اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

سلام بچه ها
    pcb جدید را دیدم
    با توجه به دیدگاههای خاصی که شما درباره PCB داشتین
    به نظر طرح خوبی میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
      2- به جای تغییر عرض تراک ها در کنار پد ها میشه از Tear Drop استفاده کرد که برای این منظور ساخته شده که هم زیباتر میشه برد و هم لبه های تیز تراک ها که عامل نویزند کمتر میشند .
      Teardrop علاوه بر فرمایشات دوستمون، باعث افزایش استحکام Pad هم میشه که این مسئله در مونتاژ و عوض کردن قطعه می تونه مانع بلند شدن Pad بشه :smile:
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
        با تشکر از آقا وحید که فایل جدید را فرستادند.
        PCB را دیدم، خیلی خوب شده
        همانطور که میدانید فاصله پایه های DIP و سوراخهای بوردسوراخدار 100 میل است.
        برای اینکه هدر بورد روی بورد سوراخدار هم قابل استفاده باشه بهتره که فاصله چهار هدر اطراف بورد مضربی از 100 میل باشه .
        موفق باشید.
        If everything seems under control, you're just not going fast enough
        Mario Andretti

دیدگاه

از همه دوستان به خاطر همکاریشان متشکرم

من شماتیک بورد اصلی را تا 60 درصد طراحی کردم. خیلی وقت گیره ولی سعی می کنم به زودی آماده کنم.

دیدگاه

دوستان عزیز من شماتیک بورد را کشیدم

بر روی برد :

1- LCD
            2- USB
            3- Serial
            4- jtag connector

گذاشتم فقط سوالی که دارم این است که آیا نیاز به MMC هم هست یا زیاد کاربرد نخواهد داشت. مخصوصا اگر بخواهیم با سیستم عامل کار کنیم به MMC نیاز داریم یا نه؟

در مورد تعداد بورد هم به نظرم صبر کنیم تا برد اصلی هم اماده شود بعد یک نظر سنجی کلی انجام بدهیم.

دیدگاه

با توجه به اینکه جای زیادی نمیگیره فکر کنم بودنش بهتر از نبودنشه .

سوکتش هم حدود 2000 تومانه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
                دوستان عزیز من شماتیک بورد را کشیدم

بر روی برد :

1- LCD
                2- USB
                3- Serial
                4- jtag connector

گذاشتم فقط سوالی که دارم این است که آیا نیاز به MMC هم هست یا زیاد کاربرد نخواهد داشت. مخصوصا اگر بخواهیم با سیستم عامل کار کنیم به MMC نیاز داریم یا نه؟

در مورد تعداد بورد هم به نظرم صبر کنیم تا برد اصلی هم اماده شود بعد یک نظر سنجی کلی انجام بدهیم.
                سلام
                LCD 3.3 ولتی پیدا کردید یا می خواهید level converter بگذارید؟
                اگر پیدا کردید، از کجا؟
                موفق باشید.
                Mario Andretti

دیدگاه

به مورد خوبی اشاره کردید.

LCD با 3.3 ولت کار میکنه. من دیتا شیت را بررسی کردم و دیدم که با 3.3 ولت کار میکند.

خیلی از شما آقای منصوری متشکرم که این موارد را قبل از کشیدن pCB و ساخت بورد بررسی می کنید من شماتیک را برای شما و سایر افراد می فرستم تا از نظر درست بودن بررسی شود.
                  اگر کسی مورد دیگری نیز به ذهنش می رسد حتما بیان کنید تا بررسی کنیم.

من شماتیک را به ایمیل همه اعضای فعال گروه فرستادم. دوستان آنرا دانلود کنید و آنرا بررسی نمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
                    به مورد خوبی اشاره کردید.

LCD با 3.3 ولت کار میکنه. من دیتا شیت را بررسی کردم و دیدم که با 3.3 ولت کار میکند.

خیلی از شما آقای منصوری متشکرم که این موارد را قبل از کشیدن pCB و ساخت بورد بررسی می کنید من شماتیک را برای شما و سایر افراد می فرستم تا از نظر درست بودن بررسی شود.
                    اگر کسی مورد دیگری نیز به ذهنش می رسد حتما بیان کنید تا بررسی کنیم.

