اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انجام برنامه‌ریزی آی‌سی 93C46 و میکروکنترلر PIC16C72A-04/SP‎‎؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انجام برنامه‌ریزی آی‌سی 93C46 و میکروکنترلر PIC16C72A-04/SP‎‎؟

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
    آیا می‌توانید روشنتر بیان کنید که تستهای فوق را چگونه روی این میکروکنترلر (که روی برد پنل است) اجرا کنم؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آیا می‌توانید روشنتر بیان کنید که تست فوق را چگونه روی این میکروکنترلر اجرا کنم؟
    یافتن -VCC آی سی:

با اعمال ولتاژ به مدار، پراپ مشکی را روی زمین مدار قرار میدهیم و با پراپ قرمز از پایه‌های آی سی تست میگیریم باید تنها دو پایه ولتاژ داشته باشند یکی با مقدار منشی نمایش داده می‌شود که -VCC است و دیگری مقدار مثبتی دارد که+VCC است. سپس پراپ مشکی را روی-VCC قرار می‌دهیم و با قرار دادن پراپ قرمز روی سایر پایه‌ها باید مقدار مشخصی به ما نمایش داده شود. اگر مقداری نمایش داده نشود، آن پایه اتصال کوتاه شده است.

تست:

با مراجعه به دیتاشیت برخی از آی سی‌ها متوجه می‌شویم که در ساختار آن‌ها از گیت‌های منطقی یا دیود استفاده شده است. برای تست ابتدا مولتی متر را روی رنج تست دیود قرار میدهیم و سپس پراپ قرمز را زمین (GND) آی سی و پراپ مشکی را روی سایر پایان میگذاریم هر پایه یک مقدار خیلی کمی (حدوداً نزدیک به صفر) نشان دهد اتصال کوتاه شده است.

دیدگاه

دوست عزیز چی رو روشنتر بیان کنم ؟
      تست بایاس معکوس آی سی یا روش کار با مولتی متر ؟

تست بایاس معکوس آی سی به اینصورته که پراب مثبت مولتی متر رو به پایه گرند آی سی ( در مدارات مونتاژ شده گرند معمولا همون گرند برده ) وصل میکنید با پراب منفی آستانه هدایت تک تک پایه ها رو اندازه میگیرید هر پایه معادل آستانه هدایت یک دیود باید نشون بده ( پایه های متصل به vcc معمولا معادل بایاس یک دیود شاتکی ... بقیه معادل یک دیود فست سیلیکونی )

همین تست با وضعیت معکوس ( پراب منفی به vcc پراب مثبت به پایه ها ) انجام میشه ... اگر تست بایاس معکوس درست بود به احتمال ۹۹ درصد آی سی مشکل سخت افزاری نداره .

الان شما یه مقدار روشن تر بیان کنید بدون انجام تستهای اولیه از کجا نتیجه گرفتید میکرو و ایپیرام خرابه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
        یافتن -VCC آی سی:

با اعمال ولتاژ به مدار، پراپ مشکی را روی زمین مدار قرار میدهیم و با پراپ قرمز از پایه‌های آی سی تست میگیریم باید تنها دو پایه ولتاژ داشته باشند یکی با مقدار منشی نمایش داده می‌شود که -VCC است و دیگری مقدار مثبتی دارد که+VCC است. سپس پراپ مشکی را روی-VCC قرار می‌دهیم و با قرار دادن پراپ قرمز روی سایر پایه‌ها باید مقدار مشخصی به ما نمایش داده شود. اگر مقداری نمایش داده نشود، آن پایه اتصال کوتاه شده است.

تست:

با مراجعه به دیتاشیت برخی از آی سی‌ها متوجه می‌شویم که در ساختار آن‌ها از گیت‌های منطقی یا دیود استفاده شده است. برای تست ابتدا مولتی متر را روی رنج تست دیود قرار میدهیم و سپس پراپ قرمز را زمین (GND) آی سی و پراپ مشکی را روی سایر پایان میگذاریم هر پایه یک مقدار خیلی کمی (حدوداً نزدیک به صفر) نشان دهد اتصال کوتاه شده است.
        نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
        دوست عزیز چی رو روشنتر بیان کنم ؟
        تست بایاس معکوس آی سی یا روش کار با مولتی متر ؟

