اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EEPROM برای sam7s64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EEPROM برای sam7s64

نوشته اصلی توسط gbg
    آره بردم mmc گذاشتم براش ولی eeprom امنیت و سرعت بالاتری داره
    زیاد اطمینانی به mmc ندارم آخه اطلاعات مهمی می خوام روش ثبت کنم
    چرا؟
    منظورتون از اطمینان چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
      آره بردم mmc گذاشتم براش ولی eeprom امنیت و سرعت بالاتری داره
      زیاد اطمینانی به mmc ندارم آخه اطلاعات مهمی می خوام روش ثبت کنم
      من نمیدونم آخه مشکلش چیه
      یکی دیگه هم یجای دیگه گفته بود به MMC نمیشه اطمینان کرد
      میشه بگید چرا؟؟؟؟
      جدا دیگه داره برام یه سوال میشه
      زندگی یعنی امید و حرکت
      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : EEPROM برای sam7s64

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
        من نمیدونم آخه مشکلش چیه
        یکی دیگه هم یجای دیگه گفته بود به MMC نمیشه اطمینان کرد
        میشه بگید چرا؟؟؟؟
        جدا دیگه داره برام یه سوال میشه
        من خودم هم قبلا فکر میکردم که این حافظه ها بدرد مقاصد سرگرمی می خوره چون می دیدم بیشتر روی اونا استفاده میشه ولی وقتی بعضی نمونه ها مثل این رو دیدم کاملا نظرم عوض شد:
        Panasonic SD Memory offers the high reliability demanded for industrial/automotive use

(سایت رو با فی-لت-ر ش-کن نگاه کنید چون IP ما بن هستش) ویژگی های این MMC اینه:

Panasonic’s Industrial-Grade SD Memory cards feature high reliability for demanding applications. Panasonic assures reliability by improving the performance of the controller to provide high quality and long life. Other techniques that are used to achieve this are Wear Leveling, Bit Error Auto Refresh, Intelligent Data Writing, and Unique Algorithms to minimize data damage in the event of a power interruption.

Features

Temperature resistance
        Electrostatic resistance
        Impact resistance
        Magnetic resistance
        X-Ray resistance
        Water resistance
        Built-in fuse

حالا من می خوام از این دوستمون بپرسم که بازم نظرش اینه که حافظه های SD/MMC بدرد نمی خوره؟

دیدگاه

من تجربه خوبی تو کار کردن باهاش با AVR نداشتم
          بخاطر همین از دست رفتن اطلاعات در اثر خرابیش میترسم
          چندین بار پیش اومده که چیزی رو روش می نویسم و موقع خوندن اون فایل گم شده و نیست ، حتی این مورد رو روی موبایل هم دیدم که برای خیلیها پیش اومده که مثلا عکس و آهنگ هاشون خود به خود پاک میشه :cry2:
          این مشکل وقتی هاد میشه که اطلاعات مهمی رو بخوای برای مدت طولانی اونجا انبار کنی و بعد از یه مدت بخوای اطلاعات رو تخلیه کنی و بعدش می بینی اطلاعات نیست
          و بعدش دسترسی کاربر به حافظه که برای کار من زیاد جالب نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
            من تجربه خوبی تو کار کردن باهاش با AVR نداشتم
            بخاطر همین از دست رفتن اطلاعات در اثر خرابیش میترسم
            چندین بار پیش اومده که چیزی رو روش می نویسم و موقع خوندن اون فایل گم شده و نیست ، حتی این مورد رو روی موبایل هم دیدم که برای خیلیها پیش اومده که مثلا عکس و آهنگ هاشون خود به خود پاک میشه :cry2:
            این مشکل وقتی هاد میشه که اطلاعات مهمی رو بخوای برای مدت طولانی اونجا انبار کنی و بعد از یه مدت بخوای اطلاعات رو تخلیه کنی و بعدش می بینی اطلاعات نیست
            و بعدش دسترسی کاربر به حافظه که برای کار من زیاد جالب نیست
            همون طور که گفتم اینایی که بصورت عادی می بینید واسه مقاصد تفرح و سگرمی هستش ولی اگه مثلا اونی که من گذاشتم رو گیرت بیاد و بخری، شک دارم در مورد اون موارد بالایی که گفتین. البته این کارتها چون با گیت های NAND ساخته میشن بلوک معیوب زیاد دارن(از سیستم فایل باید استفاده بکنید مثل FAT16). حافظه های نوع NOR از این لحاظ خیلی خوبن. ولی چون میگین حین کار براتون پیش میومده من فکر میکنم همون کارت کارتون رو راه می اندازه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X