اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

نوشته اصلی توسط ErfanEA
    ویرایش :
    چرا تعداد صفحه های این تاپیک به جای اینکه زیاد بشه هر روز داره کمتر میشه ؟؟
    دیروز 13 صفحه بود امروز شد 11 تا .
    سلام
    درضمن اینجا بخش آرشیو نداره و پست ها حذف میشن.
    یکم عجیبه
    موفق باشید.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

دیدگاه

سلام دوستان ممنونم به نظر من هم چاره ای نیست باید یه رگولاتور 5 ولتی بذاریم. هنوز همه دوستان نظرشونو نگفتن ولی اینطور که تا حالا پیشرفته فکر کنم بقیه هم همین نظر را داشته باشن.

من شماتیک را تغییر می دهم. اگر کسی نظر دیگه ای داره بگه.

--------------------------------------------------------

آقای بلورچینان وظیفه مدیریت بخش ARM و امکان ادیت پستها را به من دادند. من پستهای اضافه که تاثیری در کار گروه ندارند را حذف کردم تا کسانیکه برای اولین بار تاپیک ما را مطالعه می کنند سر درد نگیرند.!

دیدگاه

در مورد max232 می خواهید چکار کنید به نظر من نمیشه که ارتباط سریال با کامپیوتر رو صرفنظر کرد.
        نظر شخصی من اینه که از آسی هایی که برای همین کار با ولتاژ 3.3 هست اگه تو بازار ایران پیدا میشه استفاده کنیم البته با احترام به تجربه عملی سایر دوستان که انجام داده اند .

دیدگاه

سلام
          تقریبا روی همه بوردهای موجود (IAR,Keil,Olimex) از max3232 استفاده شده است.
          من با max232 تا باودریت 57600 جواب گرفتم.

در بوردهای KEIL که LCD کاراکتری دارند، از LCD 3.3 ولتی استفاده شده.
          درضمن نیازی به رگولاتور 5 ولت نیست چون USB خودش 5 ولت داره.
          موفق باشید.
          If everything seems under control, you're just not going fast enough
          Mario Andretti

دیدگاه

اگه lcd که تغذش 5 ولت باشه ورودی 3 ولت رو به عنوان یک منطقی قبول کنه میشه کارهایی انجام داد (هر چند غیر منطقی)
            ولی در کل به نظر من با وجود پرت سریال وجود lcd ضروری نیست
            That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
              سلام
              تقریبا روی همه بوردهای موجود (IAR,Keil,Olimex) از max3232 استفاده شده است.
              من با max232 تا باودریت 57600 جواب گرفتم.

درضمن نیازی به رگولاتور 5 ولت نیست چون USB خودش 5 ولت داره.
              موفق باشید.
              اخه تو دیتا شیتش همچنین چیزی نوشته نشده پس چیز مطمونی نیست و ممکنه بعدا فیلمی سرمون بازی بکنه بهتر نیست از چیزهایی که برای همین منظور طراحی شده استفاده کنیم ( البته من فقط یک رای دارم و آرای همه رو باید جمع کنیم )
              در مورد 5 ولت هم اگه از usb استفاده نکنیم ( به کامپیوتر وصل نباشه) 5 ولت نخواهیم داشت پس بهتره که رگولاتورش باشه

دیدگاه

توی دیتاشیت VIH رو مینیمم 2 نوشته . (با تغذیه ی 5 ولت )
                فکر میکنم اگه 5 ولت توی مدار باشه مشکلی ایجاد نشه .
                That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

من عکس چند تا برد آموزشی را در اینترنت دیدم همه آنها هم LCD داشتند و هم MAX و احتمالا اونها تغذیه شان 5 و ورودیشان 3.3 است. به نظرم مشکلی نداشته باشن.

