اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ماژول LCD N96 به همراه تاچ اسکرین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ماژول LCD N96 به همراه تاچ اسکرین

سلام دوستان کسی ماژول LCD N96 به همراه تاچ اسکرین رو خریده؟ با at91sam7x256راش انداخته؟ من نتونستم راش بندازم.اگه کسی راش انداخته لطفا نقشه مدارش به همراه برنامه ساده وتست شده وکتابخونه هاشو برام ایمیل کنه maziar111@gmail.com وچه جوری بفهمم lcd سالمه

پاسخ : مشکل با ماژول LCD N96 به همراه تاچ اسکرین

نوشته اصلی توسط maziar1386
    سلام دوستان کسی ماژول LCD N96 به همراه تاچ اسکرین رو خریده؟ با at91sam7x256راش انداخته؟ من نتونستم راش بندازم.اگه کسی راش انداخته لطفا نقشه مدارش به همراه برنامه ساده وتست شده وکتابخونه هاشو برام ایمیل کنه maziar111@gmail.com وچه جوری بفهمم lcd سالمه
    راجع به همین مساله خیلی جاها بحث شده. یه سرچی میزدی پیدا می کردی. این آخریشه مثلاً:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50009.0;topicseen
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

تو مجله نویز 7 که امروز یا فردا منتشر میشه یه پروژه در همین مورد هست.
      شما تو کدوم قسمتش مشکل دارین؟

دیدگاه

منم با کالیبره کردن Touch N96 مشکل دارم.
        کسی تا حالا این کارو کرده ؟
        از هدر calibrate استفاده کردم ولی خوب جواب نمیده.
        http://up.iranblog.com/images/fdmxab1dnm6x15rrn1i0.zip

دیدگاه

سلام مرسیی از توجه شما کلا بابرنامه وبرد تست شده و با lcd که دوستم بردش رو زده بود وتست کرده جواب داد حلا ماژول جواب نداد حلا منتظر نویز 7 میشیم ببینیم چی میشه بازهم تشکر به خاطر توجه شما دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar1386
            سلام مرسیی از توجه شما کلا بابرنامه وبرد تست شده و با lcd که دوستم بردش رو زده بود وتست کرده جواب داد حلا ماژول جواب نداد حلا منتظر نویز 7 میشیم ببینیم چی میشه بازهم تشکر به خاطر توجه شما دوستان
            مهندس نویز 7 که اومده بیرون. همین بغل تبلیغاتش هم هست :mrgreen:
            دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X