تست بایاس معکوس آی سی به اینصورته که پراب مثبت مولتی متر رو به پایه گرند آی سی ( در مدارات مونتاژ شده گرند معمولا همون گرند برده ) وصل میکنید با پراب منفی آستانه هدایت تک تک پایه ها رو اندازه میگیرید هر پایه معادل آستانه هدایت یک دیود باید نشون بده ( پایه های متصل به vcc معمولا معادل بایاس یک دیود شاتکی ... بقیه معادل یک دیود فست سیلیکونی )

همین تست با وضعیت معکوس ( پراب منفی به vcc پراب مثبت به پایه ها ) انجام میشه ... اگر تست بایاس معکوس درست بود به احتمال ۹۹ درصد آی سی مشکل سخت افزاری نداره .

الان شما یه مقدار روشن تر بیان کنید بدون انجام تستهای اولیه از کجا نتیجه گرفتید میکرو و ایپیرام خرابه ؟
        هردوی شما به آزمایشهای بسیار خوبی با مولتیمتر اشاره کردید. احسنت.

1. من پایه‌های آی‌سی 93C64 را بر اساس دیتاشیت این لینک http://ww1.microchip.com/downloads/e...oc/doc5140.pdf صفحه‌ی اول در نظر گرفتم، و با حالت دیود مولتیمتر آزمایش کردم. نتائج آزمایش به قرار زیر بود:
        الف) پروب مثبت روی گروند آی‌سی، پروب منفی، متحرک:
        کلمه‌ی «پایه» را فقط در مورد اول می‌نویسم و در بقیه‌ی موارد حذف می‌کنم:
        پایه‌ی 6: 506؛ 7: 690؛ 8: 506؛ 4: 425؛ 3: 625؛ 2: 654؛ 1: 654.
        ب) پروب منفی روی VCC آی‌سی، پروب مثبت، متحرک:
        پایه‌ی 7: 743؛ 6: 0.004؛ 5: 506؛ 4: 698؛ 3: 698؛ 2: 738؛ 1: 738.

نتیجه‌ی پایه‌ی 6 در قسمت ب، مشکوک به نظر می‌رسد. آیا باید آی‌سی را از برد بیرون آورم و دوباره آزمایش کنم؟

2. برای میکروکنترلر در دیتاشیت این لینک https://server4.eca.ir/eshop/000/1N5922/PIC16C72A.pdf، چیزی به نام پایه‌ی VCC و GND معرفی نشده است. آیا میکروکنترلر را هم باید بر اساس VCC و GND آزمایش کرد؟ اگر بله، VCC و GND آن کدام است؟ اگر خیر، در قسمت الف و سپس ب، پروبهای مولتیمتر را روی کدام پایه‌های آن بگذارم؟

دیدگاه

هردوی شما به آزمایشهای بسیار خوبی با مولتیمتر اشاره کردید. احسنت.

1. من پایه‌های آی‌سی 93C64 را بر اساس دیتاشیت این لینک http://ww1.microchip.com/downloads/e...oc/doc5140.pdf صفحه‌ی اول در نظر گرفتم، و با حالت دیود مولتیمتر آزمایش کردم. نتائج آزمایش به قرار زیر بود:
          الف) پروب مثبت روی گروند آی‌سی، پروب منفی، متحرک:
          کلمه‌ی «پایه» را فقط در مورد اول می‌نویسم و در بقیه‌ی موارد حذف می‌کنم:
          پایه‌ی 6: 506؛ 7: 690؛ 8: 506؛ 4: 425؛ 3: 625؛ 2: 654؛ 1: 654.
          ب) پروب منفی روی VCC آی‌سی، پروب مثبت، متحرک:
          پایه‌ی 7: 743؛ 6: 0.004؛ 5: 506؛ 4: 698؛ 3: 698؛ 2: 738؛ 1: 738.

