اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب خوب برای میکرو X256 معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب خوب برای میکرو X256 معرفی کنید

سلام
    دوستان قصد داریم که برای راحتی کار دوستان بهترین کتاب رو برای سری X256 انتخاب بکنیم و در فروشگاه قرار بدیم و شاید حتی به صورت رایگان به همراه برد آموزشی x256 ارائه کنیم.

لطفا دوستان کتابهایی که در بازار برای سری X256 وجود دارند رو معرفی کنند تا بررسی های نهایی صورت بگیره.

متشکرم
    I ❤️ ECA

پاسخ : کتاب خوب برای میکرو X256 معرفی کنید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    سلام
    دوستان قصد داریم که برای راحتی کار دوستان بهترین کتاب رو برای سری X256 انتخاب بکنیم و در فروشگاه قرار بدیم و شاید حتی به صورت رایگان به همراه برد آموزشی x256 ارائه کنیم.

لطفا دوستان کتابهایی که در بازار برای سری X256 وجود دارند رو معرفی کنند تا بررسی های نهایی صورت بگیره.

متشکرم
    کلا کتابای جالبی توی بازار نیست برای این میکرو
    ی کتاب هست که کاملا ترجمه دیتا شیت هست و برای انتشارات نص هست
    ی کتاب دیگه هم هست که اسمش یادم رفته :mrgreen:
    ی کتابم قرار بو د خودم بنویسم که امان از سر شلوغی :sad:
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

یعنی هیچ کتاب خوبی براش نیست؟
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        یعنی هیچ کتاب خوبی براش نیست؟
        کلا من کتاب جالبی گیر نیاوردم
        البته تا یکی دوسال پیش
        البته میدونی اگر کسی بخاد از بیس و با رجیستر کار کنه خب دیتا شیت از همه بهتره ولی اگر بخاد با تابع کار کنه (من برای تازه کارا تابع رو پیشنهاد میکنم) خب همین مثالای انجمن خوبه و باید بگم اکثر مثالای انجمن توضیح داره و توابع رو توضیح دادم اگر هم بعضیاش نداره کسی بپرسه جواب داده میشه.
        البته ی موردی هم هست اونم اینه که بعضیا همون ب بسم الله میخان برن تو دل تابع و ببین اون تو چی میگذره. خب باید بگم یکم مطلب سنگین میشه براشون و زده میشن و به کل میکرو رو ول میکنن :eek:
        من خودم همیشه تاکید دارم مثالای آماده رو جواب بگیرن و یواش یواش بررسی کنین ببینید چی به چیه ولی بعضا 6 ماهه هستن
        ما اول باید تعیین کنیم چه جور آموزشی میخایم. آموزش بر پایه رجیستر یا بر پایه تابع
        زندگی یعنی امید و حرکت
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

من کتابی ندیدم که سری X رو آموزش بده، همشون Sرو یاد میدن.
          یدونش مال انتشارات نص هستش که کار با نرم افزار IAR رو یاد داده.AT91SAM7Sxxx
          یدونه دیگش هم مال انتشارات نیاز دانش هست که KEILرو درس داده.با میکروی AT91SAM7S64
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

من بهترین کتابی که برای سری AT91 پیدا کردم این ها بودن:

برنامه نویسی میکروکنترلر های ARM
            32 بیتی سری AT91SAM7 به زبان C
            نویسنده: علیرضا احمدی انتشارات نیاز دانش قیمت: 14000 تومان
            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            مرجع میکروکنترلر های ARM سری AT91
            نویسنده: حامد پور خواجه - میثم شفیع طلایی انتشارات نص قیمت: 16000 تومان

