پاسخ : انجام برنامهریزی آیسی 93C46 و میکروکنترلر PIC16C72A-04/SP؟
2-الف. من برخی تعمیرات الکترونیک را بدون راهنمایی و برخی تعمیرات را با راهنمایی غیرحضوری انجام داده. نه نابلد محض هستم، نه بلدکار کامل. به آموختن بیشتر، چه حضوری و چه غیرحضوری، بسیار علاقهمندم. میاسای زآموختن یک زمان....
برخی تعمیرات الکترونیک آنقدر پیچیده است که نمیتوان با راهنمایی غیرحضوری کسی را در انجام آنها پیش برد؛ برخی تعمیرات آنقدر پیچیده نیست که نتوان با راهنمایی غیرحضوری کسی را در انجام آنها پیش برد. بر اساس سخنان شما، رفع مشکل مورد بحث، از آن تعمیرات پیچیده است که نمیتوان با راهنمایی غیرحضوری کسی را در انجام آنها پیش برد. بگذریم.
3. من را کاری با استفادهی ابزاری و تجاری نیست.
اما، مگر آموزش شما دربارهی برطرف کردن مشکل این دستگاه، به درست شدن دستگاه منتهی نخواهد شد؟
نوشته اصلی توسط Amie.s.m
نمایش پست ها
برخی تعمیرات الکترونیک آنقدر پیچیده است که نمیتوان با راهنمایی غیرحضوری کسی را در انجام آنها پیش برد؛ برخی تعمیرات آنقدر پیچیده نیست که نتوان با راهنمایی غیرحضوری کسی را در انجام آنها پیش برد. بر اساس سخنان شما، رفع مشکل مورد بحث، از آن تعمیرات پیچیده است که نمیتوان با راهنمایی غیرحضوری کسی را در انجام آنها پیش برد. بگذریم.
3. من را کاری با استفادهی ابزاری و تجاری نیست.
اما، مگر آموزش شما دربارهی برطرف کردن مشکل این دستگاه، به درست شدن دستگاه منتهی نخواهد شد؟
دیدگاه