اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداقل امکانات برای راه اندازی ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حداقل امکانات برای راه اندازی ARM

سلام
    من تو سایت گشتم جایی پوست کنده گفته نشده چطور باید ARM رو راه اندازی کرد
    فرض کنیم بخوایم یه مدار با AT91sam7X256 درست کنیم که روشن بشه و کار کنه و فقط با USB پروگرام بشه
    هیچ کدوم از پایه های اضافیش هم نیاز نباشه (مینیمم برد راه انداز)
    ممنون اگه راهنمایی کنین

پاسخ : حداقل امکانات برای راه اندازی ARM

همین هدر برد فروشگاه حداقل امکانات برای راه اندازی هست دیگه. در ضمن یه عالمه تاپیک در همین مورد داخل انجمن هست. یه سرچی میزدی!!!
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

من هدر بورد رو دارم
      من jtag رو هم نمیخوام
      سرچ کردم کلی برد هست ولی همش یکی میگه کار میکنه یکی میگه کار نمیکنه و هزار داشتان دیگه
      هیچ کدوم شسته و روفته و جمع جور نیست

دیدگاه

خوب برای پروگرم کردن هدر بورد شما اگه از sam-ba استفاده کنید نیاز به هیچ قطعه اضافی ندارید. فقط با کابل پو اس بی.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

خب مسئله اینجاست که می خوام خودم یه at91sam7x256 رو راه بندازم و فقط بتونم با USB پروگرامش کنم ، همین

دیدگاه

اینو ببین :
            http://www.olimex.com/dev/pdf/ARM/ATMEL/SAM7-P64%20schematic%20REV.%20F.pdf
            اگه لازمت نیست بخش JTAG رو هم حذف کن.

دیدگاه

با طلام

خود میکروی روی هدربرد هم که به خودی خود کاری انجام نمیدهد ، باید برای راه اندازی اون برنامه نویسی که میکنید رو روش پروگرام کنید راستی اگر برد آموزشی تهیه کردید فقط می توانید پروژه هایی که قطعات آن روی برد نصب شده است بسازید و کار شما محدود میشود به نظر من اگر از هدربرد استفاده کنید با ®0;ک بردبرد به مقصودتان خواهید رسید
              http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

ممنون ولی برای AT91SAM7S64 هستش ، با X256 فرق داره یا نداره؟
                راستی AT91SAM7X256 با کلاک داخلی هم کار میکنه یا حتمن باید کریستال بست براش اگه آره فرقش چیه؟

میدونم عزیز تا حالا چندتا برنامه با هدربورد نوشتم و همچنین خیلی از برنامه های انجمن رو رو هدر برد تست کردم حالا هم میخوام یه AT91SAM7X256 رو راه اندازی کنم که خودش تجربه جدیدیه و در مورد AVR این کار رو زیاد انجام دادم ولی بالاخره باید مدارهای مورد نیاز رو روی برد پیاده سازی کرد و این اولین قدم هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                  ممنون ولی برای AT91SAM7S64 هستش ، با X256 فرق داره یا نداره؟
                  خوب شما می تونی از برد های نمونه ای که برای X256 هست استفاده کنی. توی سایت هست.

نوشته اصلی توسط gbg
                  راستی AT91SAM7X256 با کلاک داخلی هم کار میکنه یا حتمن باید کریستال بست براش اگه آره فرقش چیه؟
                  اسیلاتور داخلی این میکروها از نوع RC هست با فرکانس حدود 32KHz که خیلی پائینه. بنابراین، نه، به درد نمی خوره از اون استفاده کنید.

نوشته اصلی توسط gbg
                  میدونم عزیز تا حالا چندتا برنامه با هدربورد نوشتم و همچنین خیلی از برنامه های انجمن رو رو هدر برد تست کردم حالا هم میخوام یه AT91SAM7X256 رو راه اندازی کنم که خودش تجربه جدیدیه و در مورد AVR این کار رو زیاد انجام دادم ولی بالاخره باید مدارهای مورد نیاز رو روی برد پیاده سازی کرد و این اولین قدم هستش
                  این کار یه کم با کار با AVR فرق داره. اونجا شما قطعاتت TQFP بود، راحت رو برد بورد میرفت، تازه تغدیه هم 5 ولت بود. اینجا همه چی SMD میشه و ولتاژ هم 3.3 ولت. باید حتماً کار رو بری روی برد بزنی.
                  اگه دوست داری، توی تاچیک های قدیمی انجمن یه سری دوستان مدار گذاشتن، که فکر می کنم کار هم می کنن، اما هدر سایت خیلی کامله. مثلاً توی این تاپیک:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40402.0

و فکر کنم اگه توی اینترنت بگردی میتونی نقشه های شماتیک یا حتی pcb رو برای بردای کویر و اینا پیدا کنی. البته خودم نگشتم، اما معمولاً اینا هستن.

دیدگاه

سلام.توی فایل های ضمیمه مجله تخصصی pmm 2 میتونید برد کویر الکترونیک رو دانلود کنید.در ضمن در همان شماره درباره تمام پایه های x256 توضیح داده

دیدگاه

راهتترین راه مطالعه دیتاشیت هست. مدار مورد نیاز هر قسمت از جمله سمبا - تغذیه و ... به صورت جداگانه کشیده شده و قابل استفاده است
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

خب عموما من الکترونیکم خوب نیست و برنامه نویسیم خوبه بخاطر همین در مورد سخت افزار اکثرا دنبال چیزی آماده و شسته رفته میگردم و درک دیتاشیت ها کمی سخته برام

دیدگاه

خوب شما که دنبال چیز شسته و رفته می گردی بهترین پیشنهاد همون هدر بردهاست. که چیز خاصی روی برد نذاشتن و اکثر کارهاش رو خودت باید انجام بدی. فقط یه کم کار الکترونیک اولش رو انجام دادن تا سر اون مشکلی نداشته باشی.

دیدگاه

بخدا من هدر برد رو دارم - عکسش رو بزارم - ولی همه چی که هدر برد نمیشه بلاخره برنامه مینویسیم که بعدش برد ساخته بشه ، از الان باید شروع کرد که 5 ماه دیگه آدم کارش گیر نباشه :angry:

دیدگاه

آخه شما خودت گفتی الکترونیکت ضعیفه و برنامه نویسیت قوی. و برای همین دنبال مدارهای آماده و از این چیزا هستی. هدر برد ها هم برای همین هستند دیگه.

اما اگه می خوای با الکترونیک هم درگیر بشی، می تونی از همین منابعی که معرفی شده استفاده کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X