با سلام دوستان من فارغ التحصیل کارشناسی بیوالکتریک هستم الان حدود 1 سال میشه دارم میکرو کنترلر کتابای مختلف رو میخونم.
avr o arm رو خوندم البته avr از کتاب آقای سپاس یار و آرم رو با کلاس دکتر صدری از سایت مکتب خونه یاد گرفتم.
در واقع الان میدونم هر بخش چکار میکنه چجوری با هم تعامل دارند. 1هفته ای میشه دارم میکروی x86 هم میخونم اما همش شدم تئوری.
میخوام برنامه بنویسم مثلا با KEIL اما نمیدونم از کجا شروع کنم.
مثلا برای usart میدونم اول باید I/o رو انتخاب کنم بعد PMC قسمت usart رو فعال کنم و . . .
اما نمیدونم الان پروژه رو ساختم تو کیل و میخوام شروع کنم به نوشتن چی باید بنویسم.
به دوستم میگم که باس چکار کنم (مثلا شریف درس خونده) میگه نمیدونم.
راهنماییم کنید لطقا یا یک کتاب رفرنس معرفی کنید.
من میخوام تمام برنامه رو خودم بنویسم.بفهمم دارم چیکار میکنم.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
از بس کتاب خوندم و همشم تکراری گفتن هیچکی نگفته هالا میخوای این قابلیت و فعال کنی مثلا این دستورا رو تایپ کن.
یعنی اطلاعاتم پایینه یا ...؟
با تشکر
avr o arm رو خوندم البته avr از کتاب آقای سپاس یار و آرم رو با کلاس دکتر صدری از سایت مکتب خونه یاد گرفتم.
در واقع الان میدونم هر بخش چکار میکنه چجوری با هم تعامل دارند. 1هفته ای میشه دارم میکروی x86 هم میخونم اما همش شدم تئوری.
میخوام برنامه بنویسم مثلا با KEIL اما نمیدونم از کجا شروع کنم.
مثلا برای usart میدونم اول باید I/o رو انتخاب کنم بعد PMC قسمت usart رو فعال کنم و . . .
اما نمیدونم الان پروژه رو ساختم تو کیل و میخوام شروع کنم به نوشتن چی باید بنویسم.
به دوستم میگم که باس چکار کنم (مثلا شریف درس خونده) میگه نمیدونم.
راهنماییم کنید لطقا یا یک کتاب رفرنس معرفی کنید.
من میخوام تمام برنامه رو خودم بنویسم.بفهمم دارم چیکار میکنم.
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
از بس کتاب خوندم و همشم تکراری گفتن هیچکی نگفته هالا میخوای این قابلیت و فعال کنی مثلا این دستورا رو تایپ کن.
یعنی اطلاعاتم پایینه یا ...؟
با تشکر
دیدگاه