اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالی در خصوص usart

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالی در خصوص usart

ببین الان برنامه ای که من بالا برات گذاشتم دقیقا ولتاژ رو از روی ADC میخونه و رو LCD نمایش میده
    شما از این تونستین جواب بگیرین؟
    منظورتون از کابل usb همون ubs به سریال هست؟
    اگه آره که باید درایورش رو نصب کنید و یه پورت کام ایجاد میکنه براتون
    سیماشم فک کنم آبی زمین باشه و اون دوتای دیگه رو باید تست کنی تا متوجه بشی
    یه برنامه ساده بنویس که داخل حلقه while مدام printf کنه یه عبارتی رو
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نه اصن هیچی نمایش نمیده من امتحانش کردم . بعدش lcd امتحان کردم دیدم درسته کار میکنه اما اون برنامه adc کار نمیکنه حتی قبل از تبدیل هم که باید جمله adc test بنویسه و نمینویسه.

نه منظورم همون مبدلی که بهم معرفی کردین گفتین با لب تاپ کار میکنه اسمشم: کابل مبدل usb به سریال ttl to usb pl2303hx

گفتین این بدون مکس کار میکنه رو سون هم کار میکنه . یعنی با لب تاپ که کانکتور بهش نمیخوره میتونم استفاده کنم.

من بعد از اینکه کابل و به لب تاپ زدم خودش com6 واسش ایجاد کرد.
      اما بازم هیچی برام ارسال نکرد.
      اون تغییراتی که رو برنامه adc داده بودین به برنامه خودم اضافه کردم . فکر کنمadc درست کار میکنه یعنی عدد که نشون میده حالا نمیدونم درستن یا نه.
      البته ورودیم مقاومت متغییره نه Ac
      اما نه رو کدویژن چیزی ارسال میشه. نه رو اون نرم افزار serial communicator
      یعنی قسمت پروت نامبرش که میزنم برای انتخابcom6 نوشته none instal

میشه اینو امتحان کنین ببنین برای شما ارسال میکنه؟این با تغییرات adc
      http://p30up.ir/images/x09j3fvmiz27berufbly.zip

من یه برنامه ساده هم نوشتم واسه یوزارت غیر از چند تا صفر (00 00 00 ... ) چیز دیگه ای ارسال نمیکنه.

#include "AT91SAM7x256.h"
      #include "usart.h"
      #include "stdio.h"
      int main(void)
      {

usart0_init();
      USART(18432000,9600,0);
      while(1)
      printf("string"
      {
      }

}
      قطره بارون گرچه خیلی کوچیکه ، اما همیشه یک گل تشنه منتظر باریدنشه...!

دیدگاه

سلام
        خب من یه مشکل اساسی تو این برنامتون گیر آوردم اونم این بود که شما رفته بودین توی تنظیمات پروژه داخل تب output و به جای گزینه اول که فایل hex تولید میکنه گزینه دوم که فایل library تولید میکنه رو زده بودین و کلا برنامتون خروجی hex نمیداد
        برنامتون درست بود و در ابتدا مقدار a رو روی پورت سریال میریخت
        حالا من تنظیمات رو درست کردم و کل پروژه رو براتون پلود کردم
        مقدار adc خونده میشه و بعد ارسال میشه به پورت سریال و بعدشم روی lcd نمایش داده میشه
        با پتانسیومتر تست کردم جواب داد
        راستی
        شما پایه VREF که روی هدر هست رو به 3.3 ولت وصل میکنین؟
        برای adc باید این پایه رو به 3.3 وصل کنید
        فایل های پیوست شده
        زندگی یعنی امید و حرکت
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

چطوری میشه از این نرم افزاری که برای سریال دادین:(serial communicator) استفاده کرد.
          قمست port number میگه none installed

درصورتی که port com6 برای سریال تو device manager تعریف شده.
          usb میزنم خودش com و شناسایی میکنه.
          اما من چیزی نصب نکردم گفتین درایورشو باید نصب کنم میشه بگین چطوری
          بله 3.3 وصله.

lcd نمایش میده اما هیچی رو ترمینال نشون نمیده.رو اون نرم افزار دیگه ای هم که دادین اصن نمیذاره پورت 7 و انتخاب کنم. نوشته کام1 در دسترس نیس. پورت نامبر هم ،غیر فعاله :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط teymoori
            چطوری میشه از این نرم افزاری که برای سریال دادین:(serial communicator) استفاده کرد.
            قمست port number میگه none installed

