سلام
من یک مدار و برنامه برای پروگرام ARM در hjtag.blogspot.com پیدا کردم اما نمی دونم کار میده یا نه؟
فعلا نمی تونم تست کنم چون اولا اصفهان ARM گیر نمیاد :angry:
ثانیا گیرم بیاد و من مثلا یک مثال پیدا کردم و پروگرام هم کردم من وقتی مدارات مورد نیاز و نحوه کار اون رو نمی دونم چطور بفهمم که واقعا
درست پروگرام شده یا نه ؟ oo:
اگه از دوستان کسی امکانش رو داره این مدار رو تست کنه و بگه کار می کنه یا نه
در ضمن یه منبع خوب برای شروع کار با اون رو هم معرفی کنید .
سلام
راستش من قراره یه مینیمم سیستم با at91sam7s64 بسازم (پروژه کارشناسیمه) اما اطلاعاتم در مورد arm و طرز استفاده ازش صفره :redface:
از طرفی باید تا یکی دو روز به استادم جواب بدم که میخوام یا نه
به نظرتون میتونم 4 ماهه تحویلش بدم(با سطح اطلاعاتی که دارم؟) یا همچین کاری تجربه زیادی میخواد؟اگه بشه از کجا شروع کنم؟
ممنون
راستی یه جا هست که پروگرمر ram رو میفروشه http://www.ne-ir.com امیدوارم بدرد بخوره
سلام
چند نکته در مورد میکروکنترلر(یا پروسسورهای) arm هست که بنظرم رسید اینجا مطرح کنم:
1-این میکروها اصلا قابل مقایسه با میکروکنترلر های 8 بیتی مثل avr ، mcs-51 ، pic ، و ... نیستند ، هر چند به خاطر داشتن ابزارهای جانبی (مثل usb ، adc و ...) به میکروکنترلر معروف شدن ولی از نظر ساختار طراحی و کارکرد کاملا شبیه به پروسسورها هستند.
2-از نظر سخت افزاری کار کردن با آنها به سادگی سایر میکروها نیست و در طراحی بخش سخت افزاری باید ملاحظات کار با فرکانسهای بالا رعایت شوند.
3-به نظر من هنر طراحی الکترونیک در استفاده از ابزارهای صحیح و متناسب با کاربری سیستم مورد نظر است. مثلا اگر هدف شما بریدن یک ساقه گل باشد ،استفاده از اره برقی که بسیار قویتر از یک قیچی باغبانی است ، نشانه هنر یا قدرت شما نخواهد بود. پس زمانی که قصد طراحی کنترلر یک سیستم معمولی(فرض کنید کنترل دما و رطوبت یک اتاق server ) را دارید من به شما همان میکروکنترلر های 8 بیتی را توصیه میکنم ولی اگر قصد طراحی کنترلری را دارید که در آن می بایست محاسبات زیادی با سرعت بالا جهت تعیین وضعیت خروجی ها صورت بگیرد و اطلاعات از طریق lan به سایر سیستم ها منتقل گردد و همچنین بخش رابط کاربر(user interface ) آن قرار است یک lcd رنگی با صفحه لمسی ( touch screen) باشد من به شما استفاده از arm را توصیه می کنم ، زیرا برای همه این کارها ابزارهای مناسب را دارد.(اما کدام خانواده از arm ها ، arm7 ،arm9 ، arm11 ؟)
4-وقتی که شما بر روی یک pc برنامه مینویسید در حال حل یک معادله تک مجهولی هستید ، یعنی میدانید که تمامی ایرادها مربوط به کد نویسی میباشد و مثلا هیچگاه داخل مادر برد یا هارد دنبال مشکل کارتان نمی گردید. ولی زمانی که روی یک برد الکترونیکی کار میکنید در حال حل n معادله ، n مجهول هستید . ممکن است برنامه شما دارای باگ باشد ، ممکن است پروگرامر شما خراب باشد ، ممکن است میکروی شما خراب باشد ، مشکل در بایاسنک ، مشکل در ارتباطات برد و . . . و مشکل در نکاتی که شاید حتی به ذهنتان هم خطور نمی کند(مانند مسائل فرکانسی) . من هیچگاه توصیه نمی کنم که هم خودتان آشپزی کنید هم قاشق و چنگال و میز غذاخوری بسازید. بعضا ممکن است به خاطر مشکلات سخت افزاری بردتان ، ماهها معطل بمانید و یا اینک خدای نکرده در آخر ناامید شوید.
بنابراین توصیه من برای یادگیری سخت افزارهای جدید (حتی avr ها ، pic ها ، fpga , ... ) استفاده از یک base سخت افزاری برای شروع کار است که شما بتوانید به آن اطمینان کنید و دیگر از نظر سخت افزاری نگرانی نداشته باشید. توی این زمینه هم شرکتهای مختلفی هستند که اگر توی google به عنوان "میکروکنترلرهای arm " سرچ کنید می توانید موارد مناسبی پیدا کنید.
