اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

با درود و خسته نباشید خدمت دوستان

آقای منصوری چرا همین ÷ی سی بی رو نمیسازید؟

قطعاتش کامل گیر میاد؟

درضمن میخواستم خواهش کنم که پی سی بی تون رو که طراحی کردید پلود کنید که همه بتونن استفاده کنن

اگه منظور دوستان کار گروهی باشه من میتونم برای طراحی پی سی بی وتحقیقات در این ضمینه بهتون کمک کنم

ولی با توجه به اینکه تعداد تیم هر روز بیشتر میشه فکر نکنم با وجود دوستان متخصصتر از بنده کاری برای من باقی بمونه که انجام بدم

بهرحال من برای عضو شدن در تیم اعلام آمادگی میکنم و هر کاری که از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد

نظر دوستان در مورد شماتیک زیر چیه؟ یه کم ساده تره

ِِDie for Life, Not Live to Die
    Freedom Fighter
    " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

اقا من شرم سارم

http://www.4shared.com/file/87225506/a8c6c2c9/23112008013.html

اشتباه پرینتی بود

البته تو این برد فقط تمامیه قطعات smd رو نصب کردم و هنوز ارم و پین هدر و سوکتها نصب نشده :icon_razz:
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط چیاکو ناصری
        با درود و خسته نباشید خدمت دوستان

آقای منصوری چرا همین ÷ی سی بی رو نمیسازید؟

قطعاتش کامل گیر میاد؟

درضمن میخواستم خواهش کنم که پی سی بی تون رو که طراحی کردید پلود کنید که همه بتونن استفاده کنن

اگه منظور دوستان کار گروهی باشه من میتونم برای طراحی پی سی بی وتحقیقات در این ضمینه بهتون کمک کنم

ولی با توجه به اینکه تعداد تیم هر روز بیشتر میشه فکر نکنم با وجود دوستان متخصصتر از بنده کاری برای من باقی بمونه که انجام بدم

بهرحال من برای عضو شدن در تیم اعلام آمادگی میکنم و هر کاری که از دستم بر بیاد دریغ نخواهم کرد

نظر دوستان در مورد شماتیک زیر چیه؟ یه کم ساده تره
        سلام
        این شماتیک هم خوبه.تقریبا همونه.ولی بهترینش همون بورد خود اتمل است که میشه خلاصه اش هم کرد.
        دوستان زحمت PCB را کشیدن. با آقای سلیمانزاده هماهنگ کنید.
        موفق باشید.

نوشته اصلی توسط omega_adiban
        اقا من شرم سارم

http://www.4shared.com/file/87225506/a8c6c2c9/23112008013.html

اشتباه پرینتی بود

البته تو این برد فقط تمامیه قطعات smd رو نصب کردم و هنوز ارم و پین هدر و سوکتها نصب نشده :icon_razz:
        خیلی خوب شده. :smile:
        سوراخ پاور جک چه جوریه؟
        بیضی سوراخ کردن؟ :eek:
        موفق باشید.
        If everything seems under control, you're just not going fast enough
        Mario Andretti

دیدگاه

دوست عزیز فایل بردی که ما گروهی کشیدیم شماتیکش تقریبا همینه. فقط یک LCDآ‌ بیشتر داره و یک رگولاتور 5 ولتی هم داره. ما برد را برای این دوباره کشیدیم چون لحیم کاری قطعات SMD مشکل بود. در ضمن قوانینی که برای PCB کشیدن رعایت شده خیلی خوش بینانه است. مثلا دوتا ترک را از بین دوتا پایه رد کرده. البته ممکنه که مشکلی پیش نیاید. ولی بالاخره ما آنرا کشیدیم.

برای عضویت در گروه هم بهتر بود به صورت نامه خصوصی اقدام می کردید.

---------------------------------------------------

در ضمن بعضی تولید کننده ها سوراخ بیضی هم می زنن اگه بیضی نمی زدن شما خودتون میتونین این کار را بکنین. فقط کافیه که روی پد سه تا سوراخ بذارید. بعد آنها را سوراخ کنید و در آخر این سوراخها را با حرکت دادن مته به هم وصل کنید.