نتیجه‌ی پایه‌ی 6 در قسمت ب، مشکوک به نظر می‌رسد. آیا باید آی‌سی را از برد بیرون آورم و دوباره آزمایش کنم؟

2. برای میکروکنترلر در دیتاشیت این لینک https://server4.eca.ir/eshop/000/1N5922/PIC16C72A.pdf، چیزی به نام پایه‌ی VCC و GND معرفی نشده است. آیا میکروکنترلر را هم باید بر اساس VCC و GND آزمایش کرد؟ اگر بله، VCC و GND آن کدام است؟ اگر خیر، در قسمت الف و سپس ب، پروبهای مولتیمتر را روی کدام پایه‌های آن بگذارم؟
          دوست عزیز هر دو آی سی سالمه ، همونطور که از اول میشد حدس زد.

روش اشاره شده اسمش آزمایش بسیار خوب با مولتیمتر نیست !
          یک روند اولیه تست استاندارد در تمام دنیاست ...

نیاز نیست میکرو رو تست کنی اونم مشابه ایپیرام میشه ( 6 تا پایه ایپیرامی که تست کردی با میکرو مشترکه ... )

سوال رو جواب ندادی ... مبتنی بر کدوم تست انجام شده شما نتیجه گیری کردی آی سی ها خرابه ؟

دیدگاه

نیاز نیست میکرو رو تست کنی اونم مشابه ایپیرام میشه ( 6 تا پایه ایپیرامی که تست کردی با میکرو مشترکه ... )

سوال رو جواب ندادی ... مبتنی بر کدوم تست انجام شده شما نتیجه گیری کردی آی سی ها خرابه ؟
            سلام موضوع تعمیر این وسیله در تاپیک دیگری با همکاری دوستان دیگه
            پیگیری شده که لینک اون هم در پست های پیشین وجود داره
            قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

vdd یعنی تغذیه مثبت
              vss یعنی گراند

دیدگاه

ابتدا سوال شما را جواب بدهم. من در پست اول گفتم «احتمالاً آی‌سی 93C46 آن یا میکروکنترلر PIC16C72A-04/SP آن یا هردوی آنها نیاز به تعویض دارند». یعنی معتقد نبوده‌ام که حتماً نیاز به تعویض دارند. این احتمال، در نتیجه‌ی بررسیهای انجام‌شده در موضوع https://www.eca.ir/forums/thread91526-19.html (به‌ویژه از پست 135 به بعد) به وجود آمده است. چون در آن دستگاه بردهای تغذیه و کنترل، اشکالی نداشتند، دوست عزیز HS1386 به این نتیجه رسید که احتمالاً مشکل از برد پنل است، و چون در برد پنل فقط این دو آی‌سی مهم هستند، احتمالاً یکی یا هردوی آنها سوخته‌اند.
                از سوی دیگر، تأکید من در پست اول موضوع حاضر، بر خرابی آی‌سی و/یا میکروکنترلر نبود، بلکه بر این بود که اگر نیاز به برنامه‌ریزی داشته باشند، چه گزینه‌هایی خواهم داشت.

1. شما در پست 17 گفتید «هر پایه معادل آستانه هدایت یک دیود باید نشون بده».
                اما پایه‌ی 6، معادل آستانه‌ی هدایت یک دیود نشان نمی‌دهد بلکه 0.004 نشان می‌دهد. آیا این نباید آن را حداقل مشکوک کند؟ در تست دیود، آیا به دست آمدن عددی در حد 0.004 مجاز است؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

vdd یعنی تغذیه مثبت
                vss یعنی گراند
                شما در پست 16 گفتید «هر پایه یک مقدار خیلی کمی (حدوداً نزدیک به صفر) نشان دهد اتصال کوتاه شده است».

پرسش:
                این که در قسمت ب آزمایش، پایه‌ی 6، عددی نزدیک به 0 (یعنی 0.004) دارد، آیا نشان نمی‌دهد یا این شک را ایجاد نمی‌کند که اتصال کوتاه شده است؟
                جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۹:۵۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱.

دیدگاه

شما در پست 16 گفتید «هر پایه یک مقدار خیلی کمی (حدوداً نزدیک به صفر) نشان دهد اتصال کوتاه شده است».

