اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل اکسپلورر mmc به وسیله arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فایل اکسپلورر mmc به وسیله arm

سلام آقا سجاد
    من داخل MMC چند فایل و یک پوشه دارم و داخل پوشه هم فقط 6 تا فایل دارم.
    وقتی فایل ها رو از روت باز میکنم همانطور که می دونید بعد از سه بار باز شدن هنگ می کنه.
    و وقتی هم که برای بار اول به داخل پوشه میرم همه چی درسته و هر 6 فایل هستند ولی وقتی که از گزینه ROOT<<< به مسیر اصلی بر میگردم و دوباره به داخل پوشه میرم تعداد فایلهام شده 4 تا و در ضمن گزینه ROOT<<< نیز وجود نداره.
    این حالت وقتی هم که برای بار اول به داخل پوشه میرم و یکی از 6 فایل رو باز میکنم بعد از بسته شدن عکس فایلهای داخل پوشه 4 تا شدن و گزینه ROOT<<< از بین میره.
    در مورد موضوع حذف RTX هم منم همون کارو کردم و فقط ارور
    File_Explorer.axf: Error: L6218E: Undefined symbol SWI_Handler (referred from sam7.o). داد .

یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که تاچ من اصلا دقیق نیست و باید بگم که حدود یک سانت از سمت چپ ال سی دی قسمت تاچش اصلا کار نمی کنه و من خودم با تغییری که تو این قسمت دادم یکم بهترش کردم
    //x1 = 240-(x1*219/x_range);
    //y1 = 320-(y1*320/y_range);
    x1 = 300-(x1*210/x_range);
    y1 = 280-(y1*280/y_range);
    ولی همچنان سمت چپ تاچ کار نمی کنه .
    من بردم از سری قدیمه و Vref نداره و تماسی که با شرکت گرفتم گفتن که یه مقاومت و یه خازن رو از روی برد بردارم و بجاش سیم وصل کنم احتمال داره بخاطر این موضوع باشه؟
    تاچ شما هم همین طوره؟
    Vref احتیاجی به خازن نداره؟!

خیلی ممنون که پیگیری میکنید.
    یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.

دیدگاه

سلام دوستان.من پروژه زیر رو که روی میکرو میریزم.میکرو هنگ میکنه بدون اینکه هیچ کاری بکنه اما قسمت جالبش اینجاست که اگه برنامشو توی پروژه اقای جعفرپور کپی کنم برنامه به درستی کار میکنه oo: :eek: حتی 10 تا فایل txt رو یکی پس از دیگری باز کردم مشکلی نداشت. oo: :angry:
      قسمتی هم که مشکل داره توی پروزه خودم این قسمت است
      f=fopen ("ALI.TXT","r"
      while ((ch = fgetc (f)) != EOF && a<100) {
      tftlcd_putchar(ch,RED,WHITE,1);
      اگه این قسمتو حذف کنم برنامه های قبلش به درستی اجرا میشه.سعی کردم تمام option هم مثل پروژه اقای جعفر پور باشه اما بازم جواب نداد

http://www.4shared.com/file/utbYbaH1/New_Folder__8_.html
      اینم فایل پروژه هست.ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

من الان سیستم عامل RTX رو از پروژه حذف کردم و برنامه رو طوری تغیییر دادم که یه عکسو هی refresh کنه. الان 15 دقیقه هست که بدون مشکل کار میکنه . :mrgreen: با سیستم عامل RTX هم کل هسته سیستم عامل هنگ نمیکرد چون تسک دیگه ای که برای چشمک زدن یه LED نوشته بودم با هنگ کردن تسک مربوط به نمایش تصاویر بازم کار میکرد.

حذف سیستم عامل 4 تا مرحله هست.
        1- حذف RTX از بخش Target option
        2 - حذف فایل RTX_Conf_SAM7X از پروژه
        3- ویرایش فایل main (جایگزینی تمام os_dly_wait ها با توابع تاخیر معمولی ، حذف __task از اول توبع و حذف سایر توابع rtx مثل os_sys_init و ...)
        4- جایگزینی فایل sam7.s با فایل موجود در پوشه : C:\Keil\ARM\Startup\Atmel\sam7.s

بعد حذف RTX تو پروژه اگه مشکل دیگه ای هم دارین بگین. میخوایم ورژن جدید رو برای این مجله منتشر کنیم. از آقا سجاد هم خبری نشد. اگه میخواین کدهای مربوط به پخش avi رو با کمی توضیح در مورد نحوه تبدیل ویدئو و نمایشش قرار بدین تا در ورژن بعدی به اسم خودتون بزاریم.

برد منم قدیمیه ولی خازن رو برنداشتم و یه سیم از VCC آورم وصل کردم به Via زیر کریستال که به پایه 1 میکرو وصله.