اگه خواستید فوت پرینتش همونیه که در برد چینی وجود داره.

---------------------------------------------------

دیدگاه

سلام ................

دوستان لحیم کاریه smd نه تنها سخت نیست بلکه از لحیم کاریه معمولی هم سریع تر انجام میشه .میگین نه امتحان کنید و زمان بگیرین.به این دلیل هم سریع تر میشه مه دیگه نیازی نیس هی قطعه ها رو از تو سوراخ رد کنید.سوراخ کاری کنید و هی برد رو این ور و اون ور کنید که هم سر خودتون درد بگیره هم کله pcb گیج بره icon_mrgreen
            یه فایل توی لینک زیر آدرس دادم که خیلی برای این مورد خوبه .. حداقل من خیلی ازش استفاده کردم .. امیدوارم برای دوستان هم مفید باشه .. موفق باشید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23803.0
            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
              فکر میکنم منظورشون روش اتو بوده باشه ...
              در هر صورت برد طوری هست که یک لایه بشه پیادش کرد .حتی با اتو ..
              :agree: :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

من از فردا کار ساخت برد اصلی را هم شروع می کنم فکر کنم تا دوشنبه تمام بشه.

--------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد روش اتو باید بگم که این روش هیچ مشکلی نداره خیلی دقیقه. شاید باورتون نشه من این برد میکرو را با روش اتو زدم که هم پایه هاش خیلی به هم نزدیک بود و هم دو رویه بود.

من یک روش ابتکاری پیدا کردم که حتی میتونیم برد را دو رویه بزنیم و پد های دو طرف بدون هیچ خطایی روبروی هم قرار بگیرن. (البته همون روش اتو است و یک چیزایی هم بدست آوردم.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                  میشه بیشتر توضیح بدین اقا وحید؟

در مورد دقت رو برو بودن دو طرف برد
                  :agree:در رابطه با برد های smd مشکل پیش نمیاد؟
                  http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیما نیکخواهی

چه مشکلی؟
                    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                      من این بورد روساختم البته تو شکل قطعات کمی تقییر دادم
                      به عنوان مثال پینهدر های دور میکرو و ورودی آنالوگ رو ماده نظامی گذاشتم
                      حالا مونده پروگرامر و طریقه کار باهاش
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

خیلی خوبه بهتره همه تا اواخر هفته بردهایشان را آماده کنن. تا شروع کنیم به کار با کامپایلر IAR لینک دانلودش آخرین ورژنش را هم آقای منصوری لطف کردن و در یک تاپیک گذاشتن.

-------------------------------------------------
                        برای ساخت برد به روش اتو کشی فقط یک مختصر میگم چون خارج از بحث تاپیکه.

اول اینکه همه نوع بردی را با این روش میشه ساخت چه SMD چه معمولی (خودم ساختم و مطمئنم که میشه) که همش بر می گرده به دقت شما و قلقهای کار (فوت کوزه گر)

