4shared.com/file/icGYT9Kr/dakRAVENUSB_CDC_64bit.html
                                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X