من چند تا شماتیک دیگه را هم دیدم همه برای LCD تغذیه 5 ولت دادن و ازMax3232 استفاده کردن. من شماتیک MAX3232 را دیدم پایه هاش دقیقا مثل MAX232 است. میتونیم با MAX232 امتحان کنیم اگه جواب نداد MAX3232 بذاریم.

دیدگاه

آقا من تسلیم شدم
                    توضیحات شما من رو قانع کرد
                    من شماتیک MAX3232 را دیدم پایه هاش دقیقا مثل MAX232 است. میتونیم با MAX232 امتحان کنیم اگه جواب نداد MAX3232 بذاریم

دیدگاه

شماتیک را آماده کردم و برای قطعه چینی اولیه به خانم نیکخواهی دادم. ایشان قبول کردند که اینکار را انجام دهند.

بعد از این مرحله برد را بهینه خواهیم کرد. و track ها را خواهیم کشید. فکر کنم این کار خیلی زمان نخواهد برد. و به زودی به مرحله یادگیری کامپایلر خواهیم رفت.

دیدگاه

مرجع ARM (قسمت دوم)

اینم برای یادگیریش:
                        http://www.4shared.com/file/82085692/296f95cd/ARMSecond.html
                        بچه ها تالار ARM در رده 11 جستجوی فارسی گوگل برای واژه ARM میباشدبرای اینکه رتبمون بالاتر بره از واژه های "آموزش"،"ARM"،"کامپایلر&q uot; و "سیستم عامل"زیاد در پست هاتون استفاده کنید.
                        اگر موافق باشید قدم بعدی مقاله های سیستم عاملی،فقط اعلام کنید که فکر نکنم کار بیهوده ای میکنم.

پیروز باشید
                        ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                        تاپیک برنامه نویسی گروه:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                        ------------------------
                        اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                        http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شریفی

اینم برای یادگیریش:
                          http://www.4shared.com/file/82085692/296f95cd/ARMSecond.html
                          بچه ها تالار ARM در رده 11 جستجوی فارسی گوگل برای واژه ARM میباشد،
                          و تاپیک ما هم هیچ رتبه ای ندارد.با اینکه سایت ما خیلی فعال تر از بقیه سایت ها است،اکیدا توصیه مکینم از واژه های "آموزش"،"ARM"،"کامپایلر&q uot; و "سیستم عامل"زیاد در پست هاتون استفاده کنید.
                          یکی از دلیل های دیگرش هم اینست که هی پست میزنیم و هی پاک میکنیم،اگر پست هاتون فقط به یک نفر مربوط میشود،آنرا اینجا نزنید که وحید جون پاکش کنه(البته دلیل اصلیش این هست که این فارم خیلی برای SEO بهینه سازی نشده است).

اگر موافق باشید قدم بعدی مقاله های سیستم عاملی،فقط اعلام کنید که فکر نکنم کار بیهوده ای میکنم.

پیروز باشید
                          sghlsadcfad

دیدگاه

سلام اقا کسی اینجا با gcc کار نمی کنه!
                            مثلا www.yagarto.de

دیدگاه

سلام بچه ها ظاهرا وضعیت مون توی گوگل بد نیست من که خیلی خوشحالم :applause:

دیدگاه

شاید به این نشه گفت موفقیت ولی همین نشون میده که گروهی کار کردن چه مزایایی داره.
                                فکر کنم تا چند وقت دیگه هرکدوم از ما برد آموزشی عالی داریم و نحوه کار کردن با ARM7 را هم به صورت کاملا حرفه ای یاد گرفته ایم. اگه خدا بخواد با تمام امکانات at91sam7s64 به صورت کامل کار خواهیم کرد و چند تا پروژه مهم هم انجام خواهیم داد که به نوعی یک رزومه خوب برای گروهمون بشه.

همه اینها اولین موفقیتهای ما است. در آینده کارهای بزرگتری انجام خواهیم داد. کارهایی که شاید آینده شغلیمان را تحت تاثیر قرار بدهد.

ZILLION

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X