اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداکثر فراکانس کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حداکثر فراکانس کار

نوشته اصلی توسط amparisay
    جناب ایمانی فر، من هم همین تنظیمات رو می زنم، ولی با عوض کردن مقادیر مربوط به PLL، هیچ چیز عوض نمیشه. یعنی نه می تونم سرعت رو کم کنم، و نه زیاد! با عوض شدن عدد های ضرب کننده و تقسیم کننده پی ال ال، هیچ چیزی عوض نمیشه و فرکانس همون مقدار کمی که داشته باقی می مونه. به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟
    سلام
    جلوی clock source selection چی نوشته؟
    باید PLL Clock باشه
    من تست کردم جواب داده
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : حداکثر فراکانس کار

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
      سلام
      جلوی clock source selection چی نوشته؟
      باید PLL Clock باشه
      من تست کردم جواب داده
      تقریبا همه جایگشت ها رو امتحان کردم، انگار یه چیزی با یه چیز دیگه جور در نمیاد که اینطوری میشه، چون یه مثال آماده از همین فروم گرفتم، کد Cم رو توی اون کپی پیست کردم، جواب داد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : حداکثر فراکانس کار

نوشته اصلی توسط amparisay
        تقریبا همه جایگشت ها رو امتحان کردم، انگار یه چیزی با یه چیز دیگه جور در نمیاد که اینطوری میشه، چون یه مثال آماده از همین فروم گرفتم، کد Cم رو توی اون کپی پیست کردم، جواب داد.
        منظورت اینه که فقط توی ی برنامه خاص جواب نمیده و جاهای دیگه راحت کار میکنه؟
        اگه اینجوریه باید ببینی سورس SAM7.s رو از کجا گرفته و اصولا شما داری همونو تغییر میدی یا ی فایل دیگه رو
        متونه مشکل از این باشه که شما ی فایلی رو باز کردی و داری تغییر میدی که اصلا ربطی به برنامه نداره
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X