اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با هدربرد at91sam7x256

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با هدربرد at91sam7x256

سلام بر همه ی دوستان
    من طبق یک شماتیکی که از سایت خودمون eca گیر اوردم که در واقع شماتیک هدر برد های سایت خودمون است یک هدربرد برای at91sam7x256 زدم و بردم رو هم دادم به فدک برام بزنه با traksize 0.25و clearance 0.22 و بعد خودم ایسی ام را با هویه لحیم کردم و بقیه ی قطعات رو هم منتاز کردم ولی الان نه وقتی به usb وصل می کنیم کامپیوتر پیغامی میده و نه وقتی با جیلینک کویر الکترونیک خودمون پروگرم می کنم پروگرم میشه.
    دوستان اگه لطف کنند و یک کمکی بکنند ممنون میشوم

پ.ن:
    1)ایسی ام را قبلا روی برد تبدیل لحیم کرده بودم و برای برداشتنش دادم به یک موبایلی که با hot air و دمای 460 اون رو برام برداشت.
    2)پی سی بی ام را هم با اتو روت کشیدم و شماتیک و پی سی بی ام را هم پیوست کردم.
    http://uploadtak.com/images/w45_shamppcb.rar
    3)راستی اول بارهم به جیلینک میگفتم کانکت بشه هر دفعه پیغام های متفاوتی میداد اما الان فقط میگه
    could not find supported cpu core on jtag chain
    faild to connect
    3)این یک قسمت رو هم که سیم وصل با یک تکه سیم وصل کردم

ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
    http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

پاسخ : مشکل با هدربرد at91sam7x256

سلام
    موقعی که برد رو با usb به کامپیوتر وصل میکنی اصلا هیچ پیغامی نمیده؟؟؟؟
    برد رو چک کردی از لحاظ تغذیه , آخه اگر سیم usb وصل باشه به میکرو باید لااقل یک خطا ناشناخته بودن وسیله جانبی رو بده مگر اینکه قطع باشه ارتباط بین برد و usb

دیدگاه

سلام
      موقعی که برد رو با usb به کامپیوتر وصل میکنی اصلا هیچ پیغامی نمیده؟؟؟؟
      برد رو چک کردی از لحاظ تغذیه , آخه اگر سیم usb وصل باشه به میکرو باید لااقل یک خطا ناشناخته بودن وسیله جانبی رو بده مگر اینکه قطع باشه ارتباط بین برد و usb
      سلام اون ها رو چک کردم اتصالات برقرار بود.
      اما هیچ پیغامی نمایش پیدا نمی کنه
      ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.

دیدگاه

تا اونجایی که هم اطلاع دارم کلا usb اگر سیم مثبت و زمینش به مدار متصل نباشه این اتفاق می افته آخه کامپیوتر دیکه با میکرو رودربایستی نداره اگر مثبت و منفی درست به مدار وصل باشن و پایه های D+ و D- هم به میکرو وصل باشن باید لااقل یک پیغام خطا بده حتی اگر یکی از پایه های d+ و D- به میکرو وصل باشه کامپیوتر خطا میگیره.
        در ضمن اگر دو پایه D+ و D- با هم قطع هم باشن این اتفاق میفته.

دیدگاه

پس یعنی میکرو سوخته
          البته توی طی این چند روز که با این برد ور می رفتم device manager که جلوم باز بود ریست شد درست مثل وقتی که یو اس بی جدیدی به کامپیوتر وصل می کنی اما اتفاقی نیفتاد
          یک بار هم صدای پلاگ شدن یک وسیله به کامپیوتر اومد ولی اتفاقی نیفتاد
          و چون تعداد تکرار این اتفاق کم بود احتمال دادم ابل یو اس بی یک چیزی مثل موس یا یک چیز دیگه کشیده شده

اما فکر کنم سوخته چون توی دیتاشیتش حداکثر دمای لحیم کاری رو 260 گفته ولی مغازه داره با 460 ایسی ام را از برد در اورد.
          نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

ممکنه خوب لحیم نکرده باشی
            مثلا چندتا پایش ول باشه
            البته شاید بگی تک تک پایه ها رو با مولتی متر چک کردم ولی باید بگم که وقتی پروب مولتی متر رو میزاری روی پایه میکرو ممکنه فشار بیاره و اتصال رو برقرار کنه و جواب بده.
            منم خودم یکی لحیم کردم و جیلینک نمیشناختش و وقتی با مولتی متر تست کردم همشون جواب میدادن ولی کار نمیکرد بعدش دستمو گذاشتم روی میکرو و فشارش دادم دیدم جیلینک کار کرد و شناختش و متوجه شدم چندتا پایش قطعه.
            البته شاید مشکلت این نباشه ولی گفتم بدونی بد نیست
            زندگی یعنی امید و حرکت
            کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
            سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
            برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
            به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

دوستان همون طور که گفتم احتمال زیاد میکروم سوخته چون با 200 درجه بیشتر از حداکثر دمای قابل تحملش لحیم کاری شده.
              از همگی تشر که جواب دادند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X