اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

نوشته اصلی توسط amir2401
    سلام .
    پایه PLL چطوری فرکانس کاری at91sam7s64 رو تا 55mhz زیاد میکنه ؟

با وصل کردن یه مدار RC به اون پایه ، که مقدار خازن و مقاومت مورد نیاز تو دیتا شیت میکرو هست ، فرکانس زیاد میشه. تو اون شماتیکی که گذاشته بودم اینطوری بود(با کریستال 18.432 مگ)

اما اگه منظورتون نحوه عملکرد PLL هست ، من دقیقا نمیدونم . :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir2401
      سلام .
      پایه PLL چطوری فرکانس کاری at91sam7s64 رو تا 55mhz زیاد میکنه ؟

سلام،

داخل PLL میکروهای SAM7 یک VCO (اسیلاتور کنترل شده با ولتاژ) و داخل PLL میکروهای LPC فیلیپس یک CCO (نوسان ساز کنترل شده با جریان) وجود داره که اولی تا 55 مگاهرتز و دومی تا 70 مگاهرتز میتونه نوسان کنه. حلقه ی PLL شامل یک تقسیم کننده است که با تنظیم مقدار تقسیم، فرکانس خروجی یک ضریبی از ورودی میشه.

برای اطلاع دقیق از چگونگی عملکرد PLL میتونید کتاب گری و میر رو مطالعه کنید.

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

تو این پروژه 3 تا led به وسیله 4 تا دکمه کنترل میشن . به این صورت که دکمه های 1و2و3 به ترتیب led های 1و2و3 رو روشن و دکمه 4 هرسه رو با هم روشن میکنه.
        تو این مدت من 2 چیز رو متوجه شدم (هر چند تقریبا بدیهی بود!) ، یکی اینکه از بین کامپایلر های موجود keil نسبتا بهتره ، و دیگه اینکه برنامه های میکرو های اتمل با nxp تو اسم رجیستر ها ، کد startup و کار با peripheral های میکرو متفاوته ، بنابراین کار بر روی هرجفتشون و به طور همزمان ،خصوصا در زمان اولیه آموزش ، توصیه نمیشه!

فعلا من تصمیم دارم با اتمل کار کنم و بعدش برم سراغ NXP . البته امیدوارم تو پروژه بعدی خبری از LED نباشه D:

اینم یه عکس از پروژه:

http://rapidshare.com/files/267656289/LED_KEY.rar.html

دیدگاه

از بین کامپایلر های موجود keil نسبتا بهتره
          سلام،

نمی خوام دوباره جنگ کامپایلرها راه بیفته اما به دلایل زیادی IAR قابل مقایسه با Keil MDK نیست. کاری رو که با IAR با یک تنظیم ساده در بخش Option لینکر میشه انجام داد، هر کاری کردم با Keil نشد، آخر هم تو فارومش پرسیدم که جواب درستی دریافت نکردم!
          http://www.keil.com/forum/docs/thread15231.asp#msg76686

دیدگاه

حق با شماست ؛ بحث سر کامپایلر هیچ نتیجه ای نداره. هرکسی با هرچی که دوست داره کار کنه. حتی من یکی رو میشناسم که با imagecraft کار میکنه. :smile:

دیدگاه

سلام .
              من از جوان یه IAR خریدم اما نمیتونم نصبش کنم که بردی که مونتاژ کردم رو رو تست کنم .

کسی از جوان IAR خریده ؟

بگو که گل نفرستد کسی به خانه من
              که عطر یاد تو پر کرده آشیانه من

دیدگاه

اگه تو وارد کردن کد رجیستر مشکل دارین بگین من کرکو براتون بذارم چون خودم پدرم دراومده سر این قضیه.
                ورژن رو هم ذکر کنید :mrgreen:
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلا به همگی
                  من به یه مشکلی بر خوردم اونم اینه که دنبال یه آی سی PHY جهت استفاده از ماژول اترنت SAM میگردم. متاسفانه اصلا کسی نمی دونه PHY چی هست. از اساتید گرامی خواهشمندم اگه کسی می تونه به من کمک کنه این لطفو بکنه
                  قبلا یه دستگاهی بود که با AVR و ENC28J60 به شبکه وصلش کرده بودم ولی حالا تا یه جاهیی تونستم LINUX رو واسه SAM پورت و کامپایل کنم و حالا می خوام به جای اون دستگاه از این سیستم جدید استفاده کنم ولی این آی سی رو پیدا نمیکنم اگه کسی در مورد بازار ایران اطلاعاتی داره بگه و کرنه باید اینو وارد کنم. :cry2:
                  هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

دیدگاه

سلام به دوستان .
                    من از اون پشت مشتا کار گروه رادنبال می کردیم خیلی عالی بود ولی انگار موتورش به روغن سوزی افتاده . . . :angry:
                    آقا وحید بچه ها از دست رفتند یه کاری بکن .
                    من هم به لطف دوست چینی برد را ساختم اگه دوستان ایرونی هم به ما مستحق زکاتی ها آموزش بدن ممنونیم ! یه برنامه ای که روی برد یه عکس العمل از خودش نشون بده . مثلا یه پایه را چشمک زن کنه . :biggrin: :nerd: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeydkazemi

من هم به لطف دوست چینی برد را ساختم
                      کدوم برد را میفرمایید ؟

دیدگاه

بردی که آقا وحید در اولای تاپیک و دوباره در صفحه 20 گذاشته بودند .

دیدگاه

مثال (مخصوصا چشمک زن) 5-6 دفعه تو سایت گذاشته شده . خود کامپایلر ها هم که این مثال رو دارن فقط شما باید تو برنامه اون پایه ای که led بهش وصله رو تغییر بدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnamavr-
                            سلا به همگی
                            من به یه مشکلی بر خوردم اونم اینه که دنبال یه آی سی PHY جهت استفاده از ماژول اترنت SAM میگردم. متاسفانه اصلا کسی نمی دونه PHY چی هست. از اساتید گرامی خواهشمندم اگه کسی می تونه به من کمک کنه این لطفو بکنه
                            RTL8201BL-F
                            فروشگاه جوان

دیدگاه

ببخشید اون برد چینیه رو کسایی که ساختن تغییر دادنش چون چند صفحه قبل نوشته بودن که موقع مونتاژ مشکل پیدا میکنیم برای فاصله بین خطوط یا مثلا پین هدر ها!!!!!!!!!!!!
                              :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question:

دیدگاه

من ساختم و جواب هم داد

فقط یه پول اپ رو یه پایه اضاف کردم پین هدر هم جای نرگی مادگی گزاشتم جا رفت
                                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X