اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

یه خبر خوب برای دوستان
    با توجه به اینکه من نتوانستم با اینترپت ، تایمر کانتر و PWM کار کنم آقای مرتضی طالبی قصد دارند در این زمینه من را راهنمایی کنند. من سعی می کنم بعد از اینکه این قسمتها را هم کامل کردم و توانستم با آنها کار کنم یک آموزش برای دوستان قستمهای مختلف می نویسم تا همه بتونن با این کار کنند. اگر در حال حاضر فعالیت من کمتر شده اصلا نسبت به کار گروهی بی میل نشده ام فقط مدتی بود درگیر کار با این قسمتها بودم. اگر خدا بخواهد بعد از یادگیری این قسمتها تصمیم دارم به کمک دوستان دوباره بخش ARMآ‌ را به اوج فعالیتش برگردانیم. :wow: :nice:

فقط امیدوارم که دوستان کمی تحمل داشته باشند و از زدن پست های نا امید کننده پرهیز کنند. در ضمن اگر سوال کسی پاسخ داده نمیشه به این خاطر است که ما خودمان اطلاع زیادی در این موضوع نداریم و علتش هم همین کمی اطلاعاته. :cry2:

ولی مطمئن باشید هر چقدر هم که سخت باشه بالاخره یاد میگیریم. (اگه عده ای توانستند یاد بگیرن نشون میده که ما هم میتونیم یاد بگیریم. :nice

دیدگاه

سلام دوستان
      من هم به نوبه خودم از آقا وحید که زحمت طرح مشکلات و پیگیری برای حل اونها و نهایتا انتقال مطالب به دیگر دوستان رو میکشند تشکر و قدردانی میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید سلیمانزاده
        دوستان زیادی از من در خواست کردند که بردی را که توسط کار گروهی گروهیمان تهیه کردیم را به آنها بدهم ولی با توجه به مواردی که قبلا گفته شد این کار مقدور نیست ولی برای کمک به دوستان علاقه مند من شماتیک بورد مان را قرار می دهم. در ضمن برای دوستانی که زیاد علاقه به طراحی PCB ندارند من PCB یک بورد دیگر را هم قرار می دهم این بورد قبلا توسط عده ای از دوستان ساخته شده و به نظر مشکلی ندارد. ولی فراموش نکنید که این برد اصلی گروه نیست.

کسانی که تمایلی به ساخت PCB قرار داده شده ندارند می توانند از شماتیک بورد گروهمان استفاده کنند و خودشان بورد را دوباره طراحی کنند. این کار زحمت زیادی ندارد می توانید با یک یا دو روز کار این را طراحی کنید.

لینک دانلود شماتیک بورد گروه Zillion:

http://www.4shared.com/file/95811319/17834dfd/schematic_main_Board.html

لینک دانلود PCBآ‌ یک بورد که توسط یک شرکت چینی طراحی شده:
        http://www.4shared.com/file/95812055/6aaad565/ARM_PCB_evolution.html
        ببخشید این لینک شماتیک خرابه.لینکی که اول گذاشته بودین هم باز نشد.یعنی اینا تاریخ مصرف دارن؟!

ممنون. دیگه مشکلی ندارم. چند بار دیگه امتحان کردم بالاخره حل شد:mrgreen:

دیدگاه

اینها که سالم هستند من خودم امتحان کردم کار می کنه.

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
            من چند وقته که دارم روی راه اندازی usb در arm کار میکنم .ولی در برنامه که در قسمت کاربر باید قرار بگیرد مشکل دارم . لطفا اگر کسی کار کرده یک کمکی بما بکند. در ضمن کسی خبر داره که
            arm7x256 طوی بازار چنده بعد در راه اندازی با arm7s256 فرقی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi_el2000
              با سلام به همه دوستان
              من چند وقته که دارم روی راه اندازی usb در arm کار میکنم .ولی در برنامه که در قسمت کاربر باید قرار بگیرد مشکل دارم . لطفا اگر کسی کار کرده یک کمکی بما بکند. در ضمن کسی خبر داره که
              arm7x256 طوی بازار چنده بعد در راه اندازی با arm7s256 فرقی داره.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=27687.new#new
              ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
              تاپیک برنامه نویسی گروه:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
              ------------------------
              اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
              http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

سلام به دوستان خواستم بگم ما برد رو ساختیم و ledو lcd رو باهاش راه انداختیم. فقط از خیر iar گذشتیم و رفتیم سراغ keil من هم پیشنهاد می کنم با keil کار کنید آموزشهای زیادی هم براش وجود داره.
                موفق باشید از آقای سلیمانزاده هم خیلی سپاسگزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arsalan681
                  سلام به دوستان خواستم بگم ما برد رو ساختیم و ledو lcd رو باهاش راه انداختیم. فقط از خیر iar گذشتیم و رفتیم سراغ keil من هم پیشنهاد می کنم با keil کار کنید آموزشهای زیادی هم براش وجود داره.
                  موفق باشید از آقای سلیمانزاده هم خیلی سپاسگزارم.
                  ممنون میشم یه توضیح بدین در مورد نحوه کار و اگه امکان داشته باشه سورسش
                  علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

از دوستان خیلی متشکرم نسبت به من لطف دارید.

