سلام،من می خوام تو یه دستور که از یوزارت دریافت میکنم پارامترایی که با کما از هم جدا شدن پیدا کنم و به صورت عدد اینتجر داشته باشمشون..دستور strtok رو شنیدم واسه این کاره.دوستان میشه راجع به این تابع یه توضیحى بدین؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پردازش رشته دریافتی از سریال پورت
Collapse
X
-
پاسخ : پردازش رشته دریافتی از سریال پورت
نوشته اصلی توسط gizmo89سلام،من می خوام تو یه دستور که از یوزارت دریافت میکنم پارامترایی که با کما از هم جدا شدن پیدا کنم و به صورت عدد اینتجر داشته باشمشون..دستور strtok رو شنیدم واسه این کاره.دوستان میشه راجع به این تابع یه توضیحى بدین؟
یه فایل پیوست کردم
من خودم دیتای دریافتی از GPS رو با همین تفکیک کردمفایل های پیوست شدهزندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
-
آقای ایمانی من خودم یه برنامه واسه این کار نوشتم.تو کامپیوتر که کامپایل می کنم درست جواب میده،ولی همون برنامه با همون منطق رو رو میکرو که میریزم هنگ میکنه.برنامه ای که تو کامپیوتر اجرا میشه اینه:
کد:#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> int main () { char *pch, *x0par, *y0par, *x1par, *y1par; char value[16]; char x0value[4], y0value[4], x1value[4], y1value[4]; int x0num, y0num, x1num, y1num; char buffer[] = "s=200,100,300,500"; pch = strstr(buffer, "="); strcpy(value, pch+1); x0par = strtok(value, ","); strcpy(x0value, x0par); y0par = strtok(NULL,","); strcpy(y0value, y0par); x1par = strtok(NULL,","); strcpy(x1value, x1par); y1par = strtok(NULL,","); strcpy(y1value, y1par); x0num = atoi(x0value); y0num = atoi(y0value); x1num = atoi(x1value); y1num = atoi(y1value); printf ("%d\n",x0num); printf ("%d\n",y0num); printf ("%d\n",x1num); printf ("%d\n",y1num); getchar(); return 0; }
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gizmo89مشکل رفع شد.یه اشتباه تایپی بود
چون من هر چی میخوندم زیاد متوجه نمیشدم میخای دقیقا چه کنی و مشکلش چیه :sad:زندگی یعنی امید و حرکت
برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : پردازش رشته دریافتی از سریال پورت
نوشته اصلی توسط gizmo89آقای ایمانی فر این کتابی که توابع c رو ازش می ذارین میشه همش رو یه جایی پلود کنین ما هم استفاده کنیم :job:
خودم 5 صفحه رو کنار گذاشتم و همیشه ازش استفاده میکنم
میخای بزارم براتون؟
زندگی یعنی امید و حرکت
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پردازش رشته دریافتی از سریال پورت
نوشته اصلی توسط علی ایمانی فرحقیقتشو بخای یه کتاب برای AVR خریدم توی CD همراهش یکسری از صفحات کتاب که حذف شده بود قرار داشت. من یکی از اونا رو گذاشتم.
خودم 5 صفحه رو کنار گذاشتم و همیشه ازش استفاده میکنم
میخای بزارم براتون؟
دیدگاه
-
بفرمافایل های پیوست شدهزندگی یعنی امید و حرکت
دیدگاه
دیدگاه