من یه چند تا از آنها را بدست آوردم و میگم

1. نوع کاغذی که انتخاب میکنید خیلی مهمه بهترینش کاغذ گلاسه نازک است.(گرم پایین)
                        2. نباید دمای اتو را ناگهانی بالا ببرید کم کم اتو را داغ کنید و تا کاغذ خوب به فیبر بچسبه
                        3. در طراحی PCB سعی کنید همه فضاهای خالی را پر کنید تا هم کاغذ بهتر به فیبر بچسبه و هم اسید کمتری استفاده بشه.
                        4. بعد از اتو کاری فیبر را ناگهانی در آب نیندازید بگذارید تا سرد شود بعد در آب بیندازید.
                        5 . برای اتو کاری یک کاغذ نازک بین اتو و کاغذ گلاسه بگذارید تا اتو به کاغذ گلاسه تان نچسبد(بخاطر چسبندگی کاغذ گلاسه) و کاغذ گلاسه حرکت کند.
                        6. کاغذ را در آب بیندازید ولی خیلی در آب نماند چون جوهر از فیبر جدا می شود. یک دقیقه در آب نم بکشد بعد با مسواک نرم شروع به پاک کردن کاغذ کنید (این کار را خیلی آهسته انجام دهید)
                        -----------------------------------------
                        برای ساخت برد دو رویه هم
                        1. دو تا کپی از PCB تان بگیرید (داخل پروتل)
                        2. در یکی track های لایه بالا و در دیگری track های لایه پایین را پاک کنید.
                        3. آن قسمت که لایه بالایی دارد بر عکس کنید
                        4. این دو را دقیقا روبروی هم قرار دهید (دقت در این قسمت خیلی مهم است حتی دهم میلی متر باعث خطا در کار میشود.)
                        5. یک مقدار فاصله بین این دو قسمت ایجاد کنید و یک خط نازک بین این دو قسمت بکشید (این قسمت هم باید دقیقا وسط دو تا برد باشد حتی خطای دهم میلی متر هم مجاز نیست)
                        6. از فایلتان پرینت بگیرید و از خط وسطی کاغذ را تا کنید و فیبر دو رویه تان را بین آن بگذارید و اتو کنید.
                        :nerd:
                        -------------------------------------------

فکر کنم دیگه به اندازه کافی در این باره صحبت کردیم با توجه به اسم تالار بهتره درباره ARMآ‌ صحبت کنیم. تا موضوع عوض نشه.

دیدگاه

ممنون اقا وحید
                          من ئهم مادگی رو pcb نصب کردم چون نرگی نمیخورد

