اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با پورت usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با پورت usb

سلام
    می خواستم ببینم چطوری میشه با پورت usb ارتباط برقرار کردو مثل پورت سریال دیتا ارسال کرد؟ :read:
    از دوستان خواهش می کنم اگر با usb کار کردن راهنمایی کنن. :nerd:

پاسخ : ارتباط با پورت usb

سلام
    یه سر برو به اینجا
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74899.0
    یه برنامه گذاشته برا کار کردن با پورت USB که به صورت یک موس کار میکنه
    توابع مربوط به USB داخل یک فایل به نام usbhw_SAM7X.c هست
    داخل این فایل توابع USB_WriteEP و USB_ReadEP برای نوشتن و خوندن از پورت USB هستند منتهی من کار نکردم باهاش و نمیتونم اطلاع دقیق از نحوه ی کار کردش بهت بدم
    یه جا که خیلی مفیده همون Help کامپایلر Keil هست
    میتونی اسم این توابع رو سرچ کنی تا نحوه ی کار کردشو بهت بگه
    البته من شنیدم میشه پورت USB رو عینه پورت سریال استفاده کرد و توی کامپیوتر هم به عنوان پورت سریال میشناسش منتهی چه جوریشو نمیدونم :sad:
    موفق باشی
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
      دوستان لطفا جواب های بی معنی ندهند.مشکل مشکل مهمی هست با تشکر از فرید
      قربونت
      من یه چیزایی پیدا کردم
      میشه با یه آی سی usb رو به سریال یا موازی تبدیل کرد و باهاش اطلاعات فرستاد
      usb به سریال:FT232BM
      usb به موازی:FT245BM
      اگه تو اینترنت یه سرچی بکنی یا به دیتاشیت هاشون مراجعه کنی راه اندازیشون راحته
      البته یه مشکلی که دارن اینه که بعد از وصل کردن وسیله به کامپیوتر برای اولین بار باید فایل درایور رو به کامپیوتر معرفی کنی.
      برای این کار مبدل های آماده ای هم هست که فکرکنم توی فروشگاه سایت هم باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid.hosseinzadeh
        قربونت
        من یه چیزایی پیدا کردم
        میشه با یه آی سی usb رو به سریال یا موازی تبدیل کرد و باهاش اطلاعات فرستاد
        usb به سریال:FT232BM
        usb به موازی:FT245BM
        اگه تو اینترنت یه سرچی بکنی یا به دیتاشیت هاشون مراجعه کنی راه اندازیشون راحته
        البته یه مشکلی که دارن اینه که بعد از وصل کردن وسیله به کامپیوتر برای اولین بار باید فایل درایور رو به کامپیوتر معرفی کنی.
        برای این کار مبدل های آماده ای هم هست که فکرکنم توی فروشگاه سایت هم باشه.
        سلام
        فک کنم منظور دوستمون این بود که چه جوری میشه با USB Device خود میکروکنترلر ارتباط برقرار کرد
        اینی که شما میگید یه مبدل USB به سریال هست که در انواع مختلف هم وجود داره و چیز تازه ای نیست
        ولی منم الان به شک افتادم شاید منظورشون همون بوده که با پورت USB کامپیوتر ارتباط برقرار کنن
        زندگی یعنی امید و حرکت
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ارتباط با پورت usb

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
          سلام
          فک کنم منظور دوستمون این بود که چه جوری میشه با USB Device خود میکروکنترلر ارتباط برقرار کرد
          اینی که شما میگید یه مبدل USB به سریال هست که در انواع مختلف هم وجود داره و چیز تازه ای نیست
          ولی منم الان به شک افتادم شاید منظورشون همون بوده که با پورت USB کامپیوتر ارتباط برقرار کنن
          بله کاملا صحیح می فرمایید
          البته منم متوجه منظور ایشون شدم
          ولی ارتباط مستقیم میکرو با usb خیلی سخته
          من که نتونستم درست کنم

دیدگاه

سلام

3 نوع مختلف میشه USB را راه اندازی کرد master , device , otg اینها هر کدوم یک مدل مختف از راه اندازی هستند .
            قسمتی که روی میکرو ها قرار داره فقط لایه فیزیکی است و بقیه قسمت ها رو شما باید بنویسید یا از کد های آماده استفاده کنید.
            مشکل دیگری که با آن برخورد میکنید نوشتن درایور سمت کامپیوتر برای ارتباط است که اگر بخواهید به این مشکل برخورد نکنید باید خود را یکی از دیوایس هایی که کامپیوتر می شناسد معرفی کنید ، مثلا سریال مجازی یا حافظه فلش یا هر چیز دیگری.

{ خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

یکسری مثال خود keil گذاشته که برنامه موس و فلش مموری و ... هست
              اونا رو برسی کنید راحت میشه فهمید کداش چه جوریه
              فک کنم اگه خودتون بخاین از صفر شروع به توشتن کدهاش کنید خیلی سخت باشه و زود بیخیالش شین
              زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                یکسری مثال خود keil گذاشته که برنامه موس و فلش مموری و ... هست
                اونا رو برسی کنید راحت میشه فهمید کداش چه جوریه
                فک کنم اگه خودتون بخاین از صفر شروع به توشتن کدهاش کنید خیلی سخت باشه و زود بیخیالش شین
                با سلام
                کدهارو میشود برای برای IAR تغیر بدیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                  با سلام
                  کدهارو میشود برای برای IAR تغیر بدیم؟
                  نه
                  از کتابخونه استفاده کرده که فقط میشه با خود کیل کامپایل کنیم
                  زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

سلام
                    من ۴ سال پارسالا تو مد hid با همون برنامه ای که تو keil هس تونستم تو هر پکت ۲۵۶ بایتو منتقل کنم ۲ روزم بیشتر وخ نگرفت

یه مقدار هدراش زیاد و شولوغ پولوغه ولی خوب زحمت بیشترشو قبلا کشیدن برامون مام مف مف میزنیم به بدن :redface:

برنامه ی سمت کاپیوترشم یه dll پیدا کردم تو کد پرجکت (.codeproject.com ) حتی یه نمونه برنامم باهاش بود که بشه ارسال دریافت کرد ...

ولی اگه از دوستان کسی تو مد بالک کار کرده دست مارم بگیره ثواب داره
                    اشارتی هم کنین ما رو هوا میزنیم :biggrin:
                    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                      سلام
                      من ۴ سال پارسالا تو مد hid با همون برنامه ای که تو keil هس تونستم تو هر پکت ۲۵۶ بایتو منتقل کنم ۲ روزم بیشتر وخ نگرفت

یه مقدار هدراش زیاد و شولوغ پولوغه ولی خوب زحمت بیشترشو قبلا کشیدن برامون مام مف مف میزنیم به بدن :redface:

برنامه ی سمت کاپیوترشم یه dll پیدا کردم تو کد پرجکت (.codeproject.com ) حتی یه نمونه برنامم باهاش بود که بشه ارسال دریافت کرد ...

ولی اگه از دوستان کسی تو مد بالک کار کرده دست مارم بگیره ثواب داره
                      اشارتی هم کنین ما رو هوا میزنیم :biggrin:
                      باسلام
                      چه مد هایی وجود دارد پروژه ای که انجام دادید رو ممنون میشو ضمیمه کنید :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                        باسلام
                        چه مد هایی وجود دارد پروژه ای که انجام دادید رو ممنون میشو ضمیمه کنید :applause:
                        گفتم من از خود پرژه ی hid کیل استفاده کردم . تو فولدر یو اس بی تو نمونه کدای خود کِیل میتونی پیداش کنی

پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X