درصورتی که port com6 برای سریال تو device manager تعریف شده.
            usb میزنم خودش com و شناسایی میکنه.
            اما من چیزی نصب نکردم گفتین درایورشو باید نصب کنم میشه بگین چطوری
            بله 3.3 وصله.

lcd نمایش میده اما هیچی رو ترمینال نشون نمیده.رو اون نرم افزار دیگه ای هم که دادین اصن نمیذاره پورت 7 و انتخاب کنم. نوشته کام1 در دسترس نیس. پورت نامبر هم ،غیر فعاله :cry2:
            من یادم رفت بگم وقتی میخای از نرم افزار استفاده کنی باید روش رایت کلیک کنی و بزنی run as administrator تا بتونی پورتا رو انتخاب کنی
            اگه مبدل رو در قسمت Com and Port بشناسه و یک کام بهش اختصاص بده درسته و دیگه نیازی به نصب درایور نیست
            اگه هم میخای درایورش رو نصب کنی میتونی از اینجا دانلود کنی
            توی فروشگاه ترتیب سیم ها رو اینجوری گفته : ترتیب سیم های مبدل : مشکی GND - سفید RX - قرمز TX
            شما مبدل رو از فروشگاه ECA خریدی دیگه؟ همون 7 هزار تونیه هست دیگه
            زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالی در خصوص usart

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
              من یادم رفت بگم وقتی میخای از نرم افزار استفاده کنی باید روش رایت کلیک کنی و بزنی run as administrator تا بتونی پورتا رو انتخاب کنی
              اگه مبدل رو در قسمت Com and Port بشناسه و یک کام بهش اختصاص بده درسته و دیگه نیازی به نصب درایور نیست
              اگه هم میخای درایورش رو نصب کنی میتونی از اینجا دانلود کنی
              توی فروشگاه ترتیب سیم ها رو اینجوری گفته : ترتیب سیم های مبدل : مشکی GND - سفید RX - قرمز TX
              شما مبدل رو از فروشگاه ECA خریدی دیگه؟ همون 7 هزار تونیه هست دیگه
              سلام اقای ایمانی فر

من اون درایور و نصب کردم اما بدتر شد دیگه الان کام شناسایی نمیکنه قبلی که درایور و نصب کنم شناسایی میکرد اما الان دیگه کامی شناسایی نمیکنه .
              البته قبل اینکه درایور و نصب کنم همون زمانی که یه کام برای سریال شناسایی کرده بود همین کاری که گفتین راست کلیک کردم و run as admiinistrator زدم اما بازم قسمت port niumber که روش کلیک میکردم مینوشت .none installed

دیدگاه

چه مشکلی بوجود میاد که ممکنه ارسال سریال انجام نشه. ؟ من Rx وصل نمیکنم تو کدویژن همش صفر ارسال میشه وقتی Rx وصل میشه هیچی ارسال نمیشه حتی صفر.
                متلب هم میگه دستور fopen( ُ) ارور میه یعنی همون شکل موج صفر هایی هم که ارسال میشه و نمیده.

بعد با نرم افزار یکه معرفی کردین امتحان میکنم اونم که اصلا هیچی ارسال نمیکنه کلا اجازه نمیده پورت انتخاب کنم.

با اینکه پورت و میشناسه نرم افزار نمیذاره من پورت دلخواه انتخاب کنم.

دیدگاه

ببین
                  پورت سریال رو نمیتونی در آن واحد از چند جا باز کنی
                  مثلا اگه توی یه نرم افزار دیگه پورت رو باز کردی دیگه توی متلب یا جای دیگه نمیتونی اون رو باز کنی
                  به نظر کاملا درسته ولی چرا کار نمیکنه رو نمیدونم چون درست شناخته سخت افزارو و روی COM8 هست
                  شما بعد نصب درایور ریست کن کامپیوتر رو و دوباره تست کن. اگه نشد بزن به یکی دیگه از پورتای USB
                  اگه نشد بگو تا یه فکر دیگه کنیم براش
                  زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

بله درست گفتین همزمان نباید از سه نرم افزار متلب و کدویژن و سریال استفاده میکردم.
                    اما بازم زیاد کمکی نشد بهم : :cry2:

متلب دیگه ارور نمیده اما اینو میگه:

Warning: A timeout occurred before the Terminator was reached.

data =

" ''

اون نرم افزاریی که هم دادین میذاره Com8 باز کنم اما هیچی نشون نمیده وضعیتشم نوشته کانکت شده اما Rx=0 و :cry2:tx=0

اخه اینا سه تا سیم بیشتر نیستن دیگه مشکل سخت افزاری نباید داشته باشه! :cry2:

یه مشکل دیگه من این کابل و خواستم تست کنم . ابی و بزمین زدم اون قرمز و نارنجی و بهم وصل کردم.
                    بعد هرچی تو قسمت Transmit نوشتم تو Receive هیچی نشون داده نشد اما Tx مقدارش همش زیاد میشد. Rx یک نوشته بود.!!! اما صفحه هیچی نشون نداد.

دیدگاه

این اروری که بالا گفتین به خاطر اینه که داده ای روی پورت سریال ارسال نشده و برای همین time out داده
                      مطمئنی سیمای مبدل رو درست وصل کردی؟
                      برنامه رو ران کن بعد اوناع اتصال سیم ها رو تست کن
                      فک کنم آبی زمینه و اون دوتای دیگه RX,TX عینه خنثی کردن بمب شده منتها اینجا چیزی نمیترکه پس همشو تست کن
                      زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

من جا به جایی سیم نارنجی و قرمز و انجام دادم بازم هیچی ارسال نمیکنه(تازه قبلی که بگین بمب نیس انجام دادم!!! میدونم بمب نیس اما نمیخوام یبوقت باز مثه مکسم بسوزه باز یکی دیگه سفارش بدم :mrgreen
                        مگه اینکه ابی زمین نباشه
                        من ایمیل زدم به فروشگاه گفتم رنگاش فرق داره با نوشته سایت. گفتن ابی زمینه معمولا اون دوتارو تست کنین
                        منم اینکارو کردم فرقی نداره جواب نمیده مگه اینکه ابی زمین نباشه.
                        در کل گفتن واسه تستش ابی زمین وصل کنم اون دوتارو بهم وصل کنم هرچی بنویسم باهرنرم افزارری بفرستم باید بتونم درقسمت دریافت ببینم اینکارو کردم کلا هیچی نشون نمیده فقط مینوسه tx زیاد میشه. اما هیچی نشون نمیده :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط teymoori
                          من جا به جایی سیم نارنجی و قرمز و انجام دادم بازم هیچی ارسال نمیکنه(تازه قبلی که بگین بمب نیس انجام دادم!!! میدونم بمب نیس اما نمیخوام یبوقت باز مثه مکسم بسوزه باز یکی دیگه سفارش بدم :mrgreen
                          مگه اینکه ابی زمین نباشه
                          من ایمیل زدم به فروشگاه گفتم رنگاش فرق داره با نوشته سایت. گفتن ابی زمینه معمولا اون دوتارو تست کنین
                          منم اینکارو کردم فرقی نداره جواب نمیده مگه اینکه ابی زمین نباشه.
                          در کل گفتن واسه تستش ابی زمین وصل کنم اون دوتارو بهم وصل کنم هرچی بنویسم باهرنرم افزارری بفرستم باید بتونم درقسمت دریافت ببینم اینکارو کردم کلا هیچی نشون نمیده فقط مینوسه tx زیاد میشه. اما هیچی نشون نمیده :cry2:
                          پس شاید آبی زمین نیست
                          از این چینیا هر چی برمیاد
                          شما همه حالتا رو تست کن ببین چی میشه.
                          زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

بمب خنثی شد :mrgreen: :wow: :wow:
                            اما چه فایده :cry2:

برنامه که جواب نمیده.

من برای تست نارنجی و زمین زدم اون دوتای دیگه رو بهم زدم بعد تو tras هرچی نوشتم recive همونو نشون میده.

