اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن max485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن max485

1- تغذیه که 3.3 ولته پس اگه از ADM3485 استفاده کنی بهتره.
    2- در یک تست، وصل نکردن زمین RS485 بین دو بورد برای ارتباط با کامپیوتر باعث شد که یکی از وسایل کار نکنه(دیتا نگیره) ولی آی سی های ADM3485 محافظت خوبی دارن و به این راحتی ها نمیسوزن، با Intersil هم که کار کردم آی سی مطمئنی هست و همیشه جواب داده.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

ممنون
      من هم از ADM3485 استفاده کردم ولی نوع ازرونش رو خریدم (چینی) تایوانیش 10000 تومن بود
      به نظر شما و بقیه دوستان که کار کردن میتونهتاثیر دشته باشه

دیدگاه

طبق تجربه ای که ما تو شرکت خودمون داریم وصل بودن GND مسئله بسیار مهمی است و حتما باید گراند ها یکی بشند.
        وصل نبودن GND ممکنه باعث سوختن یا مشکلات عجیب و غریب دیگه ای هم بشه. مثلا با تغییر دما و آب و هوا سیستم ممکنه از کار بیفته و بعد از مدتی دوباره کار کنه.

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
        مهندسین برق گرامی، اگه فاصله زیاد باشه، اگه فاز تغذیه ها در فواصل دور از جاهای مختلفی بیاد، اختلاف پتانسیل زمین ها میره بالای 200-300 ولت. حتی شنیدم که به 1000 ولت هم می رسه! حتی حتی اگه همه تغذیه ها ایزوله باشند. اینجوری در صورت اتصال نداشتنِ GNDها دیر یا زود برای درایورهای باس مشکل پیش خواهد اومد. مالِ ما که در عمل اینجوری شد!
        این مطلبی که این دوستمون گفتند کاملا درسته و مطلب بسیار مهمی است.
        منتهی در اتصال گراند ها به هم باید بسیار دقت کرد که لوپ گران تشکیل نشه که باز هم دردسر های زیادی درست می کنه.

دلایلی که باعث سوختن 485 میشه:
        1- وصل نبودن گراند.
        2- بی کیفیت بودن آی سی
        3- میزان EDS قابل تحمل آی سی: در آی سی هایی که در بازار هست معمولا حدود 2K تحمل ESD دارند و این در فاصله های زیاد ممکن باعث سوختن آی سی بشه. مقدار ESD پیشنهادی 15K هست مثلا ADM487 که مشابه ADM485 هست ولی تحمل ESD بالاتری داره. فقط مشکلش اینه که باید این قطعه رو وارد کنی و در بازار نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad110
          طبق تجربه ای که ما تو شرکت خودمون داریم وصل بودن GND مسئله بسیار مهمی است و حتما باید گراند ها یکی بشند.
          وصل نبودن GND ممکنه باعث سوختن یا مشکلات عجیب و غریب دیگه ای هم بشه. مثلا با تغییر دما و آب و هوا سیستم ممکنه از کار بیفته و بعد از مدتی دوباره کار کنه.
          این مطلبی که این دوستمون گفتند کاملا درسته و مطلب بسیار مهمی است.
          منتهی در اتصال گراند ها به هم باید بسیار دقت کرد که لوپ گران تشکیل نشه که باز هم دردسر های زیادی درست می کنه.

دلایلی که باعث سوختن 485 میشه:
          1- وصل نبودن گراند.
          2- بی کیفیت بودن آی سی
          3- میزان EDS قابل تحمل آی سی: در آی سی هایی که در بازار هست معمولا حدود 2K تحمل ESD دارند و این در فاصله های زیاد ممکن باعث سوختن آی سی بشه. مقدار ESD پیشنهادی 15K هست مثلا ADM487 که مشابه ADM485 هست ولی تحمل ESD بالاتری داره. فقط مشکلش اینه که باید این قطعه رو وارد کنی و در بازار نیست.
          من مدار رو نگاه کردم
          دستگاه ها همه گروندشون مشترک هستش و 485 هم گروندش متصل به دستگاه هست ، فقط ماژول مبدل 232 به 485 که به کامپیوتر وصله گروندش با بقیه یکی نشده و مبدل فقط دو تا سیم خروجی داره

دیدگاه

من ماژول تبدیل به 485 برای کامپیوتر رو باز کردم و گروندش رو کشیدم بیرون و به دستگاه ها متصل کردم (حالا همه گروند یکی شد)
            کامپیوتر دریافت داره ولی دستگاه ها از کامپیوتر چیزی دریافت نمی کنن
            با اسکوپ که نگاه مب کنم وقتی دیتا میفرستم از کامپیوتر به روی خط میاد

دیدگاه

گروند مشترک شده و دریافت دستگاه ها با نویز شدید همراه هستش
              دوستانی که میگفتین گروند مشترک کن ، حالا چیکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                دو تا مقاومت 680 اهم (یکیش Pull-up و اون یکی Pull-down) به مقاومت انتهایی اضافه کن، شاید یه تأثیری داشته باشه.
                با یه شیلترفکن این pdfها رو باز کن:
                https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q...ns&start=0

من خودم اینو خوندم، چیزای جالبی توش نوشته:
                ecdata-tech.com/upload/1111915404ECDinfo052.pdf
                بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داود رهایی
                  خب حالا مشکلش چیه !؟
                  واقعا این سوالت جای تشکر داشت ، معلومه اصلا نخوندی چی نوشتم

کتاب ها و pdf های خوبی بود چندتاییش رو گرفتم و نگاه کردم ولی بدتر گیج شدم ، بستن سخت افزارش چرا این همه داستان داره؟

