اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش اولیه برای برنامه نویسی روی برد آموزشی AT91SAM9261

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش اولیه برای برنامه نویسی روی برد آموزشی AT91SAM9261

با سلام. من یه برد آموزشی چینی برای میکروی AT91SAM9261 تهیه کردم و میخوام کم کم شروع کنم. مشکلی که دارم اینه که
    در زمینه بردهای پروسسوری بی تجربه ام و دوم اینکه بردی که دارم، Serial DataFlash نداره و فقط Nand Flash رو داره.
    من یه چیزای ابتدایی در مورد bootloader و اینا خوندم. میخوام روی این برد بدون سیستم عامل کدنویسی کنم و peripheralها رو
    راه اندازی کنم. اگه کسی از دوستان کمکم کنه، ممنون میشم

پاسخ : آموزش اولیه برای برنامه نویسی روی برد آموزشی AT91SAM9261

با سلام
    دوستان من یه ایسی تراوینز دارم t582
    برنامه های نمونشو به زبان سی دارم میخوام باهاش یه السیدی 7 اینچ رو راه اندازی کنم. کامپایلر خاصی نداره و باید از طریق لینوکس کامپایل کنم حالا سوالم اینه که این برنامه ها رو که کامپایل کردم فقط کافیه که به ایسی انقالش بدم؟ خود ایسی اجراش میکته؟
    من تازه کارم و این قسمت کار برام گنگه

فایل منوال رو هم میذارم کسی میتونه کمکم کنه؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش اولیه برای برنامه نویسی روی برد آموزشی AT91SAM9261

نوشته اصلی توسط ah1986
      با سلام. من یه برد آموزشی چینی برای میکروی AT91SAM9261 تهیه کردم و میخوام کم کم شروع کنم. مشکلی که دارم اینه که
      در زمینه بردهای پروسسوری بی تجربه ام و دوم اینکه بردی که دارم، Serial DataFlash نداره و فقط Nand Flash رو داره.
      من یه چیزای ابتدایی در مورد bootloader و اینا خوندم. میخوام روی این برد بدون سیستم عامل کدنویسی کنم و peripheralها رو
      راه اندازی کنم. اگه کسی از دوستان کمکم کنه، ممنون میشم
      باسلام
      شما با روشstand aloneبر روی برد های 9260که داخل همین سایت نمونه هاش لست می تونی کار کنی روش ها یکی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X