پرسش:
                  این که در قسمت ب آزمایش، پایه‌ی 6، عددی نزدیک به 0 (یعنی 0.004) دارد، آیا نشان نمی‌دهد یا این شک را ایجاد نمی‌کند که اتصال کوتاه شده است؟
                  اگر یک قطعه با این پایه ها موازی شده باشد نتایج بدست امده میتواند گمراه کننده باشد
                  در ایسی ها یا کلا ایسی سوخته و هیچ واکنشی ندارد یا فقط چند پایه دچار مشکل میشود یا اتصال کوتاه میشود
                  مواردی هست که یکی از پایه های ایسی دچار نقصان میشود ولی باقی پایه ها همچنان کار خود را انجام میدهند

ایسی حافظه چون فقط با میکرو در ارتیاط است انچندان دچار مشکل نمیشود .. مگر در قسمت تغذیه یا وجود یک اتصالی این ایسی را دچار مشکل کند

و این تست باید در دو جهت انجام شود و بنظرم این تست یک تست کلی هست و میتواند برخی پایه ها رفتاری متفاوت از خود نشان دهند
                  و خوشبختانه دوست ما میتواند توضیحات کامل تری به شما ارائه دهد
                  جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۰۱:۰۶ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲.

دیدگاه

پایه ۶ ایپیرامهای spi سری 93cxx ارگانایز داخلیه ، جزو پورتهاش محسوب نمیشه به جایی هم وصل نیست ( پایه ارگانایزر بسته به سطح منطقیش تعیین میکنه نوع چیدمان اطلاعات داخل ایپیرام چه شکلی باشه ... برای پول دان با یک مقاومت چند تا چند صد کیلو گرندش میکنن برای پول آپ هم به همین ترتیب ... ممکنه طراح این مدار بجای استفاده از مقاومت مستقیم به vcc وصلش کرده باشه که ترکش روی برد معلومه ) ، در تست بایاس معکوس با پایه های عملکرد داخلی کاری نداریم ( این پایه در تست بایاس معکوس گرند شما اتصالی نداشته ! تست مثبت رو یا اشتباه گرفتین یا پرابهاتون بهم خورده یا اصولی وصل نشده یا هر چیز دیگه که اهمیت تعمیراتی نداره )

در عیب یابی و تشخیص وضعیت قطعات و کلا بررسی بلوک دیاگرامی منشا مشکل مبتنی بر حدس و فکر میکنم و شاید و بریم ببینیم چی میشه و قس علیهذا کسی کار نمیکنه ( این روشها مربوط به شرایط استیصاله ... کسی بدونه داره چکاری انجام میده و چطور باید انجامش بده متوسل به حدسیات نمیشه ، متوسل هم بشی فرقی نمیکنه روش سعی و خطا در مهندسی جواب نمیده )

در مدیریت صنایع و مهندسی و خیلی رشته های دیگه شما حداکثر با ۵ سوال ( معروف به روش 5w ) باید بتونی ناشناخته ترین مشکلات که الزاما رابطه مستقیم بهم ندارن هم پیدا کنی .

کسی نتونه با ۵ سوال به ریشه مشکل برسه صلاحیت فنی برای انجام اون کار رو نداره
                    جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۶:۲۴ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲.

دیدگاه

پایه ۶ ایپیرامهای spi سری 93cxx ارگانایز داخلیه ، جزو پورتهاش محسوب نمیشه به جایی هم وصل نیست ، در تست بایاس معکوس با پایه های عملکرد داخلی کاری نداریم ( این پایه در تست بایاس معکوس گرند شما اتصالی نداشته ! تست مثبت رو یا اشتباه گرفتین یا پرابهاتون بهم خورده یا هر چیز دیگه که اهمیت تعمیراتی نداره )

در عیب یابی و تشخیص وضعیت قطعات و کلا بررسی بلوک دیاگرامی منشا مشکل مبتنی بر حدس و فکر میکنم و شاید و بریم ببینیم چی میشه و قس علیهذا کسی کار نمیکنه ( این روشها مربوط به شرایط استیصاله ... کسی بدونه داره چکاری انجام میده و چطور باید انجامش بده متوسل به حدسیات نمیشه ، متوسل هم بشی فرقی نمیکنه روش سعی و خطا در مهندسی جواب نمیده )

در مدیریت صنایع و مهندسی و خیلی رشته های دیگه شما حداکثر با ۵ سوال ( معروف به روش 5w ) باید بتونی ناشناخته ترین مشکلات که الزاما رابطه مستقیم بهم ندارن هم پیدا کنی .