دیدگاه

ببینید من انتظار ندارم تو کتاب بیاد و مثلا اترنت رو آموزش بده. همین رجیسترهارو خوب بگه و 2-3 تا مثال عملی داشته باشه میشه گفت کتاب خوب.
              برای آرم کتابی که بیاد بر مبنای پروژه مثل AVR آموزش بده بعید میدونم حتی خارجیش هم باشه
              I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان چرا شما با همکاری اساتید سایت اقدام به تهیه فیلم های آمورشی مثلا برای سری SAM7 یا LPC و ST نمی کنید؟
                طراحی و فروش برد آموزشی واقعا عالی هست ولی وقتی منابع آموزشی خیلی خوبی برای یاد گیری نباشه باعث دل سردی میشه. از طرفی هم اگر فیلم های آموزشی بر مبنای برد آموزشی سایت درست کنید مطمئن باشید که آمار فروش برد های آموزشی چندین برابر میشه.
                فروشگاه شما در بخش سخت افزارهای مبتنی بر ARM واقعا سنگ تموم گداشته ولی در بخش آموزش نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                  من بهترین کتابی که برای سری AT91 پیدا کردم این ها بودن:

برنامه نویسی میکروکنترلر های ARM
                  32 بیتی سری AT91SAM7 به زبان C
                  نویسنده: علیرضا احمدی انتشارات نیاز دانش قیمت: 14000 تومان
                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  مرجع میکروکنترلر های ARM سری AT91
                  نویسنده: حامد پور خواجه - میثم شفیع طلایی انتشارات نص قیمت: 16000 تومان
                  منم تو پست اولم به همکین دوتا کتاب اشاره کردم
                  کتاب دوم دقیقا دیتاشیت هست. بین سری S و X تفاوت چندانی وجود نداره ورجیستراشون یکی هستن و فقط توی ترتیب پایه ها تفاوت دارند بعلاوه این که سری S اترنت نداره.
                  کتاب دوم با توجه به ترجمه دیتا شیت بودن خوب رجیسترها رو توضیح داده ولی مشکلش اینه که مثال با IAR گفته و اکثر بچه ها (حدود 95%) با keil کار کردن و هر کی توی انجمن سوال با IAR میپرسه کسی پاسخگو نیست. مشکل دوم هم اینه که نیومده مثالا رو توضیح بده و فقط صورت مسئله داره. ی مشکل دیگه این که فهم رجیستر برای تازه کار واقعا سخته
                  کتاب اولی رو اطلاعی ندارم ازش.
                  زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

سلام
                    منم سه تا کتاب یکی در مورد sam7x و دو تای دیگه در مورد sam7s بودن . ولی چنگی به دل نمی زد .
                    انجمن LABVIEW
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                    اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                      آقای بلورچیان چرا شما با همکاری اساتید سایت اقدام به تهیه فیلم های آمورشی مثلا برای سری SAM7 یا LPC و ST نمی کنید؟
                      طراحی و فروش برد آموزشی واقعا عالی هست ولی وقتی منابع آموزشی خیلی خوبی برای یاد گیری نباشه باعث دل سردی میشه. از طرفی هم اگر فیلم های آموزشی بر مبنای برد آموزشی سایت درست کنید مطمئن باشید که آمار فروش برد های آموزشی چندین برابر میشه.
                      فروشگاه شما در بخش سخت افزارهای مبتنی بر ARM واقعا سنگ تموم گداشته ولی در بخش آموزش نه.
                      دوست عزیز من مطئن هستم که با فیلم آموزشی نمیشه ARM رو کامل آموزش داد.
                      شما اگر دقت کنید حتی شرکت های تولید کننده بردهای RASPBERY و BEAGLEBONE و ... هم فیلم آموزشی تولید نمیکنند !
                      بهترین راه معرفی پروژه - معرفی سیستم عامل های خوب و در نهایت قرار دادن فیلم از مراحل اجرای برنامه هست.
                      فقط شرکت STM اقدام به تهیه مقداری فیلم آموزشی کرده که بیشتر Presentation هست نه آموزش.
                      فکر کنم باید خودمون دست به کار بشیم و منتظر فیلم آموزشی نباشیم چون روز به روز علم در حال پیشرفت هست و میبینید قبل اینکه کتاب X256 بیرون بیاد تقریبا این میکرو داره از ردهه جهانی خارج میشه ! دیگه چه برسه به فیلم.