به نظر من هم Keil راحت تره ولی من با همین IAR تونستم یه کارهایی بکنم. با اینکه بعضی قسمتها برام مبهم باقی مانده ولی کلی اطلاعات کسب کردم. در ضمن IAR دیباگر جالبی هم داره. البته فکر کنم که Keil هم داشته باشه.

دیدگاه

سلام به همگی
                      من تازه امروز اومدم تو این سایت.تمام صفحات و نظراتتونو خوندم.کارتون جالبه :applause: اما فکر کنم یه پروسه طولانیو طی کردین و خیلی از وقتتونو صرف ترجمه کردین ،شاید میشد سریعتر به جواب رسید.ای کاش قبلا این تاپیکو دیده بودم.من به واسطه کارم تقریبا یکی دو سالی هست با آرم کار می کنم اما به عنوان یه برنامه نویس.یعنی با Embedded vc و .net framework و visual c برای آرم های مختلف برنامه مینویسم و اونارو در Windows CE یا Windows Xp Embedde استفاده می کنیم .مثلا برای Touch screen یا سیستم های راهبردی و صنعتی مثه ارتباطای مخابراتی یا پلنت کنترل نیروگاه و پالایشگاه.PDA هم که دارم بر اساس ارشیتکت آرمه و میشه برای کارتون کلی برنامه باهاش نوشت.البت ابزارایه دیگه ای هم مثهARM NI و GCC هم هستن که من با اولیا بیشتر حال کردم.چون ما همیشه بردمونو از خارج از ایران میگرفتیم سراغ کار با یه برد دست ساخته و پایه نرفتم که باهاش حسابی ور برم.اگه بشه PCB بردتونو به منم بدین و منم جز گروهتون کنین فکر کنم بتونیم حدود یکی دو ماه بعد پروژه های توپیو خودمون راه بندازیم و بتونیم با سری 9 و 11 کار کنیم.اگه گروهتون همچنان فعال باشه کلی مطلب دارم که براتون بذارم. :bye

دیدگاه

سلام
                        من یه انتقاد داشتم و اینه که خوب من که تازه این تاپیک را دیدم و با با arm آشنا شدم چرا نمی تونم یکی از برد شما را داشته باشم

شما که این قدر برای طراحی برد زحمت کشیدید خوب بگذارید همه از آن استفاده کنند(البته نه افراد سودجو) چون آخه فرقی به حال شما نمیکنه که یکی دیگه هم استفاده کنه

حالا من که تازه کارم در Arm نمی تونم بیام و عضو گروه شما بشم؟؟؟
                        راستس این برد شما آماده است یا باید لحیم کاری و ... خودمون انجام بدیم؟؟/
                        خیلی ممنون
                        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                          با تشکر از زحمات دوستان لطفا دوستان تازه وارد را نیز در گروه کاری وارد کنید و انحصاری کار نکنید :smile:

دیدگاه

دوست عزیز اصلا ما قصد انحصاری کار کردن را نداریم ولی راستش اصلا کسی دیگر تمایلی به کار ندارد. من به تنهایی با اکثر قسمتهای میکرو کار کردم خیلی هم برام سخت بود که به تنهایی جواب سوالات را بدست بیاورم (البته افرادی مانند آقای طالبی و آقای سپاس یار هم راهنمایی های مفیدی برای من کردند) اما هر چه بود تقریبا انجام شد حالا شاید یک بار دیگر تلاشی کنیم و یک کار گروهی دیگر را آغاز کنیم.

دیدگاه

سلام!
                              منم میخوام خواهش کنم اگه امکان داره، بگید از کجا باید شروع کرد؟ :angry: :angry:
                              یه نقشه پروگرامر شسته رفته هست؟! چقد خرج ساختنشه؟ :eek: :eek:
                              میشه راحت اون رو ساخت؟ oo: oo:
                              ممنون میشم اگه جواب بدین! :nice: :nice:
                              زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

این هم عکس برد ما
                                http://www.4shared.com/file/108705205/a9441a5f/DSC02564.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X