پاسخ : راه اندازی واحد PWM در AT91SAM7X256
سلام
دوستان کسی نیست این PWM رو به زبون ساده برای ما بگه ؟؟؟ حق الزحمت رو هم میدم
2 تا کتاب ARM دیگه هم خریدم و قسمت PWM رو خوندم ولی باز هم چیزی دستگیرم نشد ، یعنی یه چیزهایی فهمیدم ولی نمیدونم چرا جواب نمیگیرم ، خدایا دیگه دارم دیوانه میشم ، به خدا اگر یه نفر یه طوری این PWM رو برای من بگه که یاد بگیرم و بتونم یه LED رو نورش رو کنترل کنم یا سروو موتور رو روشن کنم ، با پیغام خصوصی با هم حساب میکنیم
الان این برنامه منه ولی هیچی به هیچی :
ممنون
سلام
دوستان کسی نیست این PWM رو به زبون ساده برای ما بگه ؟؟؟ حق الزحمت رو هم میدم
2 تا کتاب ARM دیگه هم خریدم و قسمت PWM رو خوندم ولی باز هم چیزی دستگیرم نشد ، یعنی یه چیزهایی فهمیدم ولی نمیدونم چرا جواب نمیگیرم ، خدایا دیگه دارم دیوانه میشم ، به خدا اگر یه نفر یه طوری این PWM رو برای من بگه که یاد بگیرم و بتونم یه LED رو نورش رو کنترل کنم یا سروو موتور رو روشن کنم ، با پیغام خصوصی با هم حساب میکنیم
الان این برنامه منه ولی هیچی به هیچی :
کد:
[left]#include <AT91SAM7X256.h> #include <lib_AT91SAM7X256.h> #include <delay.h> #define LCD_PORT_B #define LCD_RS 20 #define LCD_E 21 #define LCD_DB4 22 #define LCD_DB5 23 #define LCD_DB6 24 #define LCD_DB7 25 #include <lcd.h> int main (void) { int A; A=0; AT91C_BASE_PIOA->PIO_PDR=100000; AT91C_BASE_PIOA->PIO_ASR=100000; AT91C_BASE_PMC->PMC_PCER=(1<<AT91C_ID_PWMC); AT91C_BASE_PWMC->PWMC_DIS=0xF; AT91C_BASE_PWMC->PWMC_MR=0; AT91C_BASE_PWMC_CH0->PWMC_CMR=(0x208); AT91C_BASE_PWMC_CH0->PWMC_CPRDR=150; AT91C_BASE_PWMC_CH0->PWMC_CDTYR=A; AT91C_BASE_PWMC->PWMC_ENA=0x1; lcd_init(); while(1) { AT91C_BASE_PWMC_CH0->PWMC_CDTYR=A; cursor_off(); lcd_clear(); lcd_gotoxy(1,1); lcd_puts(AT91C_BASE_PWMC_CH0->PWMC_CDTYR); A++; delay_ms(50); } }[/left]
دیدگاه