اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

نوشته اصلی توسط سیما نیکخواهی
    سلام آقای ادیبان

شما از اینکه پایه میکرو کاملا سالمه مطمئن هستید؟

فکر میکنم اشکال از پایه مورد نظر
    خیلی خجالت میکشم
    ولی باید بگم عیب کار رو پیدا کردم.پایه ها رو اشتباه لحیم کردم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban

خیلی خجالت میکشم
      ولی باید بگم عیب کار رو پیدا کردم.پایه ها رو اشتباه لحیم کردم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
      خجالت؟ :smile:
      از این اشتباه ها واسه همه پیش اومده .
      http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

خیلی خجالت میکشم
        اتفاقا این اسمش شجاعته نه خجالت

دیدگاه

از همه شما دوستان ممنونم واقعا سپاس
          دوستان من همه چی رو رو به راه کردم

بـــــــــــــــــــــــــــــــــــرد من امادس
          ایشالله منتظرم تا شما هم تمام کنین(طبق وقتی که وحید جون گذاشته)تا با هم پروگرو کنیم

البته من تا وقتی که یه برنامه ساده رو تست نکنم مطمین به مدار نخواهم بود!!!!! :evil:

دیدگاه

چونکه خیلی از دوستان تازه برد ARMآ‌ را دارن میسازن و شاید هنوز h-jtagآ‌ را نساختن من روش پروگرم کردن میکرو را برای تست برد مینویسم.

1- اول باید فایل تان را به کامپایل کنید (باید پسوندش bin باشه)
            2- بعد جامپری که روی برد مان سمت راست برد میکرو قرار داره را در سمت پایین قرار بدهید و برد را روشن کنید و تا 10 ثانیه صبر کنید. و برد را دوباره خاموش کنید
            3- همان جامپر را به سمت بالا قرار دهید و کابل USBآ‌ را از یک طرف به برد و از طرف دیگر به کامپیوترتان وصل کنید.
            4- حالا بردتان را روشن کنید. بعد از روشن کردن برد کامپیوترتان یک دوایس جدید با نام at91sam7s64 را شناسایی میکند و درایور را میخواهد.( راستی فراموش کردم بگم قبل از هر کاری باید فایل "Install AT91-ISP v1.10.exe" را که اتمل به صورت مجانی در اختیار کاربران گذاشته را دانلود و نصب کنید. که در چند پست قبلی من لینک دانلودش را هم در همین تاپیک گذاشتم)
            5- این نرم افزار درایور ها را خودش کپی می کند نیازی نیست که شما درایور را نصب کنید. شما کلید nextآ‌ را بزنید تا ویندوز درایور را شناسایی کند.
            6- حالا در قسمت پایین سمت راست نمایشگرتان علامتی مانند علامت حافظه های flash نشان داده میشود که این نشان میدهد که درایورتان نصب شده و ویندوز برد شما را شناخته است.
            7- حالا بردتان را خاموش کنید و برنامه SAM-PROGآ‌ را اجرا کنید در قسمت status عدد جلوی Active connection برابر صفر است که این نشان میدهد که برد وصل نیست. حالا بردتان را روشن کنید. ویندوز برد شما را میشناسد و عدد جلوی Active connection برابر 1 میشود. حالا از قسمت بالای برنامه دکمه browse آ‌را بزنید و فایل bin که از قبل آماده کرده اید را مشخص کنید. سپس دکمه write flashآ‌ را برنید. حالا علامت جلوی Successآ‌ برابر عدد یک میشود. که نشان میدهد عملیات پروگرم کردن با موفقیت انجام شده است.
            8- حالا بردتان را روشن و خاموش کنید می بینید که میکروکنترتان کامپایل شده است. :nice:

لینک دانلود فایل bin :
            http://www.4shared.com/file/89810033/749075b7/bilink_ALL.html

این فایل یک چشمک زن است که تمام پینها را یکی در میان روشن و خاموش میکند.