با درود دوست عزیز
                      فکر کنم روی سخن شما من باشم و من زیاد از فکر میکنم و شاید و احتمالا و احیانا و غیره استفاده میکنم
                      من اگر صلاحیت تعمیر داشتم خب الان تعمیرگاه داشتم و وقت اضافه هم برام باقی نمی موند
                      من فقط سعی میکنم با توجه دانش کمم در این زمینه مشارکتی داشته باشم .. همین

دوست عزیز من متوجه روحیات و دلسوزی های شما هستم
                      جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۷:۱۵ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲.

دیدگاه

با درود دوست عزیز
                        از اینکه برخی ابهاماتی که برای من ایجاد میشه و شما سعی میکنید به رفع اون ابهامات کمک کنید سپاس دارم
                        فکر کنم روی سخن شما من باشم و من زیاد از فکر میکنم و شاید و احتمالا و احیانا و غیره استفاده میکنم
                        من اگر صلاحیت تعمیر داشتم خب الان تعمیرگاه داشتم و وقت اضافه هم برام باقی نمی موند
                        من فقط سعی میکنم با توجه دانش کمم در این زمینه مشارکتی داشته باشم .. همین
                        من شاید زیاد از کلمه شاید استفاده کنم ولی بار ها با تمام قدرت گفتم که ادعایی ندارم
                        نه من و نه این دوست استارتر تحصیلات مرتبط به این رشته نداریم و فقط برای تخلیه هیجانات به این سمت کشیده شدیم
                        شما به اراده آهنین این دوست توجه کنید .. به نحوه سوال های موشکافانه ایشون دقت کنید
                        ایشون اگر امکانات و شرایط لازم رو داشت چه بسا به جایی میرسید که دیگران هنوز نرسیدند

دوست عزیز من متوجه روحیات و دلسوزی های شما هستم

لطفا اگر امکانش بود به سوالم جواب بدید
                        بنظر شما من چرا با این دوست استارتر با این ادبیات به اصطلاح کتابی و غیر عامیانه صحبت میکنم ؟
                        فقط میتونید 5 پاسخ ارایه بدید
                        خودم حدس میزنم احتمالا بتونید پاسخ رو حدس بزنید البته شاید
                        درود بر شما

نه منظورم شما نبودید ( مطلب در حوزه فلسفه علم بود الزاما مخاطب مشخص نداره ) اگر بابت سوء برداشت شد عذر میخوام

تعریف روش یا متد 5w برای علاقه مندان

جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۳:۴۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۳.

دیدگاه

پایه ۶ ایپیرامهای spi سری 93cxx ارگانایز داخلیه ، جزو پورتهاش محسوب نمیشه به جایی هم وصل نیست ( پایه ارگانایزر بسته به سطح منطقیش تعیین میکنه نوع چیدمان اطلاعات داخل ایپیرام چه شکلی باشه ... برای پول دان با یک مقاومت چند تا چند صد کیلو گرندش میکنن برای پول آپ هم به همین ترتیب ... ممکنه طراح این مدار بجای استفاده از مقاومت مستقیم به vcc وصلش کرده باشه که ترکش روی برد معلومه ) ، در تست بایاس معکوس با پایه های عملکرد داخلی کاری نداریم ( این پایه در تست بایاس معکوس گرند شما اتصالی نداشته ! تست مثبت رو یا اشتباه گرفتین یا پرابهاتون بهم خورده یا اصولی وصل نشده یا هر چیز دیگه که اهمیت تعمیراتی نداره )

درود دوباره به شما دوست گرامی
                          در پست 19 گفتید «هر دو آی سی سالمه».
                          1. اگر هر دو آی‌سی سالم باشد، نیاز به برنامه‌ریزی (که در پست اول مطرح کرده‌ام) هم منتفی می‌شود. درست است؟

