اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

arm در Atmel Studio 6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

arm در Atmel Studio 6

سلام به همه
    برای برنامه نویسی میکرو های متفاوت (AVR,XMEGA,ARM) من بین سه IDE زیر انتخابم Atmel studio بود.
    1- IAR
    2- KEIL
    3- ATMEL STUDIO
    تنها دلیلم هم رایگان بودن و در نتیجه اطمینان از خروجی نرم افزار بود تا بتونم برای پروژه های صنعتی بدون ترس از اینکه به دلیل کرکی بودن IDE هگز تولید شده مشکلی داشته باشه برنامه بنویسم.
    حالا چند سوال دارم که از دوستان ممنون میشم کمکم کنین:
    1- atmel studio از چه arm های رایج بازار ایران پشتیبانی میکنه؟
    2- چون atmel studio رایگان هست فقط محصولات خود شرکت atmel رو پشتیبانی میکنه و اگر من بخوام با stm یا nxp یا غیره کار کنم باید برم سراغ keil یا iar
    حالا سوالم اینه که آیا این دو نرم افزار که به دلیل قیمت بالاشون نسخه کرکیشون در دسترس من هست آیا هگز تولیدیشون رو کسی توی پروژه های صنعتی هم استفاده کرده و مشکلی نداشته باشه؟
    یا کتابخونه هاشون مشکلی نداشته باشه؟
    دوستان این سوالات خیلی ذهنم رو درگیر کرده تا این حدی که از نماز صبح تا الان خواب از سرم پرونده :cry:

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children
لطفا صبر کنید...
X