اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سخت افزاری arm sam7x256

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی سخت افزاری arm sam7x256

با سلام
    من یکم پیشرفت کردم حالا موقعی که کلید چک رو میزنم target رو میشناسه اما خطای read/write مموری میده ممکن پایه ای باید فعال بشه تا مموری اجازه خواندن و نوشتن بده اصلا ممکن ic میکرو سوخته باشه ؟ با تشکر

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی سخت افزاری arm sam7x256

سلام من بعد از کلی تلاش وهزینه اخرش هم نتونستم بردهای خودم رو راه بندازم و به این نتیجه رسیدم که یک هدر برد دیگه بخرم و هدر بردم رو از همین فروشگاه eca تهیه کردم جالب اینجاست که قیمت هدر برد فروشگاه eca از قیمت arm تنها تو مشهد هم ارزونتر بود کاش از همون اول به جای اینکه کلی arm بخرم و اداپتر براش درست کنم از همین فروشگاه خرید میکردم تو مشهد قیمت یک هدر برد برای 7s256 حدود 60هزار تومان است اما تو ecaخیلی کمتر ازاینه لذا به همه دوستان تازه کار پیشنهاد میکنم با هدر بردهای همین فروشگاه کارشون شروع کنند در ضمن پروگرمر gtag من که کار نمیکرد و ساخت شرکت نواوران بود با این هدر برد جدید نیز کار نکرد ومن با samba میکروم رو پروگرم کردم و فهمیدم که پروگرمر jtag من هم از اول خراب بوده (به دوستان پیشنهاد میکنم از این پروگرمر نواوران خرید نکنند چون من رو خیلی اذیت کرد با بخش گارانتیش هم تماس گرفتم بهم جواب درستی ندادند)با تشکر از اقای روزیطلب که جوابهای سوال های من رو دادند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X