اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار گروهی

نوشته اصلی توسط vahids
    شاید به این نشه گفت موفقیت ولی همین نشون میده که گروهی کار کردن چه مزایایی داره.
    فکر کنم تا چند وقت دیگه هرکدوم از ما برد آموزشی عالی داریم و نحوه کار کردن با ARM7 را هم به صورت کاملا حرفه ای یاد گرفته ایم. اگه خدا بخواد با تمام امکانات at91sam7s64 به صورت کامل کار خواهیم کرد و چند تا پروژه مهم هم انجام خواهیم داد که به نوعی یک رزومه خوب برای گروهمون بشه.

همه اینها اولین موفقیتهای ما است. در آینده کارهای بزرگتری انجام خواهیم داد. کارهایی که شاید آینده شغلیمان را تحت تاثیر قرار بدهد.

ZILLION
    ولی اگه خدا بخواد توی پروژه بعدی، دیگه این at91sam7 را بیخیال شیم و بریم سراغ at91sam9 به بالا.این MMU هم شده دردسری برای سیستم عامل داشتن.فکر کنم فقط uclinux و .net micro برای این سری 7 ها میشه نصب کرد.
    به همه تبریک میگم. :nice:
    ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
    تاپیک برنامه نویسی گروه:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
    ------------------------
    اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
    http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

سلام 1 برنامه جدید
      طبق درخواست آقا وحید
      برای همه پایه هایGPIO اگه توش اشکالی بود بگید
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23632.msg115824#msg115824

دیدگاه

ممنونم از دوستان. من این روزها شدیدا درگیر کنکور هستم برای همین خیلی وقت ندارم. ولی اگه خدا بخواد بعد از کنکور تصمیماتی برای گروه دارم و تصمیم دارم گروه را سر و سامان بدهم.

در ضمن آقای احمدی لطف کردن و در حال حاضر مشغول تکمیل PCB هستند. اگر خدا بخواهد تا چند روز دیگر برد تکمیل خواهد شد.

دیدگاه

احسنت دوستان عزیز

واقعا باید رو زحمت دوستان ای ول اورد
          از تلاش بی وقفه همه تشکر میکنم

دوستان من میگم چون این برد جنبه اموزشی داره خیلی مهم نیست که یه بار مثلا max232 رئ به صورت smdبخریم .به هر حال یک بار بیشتر نیست

البته من هنوز موفق نشدم pcb رو ببینم.به علت خراب شدن ای میلم
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
            به نظر من شما دارید خدتونو گول می زنید و الکی وقت تلف می کنیید در حالی که هنوز یک درک قوی از 8 بیت ندارید و با یک کامپایلر حرفه ای مثل gcc که مشخص کننده موفقیت یک میکرو هست بلد نیستید کار کنیید.
            همتون فقط ادعاتون می شه که c بلدید و با میکرو حرفه ای کار میکنیید در حالی که حتی نمی دونید rtos چیه و دلتون به code wizard codevision خوشه و یا حرفه ای تر از شما با bascom کار میکنند.
            پیشبینی من
            شما به هیچ جایی نمی رسید و بعد از یک مدت کوتاه خودتون بینتون به هم می خوره و...
            با این همه اوصاف من حاضرم با حرکدامتون که ادعاتون می شه مسابقه بدم.(avr,mcs-51,arm7tdmi)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
              سلام
              به نظر من شما دارید خدتونو گول می زنید و الکی وقت تلف می کنیید در حالی که هنوز یک درک قوی از 8 بیت ندارید و با یک کامپایلر حرفه ای مثل gcc که مشخص کننده موفقیت یک میکرو هست بلد نیستید کار کنیید.
              همتون فقط ادعاتون می شه که c بلدید و با میکرو حرفه ای کار میکنیید در حالی که حتی نمی دونید rtos چیه و دلتون به code wizard codevision خوشه و یا حرفه ای تر از شما با bascom کار میکنند.
              پیشبینی من
              شما به هیچ جایی نمی رسید و بعد از یک مدت کوتاه خودتون بینتون به هم می خوره و...
              با این همه اوصاف من حاضرم با حرکدامتون که ادعاتون می شه مسابقه بدم.(avr,mcs-51,arm7tdmi)
              دوست عزیز با تمام احترام شما حق ندارید کار گروهی دوستان رو به همین سادگی زیر سوال ببرید
              لطفا با رعایت کامل احترام به دوستان قوانین سایت رو نیز رعایت کنید.

خواهش میکنم که بقیه دوستان جواب های تند تری ندند تا کار به جنجال کشیده نشه.
              متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

با درود. از اینکه سطح این گفتار را تا این حد پایین می آورم متاسفم. ARM چیه؟ و مخفف چه کلماتیه؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmood58
                  با درود. از اینکه سطح این گفتار را تا این حد پایین می آورم متاسفم. ARM چیه؟ و مخفف چه کلماتیه؟ :angry:
                  سلام
                  http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=9541.0
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12072.0

موفق باشید.
                  If everything seems under control, you're just not going fast enough
                  Mario Andretti

دیدگاه

سلام به همه

در جواب دوستی که گفته بودند اینجا همه ادعاشان میشه باید عرض کنم دوست عزیز اولا که هیچکی از شکم مادر که بیرون میاد حرفه ای نیست و همه با یادگیری حرفه ای میشن و یکی از اهداف اینجا بودن هم همینه!
                    ثانیا کی گفته اینجا کسی حرفه ای نیست و کسی تا حالا با gcc کار نکرده
                    اگر خیلی شک داری چند تا پروژه که با gcc انجام شده بدم خدمتتون
                    در هر صورت بقیه دوستان دپرس نشن
                    من یکی برای کمک به شما در راه اندازی ARM اینجام و اینو بگم تا حالا باهاش پروژه های زیادی انجام دادم

دیدگاه

سلام
                      میخواستم تا جایی که بتونم با گروه باشم
                      برای پورت سریال هم می تونید از max2323 استفاده کنید که 3ولت رو پشتیبانی میکنه
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                        نیازی به MAX2323 نیست و از MAX232 هم میتونید استفاده کنید چون پایه های ورودی و خروجی ARM از 5V پشتیبانی میکنه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tmprog
                          سلام
                          نیازی به MAX2323 نیست و از MAX232 هم میتونید استفاده کنید چون پایه های ورودی و خروجی ARM از 5V پشتیبانی میکنه :agree:
                          :surprised: یه سوال وقتی میکرویی 3.3ولته چطور خروجی 5ولت میده
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

دوست عزیز
                            نیازی نیست خروجی 5 ولت بده فقط لازمه با ورودی 5 ولت سازگاری داشته باشه
                            شما حتما میدونی که آی سی های سازگار با TTL ورودی رو از 2.2 ولت به بالا 1 فرض میکنند و MAX232 هم با TTL سازگاره
                            بنابراین وقتی ARM خروجی 3.3 ولت میده برای MAX232 کافیه
                            OK?

دیدگاه

دوست عزیز tmprog

منظور ولتاژ تغذیه Max232 است که وقتی با 3 ولت تغذیه میشه کار میکنه ولی در باود ریت های بالا درست عمل نمیکنه

دیدگاه

سلام دوستان لطفا تمرکز خود را فقط روی پروژه قرار دهیم در مورد ارتباط سریال و پشتیبانی ARM از فکر کنم حق با دوست عزیزم tmprog باشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X