دیدگاه

سلام دوستان من فایل Getting Started with the MSP430 IAR Embedded Workbench را ترجمه و به آقا وحید دادم و در ضمن کل فایل اختصار میکرو AT91SAM7X256 را قبلا ترجمه و برای آقا وحید ارسال کردم در ضمن آدرس سایت جالبی که اکثر برنامه های IAR را برای میکروهای مختلف دارد و کرک کلی برنامه های IAR را من دارم اگر بخواهید برایتان ارسال کنم آدرس سایت : http://www.mcu123.com/down/view.asp?id=78 است.

دیدگاه

بچه ها سلام

هر چی در مورد این لینوکس و ای ار ام تحقیق میکنم یا به چیز های چینی می خورم(با اون زبونشون)یا چیزی رو که down می کنم هیچ چی ازش نمی فهمم

به هر حال هم چنان از رو نرفتم و تحقیق می کنم :mrgreen: ایشالله نتیجه رو به اقا وحید خواهم گفت(ایشالل که رو سیاه نشیم)

دیدگاه

سلام من از همه بچه ها معذرت می خواهم این چند وقته اینقدر سرم شلوغ بوده که هنوز نتونستم برد رو بدم برام تولید کنن واز همه عقب افتادم بسیار خوشحالم که برد کار می کنه و امیدوارم بتونم تا روز دوشنبه بردم رو برسونم

دیدگاه

دوستان از کجا بفهمم ای سی سالمه راه دیگه ای جز پروگرام داریم؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن با کریستال 12 مگ نمیشه با یو اس بی پروگرام کرد
                    و بلاخره تکلیف a0 تا a2 مشخص نشد(همه رو پول اپ کنم؟)

مدار من حدود 3.5 میلی امپر جریان میکشه

یعنی میشه کار max و ای سی های دیگه باشه؟؟

دیدگاه

سلام . من هنوز نقشه مدار را نگرفتم . آقا وحید برای چندمین بار ما را دریاب ممنون

دیدگاه

اول خیلی خوشحالم که دوباره سایت درست شد.

خیلی از آقای بلورچیان ممنونم. بسته شدن یک سایت با این سطح علمی خوب واقعا حیف است. مخصوصا در کشور ما که خیلی منابع علمی به روز کم است از بین رفتن این حرکتهای علمی واقعا باعث ناراحتی همه است. ولی خوشحالم که این سایت هنوز هم پایدار و پابرجا است. من حاضرم تمام تلاشم را انجام دهم تا این نوع فعالیتها ادامه داشته باشه و همچنین گسترش پیدا کند.

----------------------------------------------------------------------------------------------

آقای زارع من فایل را برایتان ارسال کردم.
                        ----------------------------------------------------------------------------------------------

آقای زارع فایل ترجمه شان را برای من ارسال کردم و تا یکی دو روز دیگر که بقیه ترجمه ها هم برایم ارسال شود همه را یکجا جمع می کنم و برای اعضای فعال گروه Zillionآ‌ ارسال خواهم کرد.

در مورد شروع به کار با کامپایلر هم به نظرم اگر از شنبه شروع کنیم خوب باشد. برای شروع با high و low کردن پایه ها شروع می کنیم. (خیلی مبتدی است ولی بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم :nice: )

دیدگاه

برای اینکه بتونیم دوباره کارها را انسجام بدیم کسانیکه برد ها را ساختند اعلام کنند تا ببینیم چند نفر آماده کار با کامپایلر هستند تا با یاری خدا شروع کنیم.

دیدگاه

دوستان از کجا بفهمم ای سی سالمه راه دیگه ای جز پروگرام داریم؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن با کریستال 12 مگ نمیشه با یو اس بی پروگرام کرد
                            و بلاخره تکلیف a0 تا a2 مشخص نشد(همه رو پول اپ کنم؟)

مدار من حدود 3.5 میلی امپر جریان میکشه

یعنی میشه کار max و ای سی های دیگه باشه؟؟
                            :angry: :angry:

دیدگاه

سلام

قسمت آخر ترجمه ها رو فردا برای آقای سلیمانزاده میفرستم

بابت تاخیر هم معذرت میخوام
                              http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

من شنبه آماده ام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X