مثل اینکه مطالب من یک کتاب شد ! :job:
سلام
راستش من قراره یه مینیمم سیستم با at91sam7s64 بسازم (پروژه کارشناسیمه) اما اطلاعاتم در مورد arm و طرز استفاده ازش صفره :redface:
از طرفی باید تا یکی دو روز به استادم جواب بدم که میخوام یا نه
به نظرتون میتونم 4 ماهه تحویلش بدم(با سطح اطلاعاتی که دارم؟) یا همچین کاری تجربه زیادی میخواد؟اگه بشه از کجا شروع کنم؟
ممنون
راستی یه جا هست که پروگرمر ram رو میفروشه http://www.ne-ir.com امیدوارم بدرد بخوره
اگر در با میکرو کنترل های دیگه مثل avr وارد باشین زود تر هم میشه
در مورد پروگرامر هم ارم خودش به راحتی با usb پروگرام میشه :mrgreen:
سلام بابا چرا این قدر خودتونو اذیت می کنید !!!!!!!!!!!!
کی گفته برای arm پروگرامر نیست و ic هم گیر نمی یاد !!
هم تهران هست هم اصفهان
کسایی که ic arm می خوان تهران به فروشگاه جوان سر بزنند و اصفهان هم برن خیابون طالقانی پاساژ پوریای ولی طبقه زیرزمین ( پردازش گستر ) هم انواع پروگرمرها را داره هم ic های arm
کیت آموزشی توپی هم داره با یک کتاب کت و کلفت که کامل همه چی arm را آموزش داده
قیمتش هم مناسبه
:agree:
اقا اخه یعنی چی ؟؟
یه شرکتی میکرو بده بیرون نشه براش پروگرمر پیدا کرد
ای بابا هر چی می گردم هیچ کدوم مجانی نداره
ای بابا گفته بودن نابرده رنج گنج میسر نمی شود ها :biggrin:
از دوستانی که جای این گنجه ( ایهام از پروگرمره :mrgreen: ) رو می دونند لطف بکنند نقشه گنج واسه ما هم بدن oo: :nerd:
ای بابا چه قدر خودتونو اذیت می کنید !!!!!
مگه می شه ic و پروگرامر گیر نیاد!!!
تهران برید سراغ جوان
اصفهان هم برید خیابان طالقانی پاساژ پوریای ولی طبقه زیر زمین ( پردازش گستر صنعت ) هم انواع icها را داره هم پروگرامر های arm هم برای atmel هم nxp حتی کیت آموزشی و کتاب راهنما و cd های توپی هم داره با یک کتاب کت و کلفت که همه چیز برنامه نویسی arm را آموزش می ده
حتما بهش یک سری بزنید .
ای بابا چه قدر خودتونو اذیت می کنید !!!!!
مگه می شه ic و پروگرامر گیر نیاد!!!
تهران برید سراغ جوان
اصفهان هم برید خیابان طالقانی پاساژ پوریای ولی طبقه زیر زمین ( پردازش گستر صنعت ) هم انواع icها را داره هم پروگرامر های arm هم برای atmel هم nxp حتی کیت آموزشی و کتاب راهنما و cd های توپی هم داره با یک کتاب کت و کلفت که همه چیز برنامه نویسی arm را آموزش می ده
حتما بهش یک سری بزنید .
تو اصفهان همون جایی رو میگید که BASCOM 11.9.0 رو 6 تومن میفروشه؟؟؟؟
من فکر کنم باید همون طبقه همکف برید گوشه سمت چپ یه مغازه هست که کلا IC های جدید رو میاره تو ویترینشم پر از LCD هست اونجا XMEGA هم داره
یه سوال:IC های BGA هم با سوکتش هست که بر فرض محال بریم یه برد 7 لایه باهاش بزنیم؟
فکر کنم بشه با همین امکانات از IC های BGA استفاده کرد(برای آزمایش)
فعلا نمی تونم تست کنم چون اولا اصفهان ARM گیر نمیاد
جون من اینطوری نگو ملت فکر میکنند تو اصفهان هم مثل بعضی شهرهای بزرگ (اسم نمیبرم) قطعه گیر نمیاد!!!!
خیابان طالقانی -پاساژ پوریای ولی -سپاهان الکترونیک . هم آرم داره هم Xmega .حتی اگه نداشته باشه بهش بگی برات میاره...یه سری هم به راد الکترونیک بزن(قبلا داشت...)
کیت آموزشی توپی هم داره با یک کتاب کت و کلفت که کامل همه چی arm را آموزش داده
قیمتش هم مناسبه
والا فکر کنم 260 تومن مناسب نباشه :mrgreen:
اما خوب کیتش با کلاسه
دیدگاه