اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه استفاده از وقفه در arm وحداکثر سرعت قابل پشتیبانی توط میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : پاسخ : طریقه استفاده از وقفه در arm وحداکثر سرعت قابل پشتیبانی توط میکرو

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
    بله این سه تا هیچ کدوم فشرده شده نیستند.
    ماتریسهای تبدیل DCT رو هم بلدم.
    من اصراری به فشرده سازی ندارم. مسیله سر اینه که وقتی اطلاعات زیاد باشه پردازش کردنشون با میکرو کنترلر خیلی سخت میشه. فرض کنید یک فریم خالی فقط خوندنش تقریبا یک میلیون پالس نیاز داره. من این طور برداشت کردم که ایشون میخوان این اطلاعات رو مثلا جایی ذخیره کنن و بعد نشون بدن. تو این حالت نمیشه از اطلاعات خام استفاده کرد.
    البته این رو هم بگم که فشرده سازی و بازسازی تصویر هم به خودی خود خیلی هزینه بره و با میکرو هم نمیشه تقریبا این کار رو کرد.
    فشرده سازی فقط برای ذخیره کردن به کار میره وقتی بخاین پردازش روی داده ها انجام بدین حتما باید از حالت فشرده خارج شده باشه. اینو راحت میتونید توی متلب و دیگر جاها هم ببینید.
    برای شروع من نظرم اینه که قید فشرده سازی رو بزنید و همون جور نمایش بدین یا ذخیرش کنید بعد برین دنباله فشرده سازی و ...
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : طریقه استفاده از وقفه در arm وحداکثر سرعت قابل پشتیبانی توط میکرو

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
      فشرده سازی فقط برای ذخیره کردن به کار میره وقتی بخاین پردازش روی داده ها انجام بدین حتما باید از حالت فشرده خارج شده باشه. اینو راحت میتونید توی متلب و دیگر جاها هم ببینید.
      برای شروع من نظرم اینه که قید فشرده سازی رو بزنید و همون جور نمایش بدین یا ذخیرش کنید بعد برین دنباله فشرده سازی و ...
      همین طوره که شما میگید با این تفاوت که برای انتقال هم باید از فشرده سازی استفاده کرد.
      ببینید ایشون خودشون این رو گفتند که میخوان این اطلاعات رو به کامپیوتر منتقل کنن و بعد روش پردازش انجام بدن. قرار نیست خود میکرو پردازش روش انجام بده.

دیدگاه

پاسخ : طریقه استفاده از وقفه در arm وحداکثر سرعت قابل پشتیبانی توط میکرو

البته یه چیز دیگه هم بگم ها. اگر میخواید روش پردازش تصویر انجام بدید که مثلا بتونه چهره تشخیص بده و اینا شاید یک مقدار به مشکل بخورید. چون کیفیت تصویر یک خورده ای میاد پایین.
        من نمیدونم با متلب چه جور پردازش هایی میشه روی تصویر انجام داد ولی گفتم یک وقت به مشکل نخورید.

دیدگاه

دیشب دیتا شیت رو یک نگاه انداختم زده بود.
          PA0-PA1 فرکانس ماکزیمم 30 مگا
          PA4 to PA16 and PA21 to PA31 فرکانس ماکزیمم 25 مگا
          PA17 to PA20 فرکانس ماکزیمم 12.5 مگا
          حالا من موندم چطور با این خصوصیتی که داره نمیشه از این فرکانس بهره برد هرچند من این رو فقط واسه خرده گرفتن از شرکت ATMEL نوشتم وگرنه آخرش یک CPLD یا FPGA رو شاخه ولی من دست از تلاش نمی کشم تا روی این ماژول رو کم کنم آخه روزای اول موقعی AVR بهش وصل کردم بد جور یخ رو آبم کرد

دیدگاه

آقا ما این چند وقت کلا از این میکرو سری ATMEL خسته شدیم این میکرو خیلی سرعتش پایینه
            من با AVR نمونه هایی که میگرفتم بیشتر بود
            فقط واسه قسمت USART سرعتش عالی بود
            وگرنه نمونه برداری از پایه های خروجیش که افتضاح بود واسه من نمیدونم شاید برنامه من اشتباه بوده ولی فرکانس رو هم 50 مگ تنظیم کردم ولی توفیقی نداشت.
            کسی با LPC1768 کار کرده که بدونه سرعت نمونه برداری از پایه های خروجیش چنده
            اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم.