موفق باشید
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

یه پیشنهاد ساده (تقریبا ساده!!!!) : میگم میتونید دیتاشیت و HELPنرم افزار KEIL رو همین طوری چاپ کنید و کتاب درست کنید؟ :mrgreen:
                        اینطوری اینقد چشممون جلو کامپیوتر خسته نمیشه!
                        و راحت تریم!

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                        یه پیشنهاد ساده (تقریبا ساده!!!!) : میگم میتونید دیتاشیت و HELPنرم افزار KEIL رو همین طوری چاپ کنید و کتاب درست کنید؟ :mrgreen:
                        اینطوری اینقد چشممون جلو کامپیوتر خسته نمیشه!
                        و راحت تریم!
                        آخه دیتاشیت و هلپ نرم افزار از بهترین منابع یادگیری ARM هستند!
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام
                          وقت خودتون رو بیخودی صرف پیدا کردن کتاب یا حتی نوشتن کتاب نکنید :sad:

همون طور که بقیه گفتند بهترین مرجع دیتا شیت و help خود نرم افزار هست
                          و هیچ کس نمیتونه به کاملی اون ها کتاب بنویسه

به نظر من بهتر سعی کنید برای بخش های مختلف میکرو هدر فایل و wizard های کاربردی و مناسب بنویسید تا هم نیازی به استفاده مستقیم از رجیستر ها نباشه و هم سرعت انجام پروژه ها بالاتر بره

مثل wizard هایی که در Keil وجود داره و سرعت کار رو به شدت بالا میبره و نیاز به مقدار دهی رجیستر هم نیست
                          و کسی که میخواد برنامه بنویسه بیشتر لازمه که خلاقیت و ایده داشته باشه :nice: تا بخواد تک تک رجیستر های میکرو رو بدونه

دیدگاه

باسلام
                            اساتید عزیز یک نکته بنده دیدم که بگم
                            همانطوری که دیگر دوستان توضیح دادند ماشالا سرعت رشد علم به قدری زیاد است
                            که تا سخت افزار به ایران برسه مانند تجربه xmega (نظر شخصی) محصولات دیگری امد که کلا xmegaرفت تو حاشیه
                            باید این رو دوستان قبول کنند که باید به زبان انگلیسی مسلط باشند و بروند روی منابع اصلی که شرکت ها ارائه
                            می کنند :read:و زمان برای امدن کتاب نگذارن فقط نکته ای که بنده دیدم نمونه برنامه برای کار و استارت راه انداز می باشد
                            و سایت eca واقعا عالی عمل کرده و دوستانی که هستند زحمات زیادی کشیدند :applause:
                            دوستانی که به مشکل می خورند مشکلات رو مطرح کنند و از طریق همین سایت می توان مشکلات رو حل کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                              باسلام
                              اساتید عزیز یک نکته بنده دیدم که بگم
                              همانطوری که دیگر دوستان توضیح دادند ماشالا سرعت رشد علم به قدری زیاد است
                              که تا سخت افزار به ایران برسه مانند تجربه xmega (نظر شخصی) محصولات دیگری امد که کلا xmegaرفت تو حاشیه
                              باید این رو دوستان قبول کنند که باید به زبان انگلیسی مسلط باشند و بروند روی منابع اصلی که شرکت ها ارائه
                              می کنند :read:و زمان برای امدن کتاب نگذارن فقط نکته ای که بنده دیدم نمونه برنامه برای کار و استارت راه انداز می باشد
                              و سایت eca واقعا عالی عمل کرده و دوستانی که هستند زحمات زیادی کشیدند :applause:
                              دوستانی که به مشکل می خورند مشکلات رو مطرح کنند و از طریق همین سایت می توان مشکلات رو حل کرد
                              سلام دوست عزیز
                              حق با شماست به نکته خوبی اشاره کردید. ما نباید فقط به منابع فارسی متکی باشیم . اکثر دوستانی که توی این سایت یا جاهای دیگه عملکرد خوبی دارند که همه ما اونا رو می شناسیم به زبان انگلیسی تسلط دارند . ما نباید منتظر این باشیم که یک رفرنس ترجمه بشه بعد بریم سراغ یادگیری اون
                              انجمن LABVIEW
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                              اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X