دیدگاه

میگم یه سوال!
          میشه اینرو با هدر بورد at91sam7s64 راه انداخت؟؟؟
          من هر کاری کردم آخرش یه 2،3 تا ارور میمونه!
          اگه میشه لطفا راهنمایی کنید اگر هم نه بگید یه خاکی تو سرم بریزم !
          سپاس گذارم! :mrgreen:
          تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
          موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

سلام آقا رامین ، در مورد فایل avi من سعی کردم که برنامه ای که نوشتم را جمع جورش کنم و برای دوستان قرار بدم تا بتونیم مشکلاتش را حل کنیم ولی مشکل کوچیکی که در پخش تصاویر بود حل نشد ضمن اینکه من یک کمی در مورد پخش صدا و تصویر با هم ناامید شدمTیک مشکل اساسی دیگه هم پیش اومد که من توی ایمیلی که براتون فرستادم توضیح دادم. الان دارم با vs1003 کار میکنم تا ببینم اصلا کار شدنی هست یا نه البته تازه اول کار با vs هستم و چون قبلا با vs کار نکردم نمیدونم چقدر تا پخش کامل یک فایل mp3 فاصله دارم خواهش میکنم کمک بدید تا من زودتر پخش صدا را انجامش بدم بعد قسمت صوت را هم بهش اضافه میکنم و کدها را میزاریم تا همه استفاده کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
              میگم یه سوال!
              میشه اینرو با هدر بورد at91sam7s64 راه انداخت؟؟؟
              من هر کاری کردم آخرش یه 2،3 تا ارور میمونه!
              اگه میشه لطفا راهنمایی کنید اگر هم نه بگید یه خاکی تو سرم بریزم !
              سپاس گذارم! :mrgreen:
              کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟ :angry:
              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

سلام
                ممنون آقا رامین با این کارایی که گفتید مشکل ارور حل شد ولی دیگه LCD هیچی نشون نمی ده و کلا از کار افتاد !!! :eek: :eek:
                من تغیرات لازم فرکانس رو روی Sam7.s هم اعمال کردم ولی باز هم اتفاقی نیفتاد.
                در ضمن اینو هم بگم وقتی Sam7.s رو کپی کردم باز هم ارور

File_Explorer.axf: Error: L6218E: Undefined symbol SWI_Handler (referred from sam7.o).

داد ولی وقتی که 2 تا فایل Sam7.o و Sam7.d رو هم پاک کردم دیگه برنامه ارور نداد ولی کار نمیکنه.

دیدگاه

با sam7s هم میشه راه انداخت . ولی چون فقط یه پورت داره باید کانفیق LCD و چیپ سلکت MMC رو عوض کنین.
                  شما ارور ها رو اینجا بزارین ببینیم مشکل از کجاست.

اگه اول یه Clear Target بزنین فایل های قدیمی Obj پاک میشن. مطمئن بشین فایل retarget به پروژه اضافه شده. اگه امکان داره این تغییرات رو رو فایل اولیه انجام بدین.

دیدگاه

شما میشه تغییرات رو بدی فایلشو بدی به من؟؟؟ :mrgreen:
                    مشکل اصلی هدرat91sam7x256-ek.hهست که ندارمم! و..
                    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

آقا رامین اگه میشه سورس پروژتون رو که RTX رو حذف کردید بزارید چون هر کاری که میشد کردم اما LCD هیچ عکسالعملی نشون نمیده.

دیدگاه

سلام آقا رامین میشه کار ما رو هم راه بندازی در ضمن اگه مقدور هست invaitamo , accept کنید! :angry:
                        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

بابا تورو جون هر کی دوست داری جواب مارو بدید! مردم! :angry: :cry: :cry2: :cry2:
                          موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

Build target 'AT91SAM7X'
                            compiling Getline.c...
                            Getline.c: Error: command-line: #564: cannot open preprocessing output output file "getline.d": Permission denied
                            Target not created
                            اینم ارورش
                            و من همه فایل هارو دونه دونه نگاه کردم و فرکانس ها و پورت ها رو درست کردم ولی بازم این ارور مسقررو میده که هیچ ربطی به این مسئله نداره!!! یعنی چی permission denied???
                            موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

آقا من یه دور دیگه سعی کردم ایندفعه میگه:
                              #error New RTX-V2 core does not require RTX_Config.h
                              کل فایل هارو در لینکه زیر پلود کردم!
                              مشکلم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              خدارو خوش نمیاد به من جواب ندینا من فقط 17 سالمه اینقدر جزد میزنم!
                              http://www.4shared.com/file/_62cDIJC/File_Explorer.html
                              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

RTX Core V2 رو از کجا پیدا کردی :surprised:

با روشی که چند پست قبل گفتم کل RTX رو از پروژه حذف کن و یه بار دیگه تست کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X