دیدگاه

سلام دوستان از آقا وحید تشکر می کنم که در باره فیبر مدار چاپی و روش اتو توضیح دادند راستش اگر تعریف از خود نباشد این روش را من و دو دوست دیگرم در سال 1374 ابدا کرده و دست به ترویج آن زدیم و خدا را شکر می کنم که قدمی کوچک در جهت پیشرفت الکترونیک برداشتیم و خوشحالم که این روش در خارج از کشور نیز گسترش یافته است . اگر نام دو دوستم را نگویم در حق آنها ظلم کرده ام نام آنها حسین صدقی و فرهاد گلوئی است غرض از این توضیح آنکه بگویم آقا وحید همه را درست گفتند ولی لازم است کمی اصلاح شود که شامل موارد زیر است :
                            1- نوع کاغذ همچنان که آقا وحید گفتند خیلی مهم است نوع سبک گلاسه و ترجیهن گلاسه پشت زرد
                            2- کیفیت تونر پرینتر نیز مهم است
                            3- اول فقط کادر فیبر را روی کاغذ معمولی پرینت بگیرید تا اندازه و موقعیت فیبر روی کاغذ را بدانید سپس متناسب با این اندازه کاغذ گلاسه را به اندازه 1 سانتیمتر در هر سمت بزرگتر ببرید و روی کادر پرینت گرفته شده روی کاغذ معمولی بچسبانید به طوری که سمت گلاسه رو به خودتان باشد و سمت غیر گلاسه کاغذ توسط یک تکه چسب شیشه ای کوچک روی کاغذ معمولی بچسبانید در این مرحله روی سمت گلاسه با دستمال کاغذی چند بار بکشید تا سطح آن تونر پرینتر را بهتر بگیرد
                            4- دو کاغذ را که بهم چسبانده اید در پرینتر لیزری قرار داده و تنظیمات پرینتر را درست انجام دهید از قبیل نوع کاغذ و ضخامت آن و بالاترین حالت تضاد چاپی ( تاریکترین حالت چاپ ) و نوع چاپ مونوکوروم ( تک رنگ )
                            5- در این مرحله فیبر مدار را به اندازه کاغذ گلاسه که یک سانتیمتر بزرگتر از کادر فیبر است ببرید . فیبر نباید که اکسیده شده باشد و رنگ سطح آن باید روشن باشد اگر اکسیده شده است سطح فیبر را با کاغذ سمباده پوساب خیلی نرم سمباده زده مواظب باشید که فقط سطح اکسیده را پاک کنید و مس فیبر را نبرید که ضخامت مس کم است و اگر شما مس را نیز سمباده بزنید چیزی از آن نمی ماند و جریان دهی فیبر کم می شود . فیبر نباید لبه داشته باشد دور تا دور فیبر را محکم سمباده زده یا با وسیله ای پیلیسه های آن را بگیرید سپس سطح فیبر را با دستمال کاغذی آغشته به بنزین بشوید تا لکه چربی روی سطح فیبر نماند و روی سطح فیبر دست نکشید تا چربی دست به آن انتقال نیابد
                            6- بعد از پرینت گرفتن بهتر است از آن استفاده کرد نه آنکه آن را برای بعدا گذاشت در این مرحله باید طرح را روی فیبر انتقال دهید برای اینکار اتو را به برق زده دمای آن را طوری تنظیم کنید که نتوان بادست آن را لمس کرد و در حدود 150 درجه زیرا نقطه ذوب تونر 180 درجه است سپس فیبر را روی پارچه ای قرار دهید که اولا پنبه ای باشد که تحمل دما را داشته باشد دوما از انتقال دما از فیبر به محیط جلوگیری نماید سپس کاغذ را از سمت گلاسه که پرینت گرفته اید روی فیبر قرار دهید جوری که تمام طرح روی فیبر باشد و فاصله اطراف یک اندازه باشد . حالا اتو داغ را روی پشت کاغذ گلاسه گذاشته و چند ثانیه ای اتو را حرکت ندهید ( بستگی به دمای اتو دارد در حدود 7 الی 8 ثانیه ) با این کار کاغذ به فیبر می چسبد و دیگر حرکت نمی کند سپس با فشار کمی عمود بر فیبر کلیه سطح کاغذ را اتو بکشید ( بستگی به شرایط مختلف دارد حدود 50 ثانیه ) در حین اتو کشیدن متوجه می شوید که کاغذ بطور کامل به فیبر چسبیده و نمای کاغذ کمی تیره شده در این حالت اتو کشیدن کافی است دقت کنید که اگر دمای اتو کم باشد یا زمان اتو کردن کم باشد تمام تونر موجو روی کاغذ گلاسه به سطح فیبر انتقال پیدا نمی کند و اگر دمای اتو خیلی زیاد و یا زمان اتو کردن زیاد باشد باعث جدا شدن سطح مس از فیبر می شود که کار خراب می شود
                            7- بعد از اتو کاری فیبر را روی سطح سردی قرار دهید تا دمای آن پائین بیاید حدود 20 ثانیه در زمانی که فیبر هنوز سرد کامل نشده است و دمای آن به اندازه ای که دست را نمی سوزاند شده است و هنوز فیبر گرم است از گوشه های کاغذ اقدام به جدا کردن کاغذ از فیبر کنید که به راحتی جدا می شود . اگر متوجه شدید که بخشی از تونر کاغذ در هنگام جدا کردن کاغذ هنوز روی کاغذ است و انتقال نیافته است فیبر را مجددا اتو کنید تا انتقال تونر بطور کامل صورت گیرد .

دوستار تمام عزیزان زحمتکش حسین زارع از یزد .

دیدگاه

از توضیحات شما دوست گرامی سپاس گذارم
                              من هم یک سالی میشه که از این روش استفاده میکنم ولی تا حالا این کار رو روی 2 طرف برد انجام نداده بودم و واسه همین پرسیدم

بچه ها من با این روش حتی عکس روی فیبر زدم اون هم با چه کیفیتی عکسه در اومد .عین اینکه از تو عکاسی ظاهر شده باشه :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیما نیکخواهی

oo: :eek: :rolleyes: :surprised:
                                نه چه مشکلی ؟؟

بهترین روشی که واسه این کار سراغ دارم و استفاده کردم همینه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X