پاسخ : کمک : ساخت برد AT91SAM9260-EK
نند موازی هستش! باس دیتا و آدرس رو روی هم انداخته و با یه پایه از هم جدا میکنه.فرضا اگه باسش 8 بیتی باشه برای فرستادن یه آدرس مثلا28 بیتی (256 مگ) اول 8 بیت اول آدرس رو میزاره بعد به یکی از پایه ها(اسم پایه رو الان یادم نیست) یه کلاک میده بعد8 بیت بعدی تا ادرس تموم بشه. توی دیتا شیت گفته که بقیه طول آدرس رو چی بزارید که مضرب 8 بشه. بعد از آدرس دادن مد دیتا انتخاب میشه و به ترتیب دیتا رو میزاره روی باس. با این روش مستقل از حجم حافظه پایه ها و نحوه ارتباط یکی میشه. یه نگاه به توضیح سیگنال های کنترلی کنید متوجه میشید سیستم رو.
اینکه چه شکلی توی سلول ها ذخیره میشه رو نمیدونم. :mrgreen:
تو ایران سیستم رو خودتون میدونید دیگه....
9260 توانایی بوت شدن مستقیم از روی sd card رو نداره.یعنی فایل بوت حتما باید روی دیتا فلش یا نند فلش باشه.
فکر کنم 9261 میتونست بوت بشه مستقیم از sd-card. اما روی برد هاش باز هم دیتا فلش و نند فلش رو قرار میدند.
اول تابستون من یه 256 مگ رو از جوان خریدم 8 تومن. قیمت جدید رو از سایتش چک کنید.
فکر کنم بستگی به کلاس sd-card داره. داخل جفتشون که یکی هست و فقط پرتوکول خروجیشون فرق داره. حالا کدوم ارزون تر در میاد رو نمیدونم.
ساده ترین کار اینه که از این چیپ های درایور LCD استفاده کنید و خروجی اون رو انالوگ کنید. فقط حواستون به اندازه صفحه باشه که استاندارد VGA باشه!
به نظر من چون پردازنده خیلی قوی نیست بهتره از vs1003 استفاده کنید اما اگه سیستم عامل نصب کردید باید خودتون درایور بنویسید :mrgreen:
مگه ساختار nand سریال نیست ؟ چطور با دوتا پین آدرس میفرسته ؟
یکجا خوندم نند ورژن X4 دیتا رو آنالوگ دخیره میکنه . به جای صفر ویک ، دیتا رو از 0 تا 15 ذخیره میکنه ؟
نند داخل ایران با قیمت جهانی پیدا میشه راحت ؟ تو طراحی 9260 چرا مستقینا از sd استفاده نکردن ؟
9260 توانایی بوت شدن مستقیم از روی sd card رو نداره.یعنی فایل بوت حتما باید روی دیتا فلش یا نند فلش باشه.
فکر کنم 9261 میتونست بوت بشه مستقیم از sd-card. اما روی برد هاش باز هم دیتا فلش و نند فلش رو قرار میدند.
اول تابستون من یه 256 مگ رو از جوان خریدم 8 تومن. قیمت جدید رو از سایتش چک کنید.
یک سوال دیگه قیمت جهانی نند ارزونتره یا sd کارت ؟
راستی برای VGA چی کار میتونم بکنم؟
یه ای سی هم برای صدا می خوام سایت جوان الکترونیک سه داره و لی تموم کرده ولی بازار رو هم نگشستم
AD1854JRS
AD1854JRS
دیدگاه