اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای نوشتن برنامه (لطفا)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای نوشتن برنامه (لطفا)

با سلام دوستان من فارغ التحصیل کارشناسی بیوالکتریک هستم الان حدود 1 سال میشه دارم میکرو کنترلر کتابای مختلف رو میخونم.
    avr o arm رو خوندم البته avr از کتاب آقای سپاس یار و آرم رو با کلاس دکتر صدری از سایت مکتب خونه یاد گرفتم.
    در واقع الان میدونم هر بخش چکار میکنه چجوری با هم تعامل دارند. 1هفته ای میشه دارم میکروی x86 هم میخونم اما همش شدم تئوری.
    میخوام برنامه بنویسم مثلا با KEIL اما نمیدونم از کجا شروع کنم.
    مثلا برای usart میدونم اول باید I/o رو انتخاب کنم بعد PMC قسمت usart رو فعال کنم و . . .
    اما نمیدونم الان پروژه رو ساختم تو کیل و میخوام شروع کنم به نوشتن چی باید بنویسم.
    به دوستم میگم که باس چکار کنم (مثلا شریف درس خونده) میگه نمیدونم.
    راهنماییم کنید لطقا یا یک کتاب رفرنس معرفی کنید.
    من میخوام تمام برنامه رو خودم بنویسم.بفهمم دارم چیکار میکنم.
    خواهش میکنم راهنمایی کنید.
    از بس کتاب خوندم و همشم تکراری گفتن هیچکی نگفته هالا میخوای این قابلیت و فعال کنی مثلا این دستورا رو تایپ کن.
    یعنی اطلاعاتم پایینه یا ...؟
    با تشکر

پاسخ : درخواست راهنمایی برای نوشتن برنامه (لطفا)

چی بگم والا
    میکروی انتخابیت برای برنامه نویسی چی هست حالا
    اول اینو انتخاب کن

دیدگاه

والا از اول که شروع کردم استادم بهم گفت کتاب مانو رو بخون اون رو خوندم. برای معماری کامپیوتر که همش تئوریات بود
      بعد شروع کردم کتابای مختلف خوندن و کلاسای دانشگاههای دیگرو دیدن حتی کلاسای دانشگاه کرنل رو هم دیدم.
      یعنی قصدم این بود یاد بگیرم هر میکرویی دادن دستم بنویسم.
      الان هر میکرویی که بهم بگن میفهمم چیه و چه کار میکنه اما برنامه نوشتن و بعدش اینکه بخوام pcb مورد نظرمو طراحی کنم و اتصال پایه های میکرو رو به هر قطعه ای . دیگه نمیتونم نظری بدم.
      الان میخوام با at91sam7x256 کار کنم.
      (حتی نمیدونم اگه برنامه برای این نوشتم تو چه برنامه ای میتونم شبیه سازیش کنم و قطعه بهش وصل کنم)
      مثل atmega 32 که میشه تو پروتئوس شبیه سازیش کرد.

دیدگاه

یه برد آماده بخر
        یه نگاهی به مثال هاش بنداز یه چیزایی دستت میاد

بعد می تونی یواش یواش از برنامه های ساده شروع کنی

دیدگاه

سلام
          توصیه من برای شما
          یه برد آموزشی lpc1768 رو از همین سایت بگیر(بوردش از بقیه بوردهای این مدل بهتره)
          دو تا دی وی دی آموزشی برای lpc1768 هست که از کویر میتونی بگیری.
          برای شروعت خیلی خوبه. در ضمن jlink رو هم بگیر که خیلی به یادگیریت کمک میکنه.
          بعد شروع کن کار کردن و تمرین کردن. در این حین نرم افزار altium رو هم یادبگیر که باید برای انجام پروژه خووت بردهات رو بزنی.

دیدگاه

عنوان تاپیک را درست کنید در غیر این صورت تاپیک قفل میشه
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

با سلام
              خب به نظرم برای کار با میکرو اول کمی تئری لازمه، مثل همون که استاد شما گفتن، اول مدار منطقی، بعد معماری کامپیوتر، بعدش دیدن معماری کامپیوتر تو یه میکرو مثلا avr که خب این وسط اسمبلی هم پوشش داده میشه تا حدی، اینا به عنوان تئوری خیلی کمک کنندن
              بعدش میشه عمل، برای کار عملی هم به نظر من کتاب و غیره فایده نداره. برای شنا یاد گرفتن باید پرید تو آب، پروژه تعریف کنید و انجام بدین،( صد البته این وسط یه سری بدیهیات هم هست که باید از جایی مثلا کتاب آموزش دید، مثل نرم افزار برنامه نویسی چی باشه، پروگرامر چی بگیرم، اما اگه بخوان بعدش تو همون کتاب بمونین؟! به نظرم جالب نیست)
              در مورد نوشتن کد هم بگم، ببینید برای شروع و فهم اصلا باید خودتون کد بزنید، یعنی gpio با رجیستر بزنین، usart و اینا، اما وقتی یاد گرفتین، درون میکرو دستتون اومد رجیستر ها رو کار باهاشون مشکلی نداشتین، اینجاست که باید برین سراغ کتابخونه ها، یه سرچی در مورد هزینه ی کارهای میکرو بکنید الان دیگه بیشترین هزینه رو نرم افزار به خوذش گرفته تا سخت افزار، پس پیشنهاد من اینه که وقتی پایه رو درک کردین ، تا حد مقدور استفاده از کتابخونه رو در دستور قرار بدین، برای مثال cmsis رو مد نظر داشته باشین.
              موفق باشین.
              The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X