دیدگاه

اختلاف بین a , b حدود 55 میلی آمپر هستش و اختلاف یکی نسبت به زمین 1.4 و اون یکی 1.3 هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                      کتاب ها و pdf های خوبی بود چندتاییش رو گرفتم و نگاه کردم ولی بدتر گیج شدم ، بستن سخت افزارش چرا این همه داستان داره؟
                      بله دوست عزیز. واقعاً در عمل همینقد (بلکمم بیشتر از اینها) دردسر و داستان داره. تو دانشگاه این قضایا رو به مهندسان آینده یاد نمی دن. باید حتماً یه پروژه رو به فنا بدی تا بفهمی که قضیه واقعاً چی بوده.
                      پس با این حساب قرار بر اینه که بیشتر مطالعه کنید، شاید یه دریچه جدیدی از تکنولوی به روی شما گشوده بشه :biggrin:
                      نوشته اصلی توسط gbg
                      اختلاف بین a , b حدود 55 میلی آمپر هستش و اختلاف یکی نسبت به زمین 1.4 و اون یکی 1.3 هستش
                      به نظرم اشتباهه. در حالت بیکار (Idle) باید اختلاف ولتاژشون در حد تغذیه باشه (3.3 ولت). اون Pull-up و Pull-down رو برای همین باید بذارید..
                      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                        از چه کابلی استفاده کردی؟ یک کابل با کیفیت شیلددار و مونتاژ خوب تاثیر زیادی در کم کردن نویز دارن، در صورتی که باز هم جواب نداد baudrate های کمتر رو آزمایش کن. نویز رو یک بار بین یک سیم دیتا با زمین و یک بار بین دو سیم دیتا بگیر، بین سیمهای دیتا تا حد زیادی به خاطر تفاضلی بودن نویز کمتر میشه البته در صورتی که واقعا از سیم به هم تابیده استفاده شده باشه.
                        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

یعنی همیچی گند باشه کابلش توپه (سوئدیه) کلفتیش به اندازه انگشته
                          البته من یه اشتباه بزرگی کردم مقادر مقاومت پول پ و دان رو 4.7 کیلو در نظر گرفته بودم که باید 180 اهم باشه
                          دوم اینکه پول پ و پول دان به نود دوم نزدیک تر بود تا نود اول
                          حالا این ها رو اصلاح کنم ببینم چی میشه

اضافه شده در تاریخ :
                          الان سه تا دستگاه دارم
                          *- دستگاه اول adm485 که با 5 ولت کار میکنه و به کامپیوتر وصله A رو با 180 اهم به 5 ولت وصل کردم و B رو با 180 اهم به گروند وصل کردم و بین A و B مقاومت 120 اهم گداشتم ، اختلاف بین A و B حدود 1.2 ولته اختلاف A با گروند 3 ولت و اختلاف B با گروند 1.8 ولت
                          *- دستگاه دوم adm2485 که با 3.3 کار میکنه ، بدون چیزی همینجوری روی خط قرار گرفته
                          *- دستگاه سوم adm2485 که با 3.3 کار میکنه ، که در آخر خط هستش فقط بین A و B یه مقاومت 120 اهم گذاشتم

تا اینجا اگه درسته برم سراغ تست و بقیه کارا

دیدگاه

من بدون ایزولاسیون دستگاهها (با زمین مشترک شده با مقاومت 100 اهم 1/2 وات ) با همین آیسی adm485 با مدار خیلی ساده و با کابل شبکه ارزان بلدن که پوشش فویل هم نداره تا حدود 500 متر جواب گرفتم . اول خیلی اذیتم کرد اما چند تا مساله بزرگترین مشلات من بود.
                            1- با وجود اینکه همه میگفتن برنامت رو چک کن من به برنامه مطمئن بودم ولی واقعا نحوه طراحی سخت افزار شما در میزان time out ها تاثیر زیادی داره مثلا ترانزیستوری که واسه تغییر جهت خط میگذارید
                            2- تغذیه مدار !!! خیلی از آداپتورا مشکل اساسی دارند یک طرف ، از اونطرفم مهمه برق 220 شما از کجا اومده باشه یعنی تمیز باید باشه .
                            3- برنامه کامپیوتر ! برنامه هایی که با ویژوال بیسیک و امثالهم مینویسید اگر معمولی کار کردید و نکات حرفه ایش رو نمیدونید همش مشکل سازه .
                            4- مبدل کامپیوترتون و کارت سریال . مبدلهای موجود در بازار کارایی میکنن که آدم میمونه چی بگه من تو یک طبقه 8 ا نود داشتم میدیدم یکی از دستگاهام درست جواب میده بقیه نه . رفتم روی دیوار دل و روده دستگاهامو عوض کردم از فیلتراش تا میکروهاش درست نشد . بعد مبدل سمت کامپیوترو که عوض کردم درست شد ! اگه از کارت سریال یا مبدلای معمولی سریال به usb استفاده میکنید حتما با مشکل میخورید . نوع خوبش یک مبدل سریال به usb هست که حدود 45 تومان قیمت داره
                            Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

ممنون که جواب دادین
                              در حال حاضر مشکلم بستن سخت افزارشه
                              اگه درسته می خوام برام سراغ تستش
                              من روی مدارم یه LED دارم که وقتی میکرو چیزی دریافت کنه اونو روشن و خاموش میکنه

دیدگاه

سلام
                                بالاخره نتیجه چی شد آقایون؟
                                سیم زمین نیازه که بین دستگاهها کشیده بشه و یا نه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X