پاسخ : TCP/IP در AT91SAM7X256
سلام :smile:
مشغول برسی نمونه برنامه LEDcelient از مثال های keil هستم :read: . از مسیر
C:\Keil\ARM\Boards\Atmel\AT91SAM7X-EK\RL\TCPnet
میتونید این مثال رو ببینید .
روی برد پروگرام کردم و شماره IP شو PING کردم ارتباط برقرار بود . شماره IP برنامه 192.168.0.101 هستش که از داخل فایل NET_CONFIG.C پیداش کردم . فایل CLIENT.C که سورس برنامه هستش رو هم یک نگاهی انداختم که چهار تا LED رو درایو می کنه با دستورات زیر در صورتی که اعداد 1 یا 2 یا 4 یا 8 رو دریافت کنه هر کدوم از LED های رو روشن می کنه (طوری که من فهمیدم )
فکر کنم از پروتکل UDP استفاده می کنه به کد زیر توجه کنید
هدر RTL.h رو که مربوط به استفاده از امکانات شبکه هستش رو هم اول برنامه فراخوانی کرده .
حالا فردا برم ببینم می تونم با یک نرم افزاری یا چیزی بهش فرمان بدم که led ها رو بتونم روشن خاموش کنم .
سلام :smile:
مشغول برسی نمونه برنامه LEDcelient از مثال های keil هستم :read: . از مسیر
C:\Keil\ARM\Boards\Atmel\AT91SAM7X-EK\RL\TCPnet
میتونید این مثال رو ببینید .
روی برد پروگرام کردم و شماره IP شو PING کردم ارتباط برقرار بود . شماره IP برنامه 192.168.0.101 هستش که از داخل فایل NET_CONFIG.C پیداش کردم . فایل CLIENT.C که سورس برنامه هستش رو هم یک نگاهی انداختم که چهار تا LED رو درایو می کنه با دستورات زیر در صورتی که اعداد 1 یا 2 یا 4 یا 8 رو دریافت کنه هر کدوم از LED های رو روشن می کنه (طوری که من فهمیدم )
کد:
if (p2val & 1) { *AT91C_PIOB_CODR = AT91B_LED4; /* Turn LED4 On */ } if (p2val & 2) { *AT91C_PIOB_CODR = AT91B_LED3; /* Turn LED3 On */ } if (p2val & 4) { *AT91C_PIOB_CODR = AT91B_LED2; /* Turn LED2 On */ } if (p2val & 8) { *AT91C_PIOB_CODR = AT91B_LED1; /* Turn LED1 On */ }
کد:
#define TCP 0 #define UDP 1
حالا فردا برم ببینم می تونم با یک نرم افزاری یا چیزی بهش فرمان بدم که led ها رو بتونم روشن خاموش کنم .
دیدگاه