اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{آموزش} نحوه ی کار با SAMBA و تنظیمات ساده تر با آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {آموزش} نحوه ی کار با SAMBA و تنظیمات ساده تر با آن

سلام دوستان.
    من مشکلم با سمبا اینه که با این که همه مراحل رو درست رفتم اما وقتی دکمه کانکت رو میزنم پنجره بسته میشه و هیچ پنجره دیگه ای نمیاد البته سمبا تو لیست task manager باقی میمونه. نسخه سمبا 2.12 و ویندوزم سون 64 بیتی. SAM7X . کسی راهی به ذهنش میرسه کمکم کنه ؟ :question: :sad: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
      سلام دوستان.
      من مشکلم با سمبا اینه که با این که همه مراحل رو درست رفتم اما وقتی دکمه کانکت رو میزنم پنجره بسته میشه و هیچ پنجره دیگه ای نمیاد البته سمبا تو لیست task manager باقی میمونه. نسخه سمبا 2.12 و ویندوزم سون 64 بیتی. SAM7X . کسی راهی به ذهنش میرسه کمکم کنه ؟ :question: :sad: :angry:
      مشکلم حل شد. پورت USB ای که بورد رو بهش وصل میکردم عوض کردم درست شد حالا تا کانکت رو میزنم پنجره بعدی میاد. [glow=red,2,300]البته موقعی که مشکل داشتم بورد رو به پورت USB3 میزدم اما وقتی به پورت USB2 زدم مشکل حل شد.[/glow] :biggrin: :eek:

دیدگاه

اول چند تا نکته که به صورت تجربی تو کار با سمبا فهمیدم برای استفاده دوستان میگم امیدوارم بدرد بخوره :
        1- SAMBA یا SAM-BA یا سمبا تو نسخه فعلی که 2.12 هست با پورت USB3 کار نمی کنه.
        2- اگر موقع کار با سمبا به مشکلی برخوردید اول سمبا را ببندید و از task manager ویندوز هم end task کنید بعدا بورد رو از USB جدا کنید
        3- اگر قبل از کار با سمبا، بورد توسط جی تگ پروگرام شده بود باید اول چیپ توسط همون جی تگ پاک بشه بعد بریم سراغ یک کردن پایه Erase و استفاده از سمبا یا اگر نمی شد دیگه با جی تگ کار کنید باید
        اول پایه Erase به مدت 10 ثانیه یک بشه تا چیپ پاک بشه(گفتن 10 ثانیه اما حدود 30 ثانیه لازمه وگرنه کامل پاک نمیشه)(این پایه تو SAM7X هست و پایه ای که برای این کاره تو بقیه پارت ها فرق میکنه) بعد پایه TST یک بشه (حدود 60 ثانیه) تا بوت لودر سمبا روی چیپ کپی بشه و در آخر اگه مراحل درست انجام شده باشه بورد که وصل USB کامپیوتر بشه اروری نمی بینید و سمبا رو که اجرا کنید بورد و پورت اون رو تشخیص داده دکمه کانکت رو هم که بزنید سریع پنجره بعدی میاد .
        4- اینو جدیدا کشف کردم که اگر تغذیه ی بورد نتونه جریان لازم رو تامین کنه هم تو مراحل ERASE و TST به مشکل میخوره، یا رندوم کار می کنه یا اصلا کار نمی کنه.
        در صورتی که این مراحل اشتباه انجام بشه یا به مقدار کافی پایه های گفته شده یک نشه وقتی بورد به USB کامپیوتر وصل میشه ارور "USB Device NOT Recognized" میده.

توجه کنید که چون قبلا دوستان آموزش سمبا رو گفته بودن جزییات نگفتم.

آما یه چیزی رو نفهمیدم اونم اینه که وقتی تو فلش چیپ پاکه پاکه چرا لازم نیست پایه TST یک بشه و فقط با یک کردن پایه Erase بوت لودر سمبا روی فلش ریخته میشه ؟

دیدگاه

من همه این کارها را کردم و کامپیوتر هم usb را میشناسد و توی برنامه Samba همه چیز درست است ولی وقتی روی connect میزنم دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد error هم نمیدهد و وقتی میخواهم دوباره برنامه را باز کنم پیغام میدهد میخواهی دوباره شروع کنی و ارتباط راقطع کنی ...
          موندم به خدا این مشکلش از کجاست اگه سخت افزاری بود تا مرحله نباید میومد جلو ..
          لطفا اگه نظری به ذهنتون میرسه من راراهنمایی کنید
          ممنون :job:
          قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_22
            من همه این کارها را کردم و کامپیوتر هم usb را میشناسد و توی برنامه Samba همه چیز درست است ولی وقتی روی connect میزنم دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد error هم نمیدهد و وقتی میخواهم دوباره برنامه را باز کنم پیغام میدهد میخواهی دوباره شروع کنی و ارتباط راقطع کنی ...
            موندم به خدا این مشکلش از کجاست اگه سخت افزاری بود تا مرحله نباید میومد جلو ..
            لطفا اگه نظری به ذهنتون میرسه من راراهنمایی کنید
            ممنون :job:
            یا از USB3 استفاده می کنی یا سمبا با ویندوزت همخوانی نداره. اگه سمبای 2.12 داری پچ مربوطش رو هم نصب کن. اگه قدیمی تره رو ویندوز 32 بیتی یا xp فقط کار می کنه. هر بارم با زدن کانکت نتیجه نمی گیری باید از task manager سمبا رو end task کنی بعد دوباره امتحان کنی. فکر کنم بهتره نسخه های مختلف سمبا رو امتحان کن تا مشکل حل شه. من با سمبای 2.12 (با نصب پچ) تو ویندوز سون 64 بیتی کار می کنم و مشکلی ندارم البته اول همین مشکل شما رو داشتم فهمیدم ایراد از پورت USB بوده که 3 بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X