با سلام خدمت دوستان ایا امکانش هست پایه erase میکروAT91SAM7X256 با یک کلید فشاری به تغذیه وصل بشه (پول اپ بشه) ؟ چون بر اساس خود دیتاشیت میکرو پایه erase باید چیزی حدود 200 میلی ثانیه وصل باشه تا عمل کنه و با جامپر امکانش نیست.
هنوز به پروگرمرم دسترسی پیدا نکردم ولی مشخصه درسته. توی ویدئوی آموزشی آقای اکرمی نوشته شده نحوه پدیت jlink اما ایشون فقط نرم افزار رو از سایت SEGGER دانلود می کنن!!! و فریم ور رو هیچ جا نذاشتن. فقط نسخه قدیمی و اولیه فریم ور که با jflash نسخه 4.42 کار می کنه برای دانلود هستش. آقای ایمانی فر هم نوشتن من فقط update firmware رو میزنم و تمام. من هم همین کار رو کردم که پروگرمر به فنا رفت و مجبور شدم دوباره برنامه ریزی کنم!!! :cry2: :cry2:
والا من که تا حالا برای EREASE از جامپر استفاده کردم
برای ریست از دکمه فشاری
ولی سوالت ربطی به JLink نداشت
شرمنده سوالو جای دیگه مطرح کردم متاسفانه جواب نگرفتم در خصوص erase مگه توو دیتاشیت ننوشته که این پین باید زیر 1 ثانیه یک بشه؟ پس چطور همه از جامپر استفاده میکنند به جای کلید فشاری خواهشا اگر اطلاعی در این زمینه دارین ممنون میشم.
سلام دوستان تووی بعضی از هدر بردهای at91sam7x256 پایه هایی که مخصوص jtag هستش مثل TDI,TMS,TCK اینارو با یک مقاوت pullup کرده ایا این مساله ضروریه برای ارتباط jtag یا نه؟
سلام دوستان تووی بعضی از هدر بردهای at91sam7x256 پایه هایی که مخصوص jtag هستش مثل TDI,TMS,TCK اینارو با یک مقاوت pullup کرده ایا این مساله ضروریه برای ارتباط jtag یا نه؟
دیدگاه