دیدگاه

میشه لطفا یه نفر یه توضیحی در مورد فرکانس کاری این میکرو بده!
              تو دیتاشیت که نوشته خروجی PLL 80-200 مگاهرتز هست که به عنوان main clk به عمده ی ماژولهای داخل میکرو میشه اعمالش کرد. :read:
              ورودی واحد PLL هم که از crystal Osc گرفته میشه که تو این سری میتونه بین 3-20 مگ باشه.

ولی تو یه لینکی تو سایت اتمل در موزد این سری نوشته بود فرکانس کاری میکرو 55مگ هست!!! :angry:
              حالا اینا یعنی چی؟! oo:
              من یه کار محاسباتی نه چندان پیچیده مثل PID یا kalman filter رو می خوام رو میکرو انجام بدم-با atmega2561 کار کردم تو فرکانس 16 مگ ، میخوام سرعت محاسباتم 7-8 برابر بشه-از چه میکرویی میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟ من دنبال این بودم که از stm32f Discovery board استفاده کنم ، حتی!! ولی چون یه برد at91sam7x256 از قبل داشتم ترجیح میدم اگه لازم نیست از همین مدل استفاده کنم...میشه؟

دیدگاه

برای انجام محاسبات ایرادی نداره چون 32 بیتی سرعتش در حالت عادی تقریبا 4 برابر میشه ولی در ارتباط با پین هی ورودی و خروجی سرعتش با فرکانس کاریش همخوانی نداره یعنی اگر فرکانس کاری 50 مگ باش تازه سرعتش کمتر از فرکانس 16 مگ avr عمل میکنه شاید اشتباه از من بوده آخه این میکرو داخل دیتا شیت فرکانسی که واسه پایه هاش در نظر گرفته شده در پایین گذاشتم خیلی بیشتر از که من ازش جواب میگیرم باید جواب بده ولی این رو بدون واسه کار محاسباتی بر حسب قدرت محاسبه ای که داره از pic ,avr بالاتره ولی اگر در کارت احتیاج به سرعت ورودی و خروجی بیشتر داری تحقیق بیشتری انجام بده که مثل من تو آمپاس نمونی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza 0020
                  برای انجام محاسبات ایرادی نداره چون 32 بیتی سرعتش در حالت عادی تقریبا 4 برابر میشه ولی در ارتباط با پین هی ورودی و خروجی سرعتش با فرکانس کاریش همخوانی نداره یعنی اگر فرکانس کاری 50 مگ باش تازه سرعتش کمتر از فرکانس 16 مگ avr عمل میکنه شاید اشتباه از من بوده آخه این میکرو داخل دیتا شیت فرکانسی که واسه پایه هاش در نظر گرفته شده در پایین گذاشتم خیلی بیشتر از که من ازش جواب میگیرم باید جواب بده ولی این رو بدون واسه کار محاسباتی بر حسب قدرت محاسبه ای که داره از pic ,avr بالاتره ولی اگر در کارت احتیاج به سرعت ورودی و خروجی بیشتر داری تحقیق بیشتری انجام بده که مثل من تو آمپاس نمونی
                  من جوابم رو نگرفتم! بالاخره فرکانس کاری این میکرو چنده؟؟؟؟؟؟
                  یعنی معادل عدد 16مگ برای اتمگا، برای این میکرو چه عددیه؟ :eek:
                  فرکانس CPU? من دیتاشیت قسمت کلاک رو کامل خوندم اصلا عدد 55مگ توش نیست!!! :read: :read:
                  ولی تو یه جدول تو خود سایت اتمل نوشته بود 55 مگ... داستانی داریما!!! :angry: :angry:

دیدگاه

فرکانس پیشنهادی 50 مگاس فرکانس بالاتر هم جواب میده مگه شما چیکار کردی باهاش که جواب نداد؟؟؟؟
                    میکرو رو از فرکانس پیشنهادی بیشتر هم میشه راه اندازی کرد ولی انتظار هنگ کردن و سوختن میکرو به افزایش توان مصرفی هم باید داشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sutech88
                      من جوابم رو نگرفتم! بالاخره فرکانس کاری این میکرو چنده؟؟؟؟؟؟
                      یعنی معادل عدد 16مگ برای اتمگا، برای این میکرو چه عددیه؟ :eek:
                      فرکانس CPU? من دیتاشیت قسمت کلاک رو کامل خوندم اصلا عدد 55مگ توش نیست!!! :read: :read:
                      ولی تو یه جدول تو خود سایت اتمل نوشته بود 55 مگ... داستانی داریما!!! :angry: :angry:
                      سلام
                      چرا ننوشته باشه
                      توی دیتا شیت (همونی که 687 صفحه هست) در صفحه دوم خط یکی به آخر این عبارت رو نوشته
                      • Fully Static Operation: Up to 55 MHz at 1.65V and 85°C Worst Case Conditions
                      البته بعضی قسمتای میکرو با بیشتر از 55 مگ هم جواب میده ولی همشون نه
                      مثلا من با 72 مگ از IO ها جواب گرفتم ولی در همون حال USART و SPI کار نمیکرد
                      موفق باشید
                      زندگی یعنی امید و حرکت
                      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طریقه استفاده از وقفه در arm وحداکثر سرعت قابل پشتیبانی توط میکرو

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                        سلام
                        چرا ننوشته باشه
                        توی دیتا شیت (همونی که 687 صفحه هست) در صفحه دوم خط یکی به آخر این عبارت رو نوشته
                        • Fully Static Operation: Up to 55 MHz at 1.65V and 85°C Worst Case Conditions
                        البته بعضی قسمتای میکرو با بیشتر از 55 مگ هم جواب میده ولی همشون نه
                        مثلا من با 72 مگ از IO ها جواب گرفتم ولی در همون حال USART و SPI کار نمیکرد
                        موفق باشید
                        سلام!
                        ما در مورد at91sam7x256 د اریم صحبت می کنیم؟
                        این دیتاشیتش 683 صفحه هست!
                        صفحه ی 26 توضیح داده...
                        یه دونه 55مگ صفحه 621 هست تو یه جدول برای ac characteristics نمیدونم چیه؛آخه کی فرکانس رو این جا می نویسه؟!؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طریقه استفاده از وقفه در arm وحداکثر سرعت قابل پشتیبانی توط میکرو

نوشته اصلی توسط sutech88
                          سلام!
                          ما در مورد at91sam7x256 د اریم صحبت می کنیم؟
                          این دیتاشیتش 683 صفحه هست!
                          صفحه ی 26 توضیح داده...
                          یه دونه 55مگ صفحه 621 هست تو یه جدول برای ac characteristics نمیدونم چیه؛آخه کی فرکانس رو این جا می نویسه؟!؟
                          سلام
                          دقیقا منظورم X256 بود
                          در قسمت Feature توضیح داده
                          ماله من 687 صفحه است و 9 مگ و خورده ای هست
                          از سایت اتمل دانلود کردم البته خیلی وقت پیش
                          دقیقا همون جمله ای رو که گذاشتم براتون توش نوشته
                          من کپی پیست کردم
                          زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

پیداش کردم!! تو صفحه ی دوم هست برای من؛ولی این برای بدترین شرایطه!!! طبیعی هست که با ولتاژ بیشتر و دمای کمتر فرکانس بیشتری رو ساپورت کنه که تو بخش clock generator اشاره شده...به هر حال من با همین بردی که دارم، ادامه میدم و فعلا سراغ stm نمیرم ؛ان شا الله که خیره.
                            ممنون که پاسخ دادید

دیدگاه

خداروشکر شما لااقل به جوابت رسیدی عزیز من که شب و روز منتظر کمک اینجا دارم دست و پا میزنم
                              آقایون اگر کسی با lpc1768 کار کرده اگر امکان داره به من فقط بگه میشه با GPIO میشه یک 8 بیت رو با سرعت 8 مگ از ورودی بخونیم واسه سنسور OV7670 میخوام داره روانیم میکنه دیگه میترسم برم سراغ FPGA ,CPLD تا بیام بفهمم که چند تا پایه داره اومدن بردنم سربازی
                              :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X