من شماتیک را به ایمیل همه اعضای فعال گروه فرستادم. دوستان آنرا دانلود کنید و آنرا بررسی نمایید
                    با سلام به تمام اعظا
                    ببخشید بعضی وقتها من کمتر می تونم فعالیت کنم بخاطر مشغله های زندگی این چند روز هم که نبودم شما ببخشید
                    من شماتیک آقا وحید رو دیدم به نظرم بجز مسئله lcd که می فرمایند مشکلی ندارد مسئله دیگری نداشت.
                    من هم اون برد قبلی رو امروز ادیت می کنم ( همون که سوکت usbجاش مناسب نبود)و به ایمیل شما می فرستم
                    باز هم از کلیه دوستان بخاطر بعضی غیبت ها معضرت می خواهم
                    مخلص تمامی بروبچ گروه هم هستم

دیدگاه

سلام
                      با تشکر از آقا وحید.
                      فکر میکنم اتصال پین تست ایراد داره. این پین باید در صورت عدم نیاز رها شود ولی برای فعال کردن sam-ba یک شود. پس نیازی به پول پ نیست. کافیست با یک جامپر به VCC-3.3 وصل شود.
                      همینطور در مورد JTAGSEL و Erase
                      اتصال RX و TX خروجی MAX232 به DB9 را هم مجددا چک کنید.
                      راستی چرا RXD0,TXD0 یا RXD1,TXD1 را به MAX232 وصل نکردید؟ دلیل خاصی داره؟ :redface:
                      PA9,PA10 مربوط به debug usart میشه ولی PA5,PA6 و PA21,PA22 مربوط به USART1,USART0 میشه.
                      طبق استاندارد USB مقاومت پول پ(R5) باید 1.5 کیلو باشه.
                      فکر کنم یک خازن بین VCC,GND نزدیک mmc هم بگذارید بهتر بشه.

خیلی عالی شده. بازم ممنون
                      موفق باشید.
                      Mario Andretti

دیدگاه

سلام دوستان
                        اول از آقا وحید تشکر کنم بابت هماهنگ کردن کارهای گروه
                        بعد هم از دوستان خواهشی داشتم
                        "بچه ها در طراحی شماتیک خلاقیت به کار نبرید چون در صورتی که اشتباه باشه کلی سر کار میریم خلاقیت برای مواردی استفاده کنید که وجود نداره این طوری کلی راندمان گروه میره بالا"

پیروز باشید

دیدگاه

از آقای منصوری متشکرم بابت اینکه بورد را بررسی کردن

1- اتصال مقاومت به پین تست و Jtagsel و eraes ایراد نیست یه کار اضافیه. (چشم حتما بر می دارمش)
                          2- در مورد اتصال Max به DB9 یعنی ایرادی هست به نظر من مشکلی نداره؟ اگه ایراد داره شکل درست اتصال را برای من بفرستید تا برطرفش کنم
                          3- به نظر من نیاز زیادی به پورت سریال نیست در ضمن چون همه پورتها را بیرون می کشیم اگه بعدا لازم شد با یک مدار جانبی میتونیم با اونا کار کنیم؟ ولی پورت دیباگ شاید بعدا مهم باشه و لازم بشه. اگه دوستان نظری در این باره
                          دارن بگن تا بررسی کنیم.
                          4- مقاومت پول پ را هم 1.5 کیلو میکنم
                          5- یه خازن 100nF بین VCC و GND قرار می دهم.

----------------------------------------------------------

دیدگاه

سلام
                            پایه های JTAGsel وerase و test دارای مقاومت pull down داخلی هستند.(15k)
                            با وصل کردن پایه ها با مقاومت به VCC یک تقسیم ولتاژ پیش میاد.
                            ؟؟

دیدگاه

سلام دوستان من شماتیک را اصلاح کردم (با توجه به مواردی که دوستان گفته بودند) و آنرا همراه با یک لایبرری فوت پرینت استاندارد برای آقای حسین زارع (عضو جدید گروه) فرستادم(برای هماهنگ بودن گروه) ایشان برد را قطعه چینی خواهند کرد.

بعد از اینکه کار ایشان تمام شد بر روی بهینه کردن برد کار خواهیم کرد تا یک برد کاملا حرفه ای و مناسب برای گروهمان تهیه کنیم. و سپس track ها را خواهیم کشید.

دیدگاه

دوستان من دو تا سوال دارم

1. MAX232 هم با 3.3 ولت کار میکنه
                                2. آیا همه LCD ها (حتی اون چینی ها که تو بازار هستن) با 3.3 ولت کار می کنن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X