اما برنامه رو که ران کردم هیچی ارسال نمیکنه بازم:((
                            حتی اون دوتا سیم و جاهاشو عوض کردم بازم هیچی :cry2:
                            شماهم با این کابل جواب گرفتین؟ چرا بشما نشون میده داده هارو بمن نه! :cry2:

مگه یکیشو نباید pA0 میکرو بزنم یکی دیگه به pA1 !! اون یکی هم که نارنجی زمین. اگه جواب نداد جای قرمز و ابی و عوض کتم.
                            نرم افزاری هم که شما چک کردین درسته!
                            کابل هم که چک کردم درسته!
                            پس من چکار کنم دیگه؟؟
                            برایadc هم که فقط vreff باید 3.3 وصل کنم پایه b27 یه مقاومت متغییر بذارم.
                            اتصالات lcd هم که به یوزارت مرتبط نیس دیگه!
                            دیگه کار دیگه باید تو قسمت سخت افزاری میشده که این مدار ارسال نمیکنه!!!! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط teymoori
                              بمب خنثی شد :mrgreen: :wow: :wow:
                              اما چه فایده :cry2:

برنامه که جواب نمیده.

من برای تست نارنجی و زمین زدم اون دوتای دیگه رو بهم زدم بعد تو tras هرچی نوشتم recive همونو نشون میده.

اما برنامه رو که ران کردم هیچی ارسال نمیکنه بازم:((
                              حتی اون دوتا سیم و جاهاشو عوض کردم بازم هیچی :cry2:
                              شماهم با این کابل جواب گرفتین؟ چرا بشما نشون میده داده هارو بمن نه! :cry2:

مگه یکیشو نباید pA0 میکرو بزنم یکی دیگه به pA1 !! اون یکی هم که نارنجی زمین. اگه جواب نداد جای قرمز و ابی و عوض کتم.
                              نرم افزاری هم که شما چک کردین درسته!
                              کابل هم که چک کردم درسته!
                              پس من چکار کنم دیگه؟؟
                              برایadc هم که فقط vreff باید 3.3 وصل کنم پایه b27 یه مقاومت متغییر بذارم.
                              اتصالات lcd هم که به یوزارت مرتبط نیس دیگه!
                              دیگه کار دیگه باید تو قسمت سخت افزاری میشده که این مدار ارسال نمیکنه!!!! :sad:
                              خوبه
                              خداروشکر
                              حالا ی قدم رفتیم جلو
                              آخرین برنامه ای رو که براتون ارسال کردم رو پروگرم کنید و با نرم افزاری که بهتون دادم تست کنید
                              من از این کابلا نخریدم ولی چیپشو خریدم و خودم براش pcb زدم و کار میکنم. به عبارتی ماله من دست سازه. شما هم که جواب گرفتین و الان میدونین نارنجی زمینه و اون دوتای دیگه RX,TX هست
                              شما وقتی داری مدار رو استفاده میکنید با میکرو یوقت max232 که استفاده نمیکنی؟ این کابله نیاز به max323 نداره
                              اگه برنامه من رو پروگرم کنید هم lcd و هم پورت سریال هر دو جواب میدن و کار میکنن. اولشم با همون نرم افزاری که بهتون دادم دیتای ارسالی از میکرو رو بخونین
                              زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالی در خصوص usart

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                                خوبه
                                خداروشکر
                                حالا ی قدم رفتیم جلو
                                آخرین برنامه ای رو که براتون ارسال کردم رو پروگرم کنید و با نرم افزاری که بهتون دادم تست کنید
                                من از این کابلا نخریدم ولی چیپشو خریدم و خودم براش pcb زدم و کار میکنم. به عبارتی ماله من دست سازه. شما هم که جواب گرفتین و الان میدونین نارنجی زمینه و اون دوتای دیگه RX,TX هست
                                شما وقتی داری مدار رو استفاده میکنید با میکرو یوقت max232 که استفاده نمیکنی؟ این کابله نیاز به max323 نداره
                                اگه برنامه من رو پروگرم کنید هم lcd و هم پورت سریال هر دو جواب میدن و کار میکنن. اولشم با همون نرم افزاری که بهتون دادم دیتای ارسالی از میکرو رو بخونین
                                نه استفاده نمیکنم
                                بله همون برنامه استفاده کردم
                                گفتم که فقط سه سیم یکیشو به زمین میزنم یکیشو به pa1 یکیش به pa0 اما جواب نمیده

راسی خب من با کمک میکرو جواب نگرفتم من فقط کابل و تست کردم(یعنی یکی به زمین زدم اون دوتا بهم وصل شدن به میکرو وصل نشدن) قسمت یوزارت میکرو هنوز واسم مجهوله!!! :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X