اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفاً بگید مشکل این برنامه چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفاً بگید مشکل این برنامه چیه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
    خیلی ممنون، بلاخره برا من راه افتاد، هم با کد آقا حامد و هم با کد اصلاح شده ی خودم. که به این صورت قسمت wait اصلاح شده:
    کد:
    void wait(void)
    {
     unsigned int i,j;
     for(i=0;i<2000000;i++){
      i++;
       for(j=0;j<2000000;j++){
        j++;
       }
     }
    }
    اینجوری خوبه، اما بخاطر دوتا حلقه مدت زمانی که توی این حلقه گیر می کنه خیلی زیاد میشه ها. اون وقت باید برای هر تغییری تو زمان صبر کلی حساب و کتاب کنی. چون این تابع، به ازای هر بار که i رو یکی زیاد می کنه، j رو تا 2000000 میبره. این یعنی زمان حداقل میشه 2000000در 2000000. یه مقدار بهینه نیست.

اما به هر صورت درسته :nice:
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سوال !!!!!!

سلام .. من نرم افزار کیل رو نصب کردم ولی وقتی از دستورات کتابخونه lib_at91sam7x256 استفاده میکنم بعد از کمپایل برنامه به من ارور میده که این کتابخونه نصب نیست میخواستم بدونم باید از کجا این کتابخونه رو بگیرم و کجا باید بگذارمش ؟؟؟ یه سوال دیگه هم این که اگه بخوام خودم یه کتابخونه درست کنم باید چه مراحلی رو انجام بدم ؟؟ برنامه نویسی رو هم بلدم ... و یه سوال دیگه اینکه در این برنامه تاخیر زیر این رجیستر اخری که با متغیر j برابر شده چیه ؟؟؟؟؟ همین الان هم از همه عزیزانی که پاسخ میدن کمال تشکر رو دارمممممممممممم :smile:
      void delay (void)
      {
      unsigned int i,j;
      for (i=0;i<0xfffff;i++)
      j=AT91C_BASE_PMC->PMC_SCSR;
      }
      مصادیق اظهار محبت به همسر
      بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
      ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

پاسخ : لطفاً بگید مشکل این برنامه چیه

سلام
        من در مورد کیل نظری ندارم. اما در مورد برنامه تاخیری که نوشتی باید بگم که از این کد در IAR استفاده کردیم و در مورد کیل هم نمی دونم همون اتفاقی که در IAR اتفاق می افتد، اتفاق می افتد!!!! برای درک بهتر دلیل این خط برنامه تایپیک زیر را حتما کامل مطالعه کنید.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47811.0

دیدگاه

پاسخ : سوال !!!!!!

نوشته اصلی توسط ali_abc
          سلام .. من نرم افزار کیل رو نصب کردم ولی وقتی از دستورات کتابخونه lib_at91sam7x256 استفاده میکنم بعد از کمپایل برنامه به من ارور میده که این کتابخونه نصب نیست میخواستم بدونم باید از کجا این کتابخونه رو بگیرم و کجا باید بگذارمش ؟؟؟
          منم با مشکلی شبیه به این بر خورده بودم. این کتابخونه سالمه. این رو تست کن (ضمیمه کردم)

نوشته اصلی توسط ali_abc
          یه سوال دیگه هم این که اگه بخوام خودم یه کتابخونه درست کنم باید چه مراحلی رو انجام بدم ؟؟ برنامه نویسی رو هم بلدم ...
          اگه برنامه نویسیت خوب هست، یه نگاهی به داخل همین فایل های h. بندازی دقیق متوجه میشی چطور میشه هدر ساخت. کار زیاد سختی نیست.
          فایل های پیوست شده
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

ممنون از این که پاسخ دادید من این کتابخونه رو نصب کردم اما باز هم ارور میده !!!!!!!!!!!!!!!!! من کتابخونه رو تو پوشه اتمل و sam7x گذاشتمش و لی نمیدونم چرا ارور میده !!!!!!!!!!! بعد یه سوال من تابع مربوطه اش هم دیدم تو همین کتابخونه ای که دادید ولی من این برنامه اش رو اصلا متوجه نمیشم چرا این جوری کرده ؟؟؟؟ تا حالا از این ها ندیده بودمم !!!! این فلشه چیه ؟؟؟؟ البته ببخشید هااااااااااااااااااااااااا متاسفانه برنامه نویسی ام خوب نیست !!! تازه در حال مطالعه اش هستممممممممم :read:

مصادیق اظهار محبت به همسر
            بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
            ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
            اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_abc
              ممنون از این که پاسخ دادید من این کتابخونه رو نصب کردم اما باز هم ارور میده !!!!!!!!!!!!!!!!! من کتابخونه رو تو پوشه اتمل و sam7x گذاشتمش و لی نمیدونم چرا ارور میده !!!!!!!!!!! بعد یه سوال من تابع مربوطه اش هم دیدم تو همین کتابخونه ای که دادید ولی من این برنامه اش رو اصلا متوجه نمیشم چرا این جوری کرده ؟؟؟؟ تا حالا از این ها ندیده بودمم !!!! این فلشه چیه ؟؟؟؟ البته ببخشید هااااااااااااااااااااااااا متاسفانه برنامه نویسی ام خوب نیست !!! تازه در حال مطالعه اش هستممممممممم :read:

با سلام
              اگر کتابخانه را در جای صحیح کپی کردید،
              این دو روش را جابجا کنید.

#include "headername.h"
              #include <headername.h>

با سپاس
              گشتی در لاله زار
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X