2. اگر هر دو آی‌سی سالم باشد، مشکلی که من در تاپیک https://www.eca.ir/forums/thread91526-19.html از پست 135 به بعد مطرح کرده‌ام، ناشی از هیچ‌یک از این دو آی‌سی نیست. بنابراین باید ناشی از عامل دیگری باشد. مشکل مذکور این است که وقتی آن دستگاه یخچال سفری را به برق می‌زنم، برد پنل (همان بردی که حاوی این دو آی‌سی است) بوق می‌زند، نمایشگرش روشن می‌شود، و دستگاه به کار می‌افتد، اما برد پنل و نمایشگرش بلافاصله خاموش می‌شود و دستگاه نیز خاموش می‌شود.
                          دو پرسش:
                          2-الف. آیا شما می‌توانید من را راهنمایی کنید تا این مشکل را رفع کنم؟
                          2-ب. اگر بله، آیا می‌توانید به آن تاپیک بیایید و در آنجا راهنماییهای خودتان را ارائه کنید؟
                          جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۷:۵۸ ۱۴۰۱/۱۲/۱۲.

دیدگاه

درود دوباره به شما دوست گرامی
                            در پست 19 گفتید «هر دو آی سی سالمه».
                            1. اگر هر دو آی‌سی سالم باشد، نیاز به برنامه‌ریزی (که در پست اول مطرح کرده‌ام) هم منتفی می‌شود. درست است؟

2. اگر هر دو آی‌سی سالم باشد، مشکلی که من در تاپیک https://www.eca.ir/forums/thread91526-19.html از پست 135 به بعد مطرح کرده‌ام، ناشی از هیچ‌یک از این دو آی‌سی نیست. بنابراین باید ناشی از عامل دیگری باشد. مشکل مذکور این است که وقتی آن دستگاه یخچال سفری را به برق می‌زنم، برد پنل (همان بردی که حاوی این دو آی‌سی است) بوق می‌زند، نمایشگرش روشن می‌شود، و دستگاه به کار می‌افتد، اما برد پنل و نمایشگرش بلافاصله خاموش می‌شود و دستگاه نیز خاموش می‌شود.
                            دو پرسش:
                            2-الف. آیا شما می‌توانید من را راهنمایی کنید تا این مشکل را رفع کنم؟
                            2-ب. اگر بله، آیا می‌توانید به آن تاپیک بیایید و در آنجا راهنماییهای خودتان را ارائه کنید؟
                            درود بر شما

در مورد نیاز به پروگرام کردن منتفی میشود :
                            طبیعتا وقتی یه چیزی سالمه نیاز به پروگرام شدن نداره ولی فرضا با میخواستید پروگرامش کنید اولا فایلهای ایمیج برنامه ( هم میکرو هم ایپیرام اکسترنال ) رو نداشتید که چیزی رو پروگرام کنید .
                            ثانیا میکروهای pic سری c فلش ندارن ، حافظه اشون ایپیرام OTP بود یعنی فقط یک بار میشد پروگرامشون کرد ( از نظر ارزشی این میکروها خیلی وقته از رده خارج شدن ... در بازار ایران با این قیمت های بالا به چه دلیل پیدا میشه خودش میتونه موضوع تحقیقات باستان شناسی برای آیندگان باشه )

بخش ۲ ب رو فراموش کنید .
                            همکاری که میتونم انجام بدم اگر تهران هستید میتونید تشریف بیارید ، دستگاه رو تعمیر کنم ، برای کاربرد آموزشی قسمتی که ایراد داشته رو عکس و توضیح بدم بگذارید آخر تاپیک .
                            جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۳:۴۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۳.

دیدگاه

بخش ۲ الف اگر عطف به ماسبق در نظر بگیریم کار شما نیست .

نهایت همکاری که بتونم انجام بدم اگر تهران هستید میتونید تشریف بیارید ، دستگاه رو تعمیر کنم ، برای کاربرد آموزشی قسمتی که ایراد داشته رو عکس و توضیح بدم بگذارید آخر تاپیک .
                              2-الف. آیا نمی‌توانید من را در همین تاپیک راهنمایی کنید تا مشکل خاموش شدن برد پنل (که باعث خاموش شدن دستگاه می‌شود) را رفع کنم؟

3. درباره‌ی تعمیر دستگاه توسط شما: هزینه‌ی رفع مشکل دستگاه و نشانی‌تان را به ایمیلم (2011.saaluc@gmail.com) بفرستید.

دیدگاه

Misunderstood...

Sorry
                                جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۳:۲۸ ۱۴۰۱/۱۲/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X