اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

به نام خدا سلام چطوری این تکه برنامه ای را که گفتی اصلاح کن را همان تکه را گذاشتم ولی طبق این برنامه ای که شما گذاشتی فقط یک عکس نمایش داد اون هم به صورت چرت وپرت و با سرعت پایینتر...
    آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

به نام خدا سلام خوبی من فکر کردم دیدم کل زمان لازم برای نمایش عکس روی lcd یک شانزدهم ثانیه البته از روی فلش پس زمان بخصوصی اینجا تلف نمیشه که بخواهیم با dma کارکنیم اصل زمانی که داره تلف میشه هنگام خواندن sd که اون هم از 24 مگا بیشتر نمیشه من موندم پس یک موبایل چطور اطلاعات را با این سرعت از sd میخونه وروی lcd میرزه اصلا چطوری تا با همین میکروها فکر کنم حتی با همین xmega تونستند روی lcd فیلم نمایش بدهند در این برنامه من هم سرعت خواندن از sd که بالاترین در زمینه نمایش عکس هم که 16 فریم از روی فلش (همان برنامه آقای تروشه عزیز) پس زمان دقیقا کجا داره تلف میشه (در قسمت خواندن sd )من موندم اشکال کار من از کجاست مگه فرکانس کاری یک مثلا mp4 معمولی چقدر اگر ممکنه یک نفر من را توجیه کنه ببینم باید چکار کرد ...ممنون میشم خداحافظ...
      آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

سلام

آقا شما به پروژه FlashFS توی rl-arm مراجعه کردید ... من چند تا پاسخ عقبتر بهش اشاره کردم و همین الان هم با 2MByte/s دارم باهاش کار میکنم

اولا دیگه مد کاری spi نیست و sdmode یا موازیه ... دوما وقتی 24mhz کار میکنید سرعت انتقال ما 24mbps نیست بلکه 24*4 مگابیت برثانیست

بستگی شدیدی هم با نوع مموری کارت وجود داره

این مطالب رو برای همه دوستان مینویسم که میخوان مموری کارت بخرن:

تجربه و تستهای من که با پروژه دومینو روی مموری کارتهای مختلف انجام شده نشون میده که مموری کارتهای sd با برند toshiba و kingston از memory access بسیار بالاتری (منظورم سریعتره) نسبت به باقی برخوردارن (100us) این درحالیه که مموری گوشیم با برند nokia زمان دسترسی بالای 1ms داره (از همه بدتر microSD تقلبی SanDisk بود که 10ms بود)

در ضمن فقط این مشخصه نیست که سرعت رو مشخص میکنه ... نسبت read به write هم هست که توی دو تا مدل برتر 1/2 هستش و توی اون اوضاع خرابه 2/7 (البته یه مموری با برند microSIM بود که این نسبت توش 5/7 بود یعنی بهتر از 1/2 ولی memory access time توی اون 1ms بود که کار رو خراب میکرد)

این موضوع توی کپی پیست کردنهای با رم ریدر هم بشدت مشهوده

البته تمام این تستها روی مموریهای SD معمولی بود و تستی روی SDHC ها تا بحال نزدم ولی اونا کلاس بندی شدن و کلا 2 و 4 و 6 و 10 تا االان اومدن که کسی موقع خرید بهشون دقت نمیکنه (کلاس 10 سرعتش در حد یه هارد دیسک کامپیوتره (خیلی خیلی بالاست))

میرین یه مموری کارت بخرید میگین toshiba هست 47 تومان ولی با همون ظرفیت مموری کارت با برند حاج حسین سوهانی و برادران هست (به علامت گوزن هم روش هست) 12 تومان ... 12 تومانی رو میخرید میگید کلی سود کردیم

ولی نمیدونید که اگه یه دوربین عکاسی با سایز تصویر بسیار بالا که میتونه 10 عکس در ثانیه میگیره با این مموری کارت راه بندازید شاید 2 عکس هم در ثانیه نگیره

این مطالب کلی بود در مورد مموری کارتها ... اصلا تبلیغ مدل خاصی رو نمیکنم ... همه رو هم تکذیب میکنم چون تمام آمارها مال زمانی بود که هنوز SDHC نیومده بود ... نرید یه توشیبا بخرید بگید خرابه ... به من چه که خرابه

ولی به چیزایی که روی بسته مموریکارت مینویسه توجه کنید ... هر چند همه چیز رو روش نمینویسه (مثلا پاتریوت روی مموریهاش میزنه 220x یا یه همچین چیزی چون روش نمیشه بزنه مثلا سرع مموری کارت من 1 بیت در دقیقست میزنه 220x طرف میگه اووو ... dvd-rom من 40X این حتما 5 برابر سرعت اونه ... نه ... یه سر به forum های اینترنتی و ناله های سر داده شده از سرعت پائین این برند بزنید ... هر چند این بحث هم مشمول زمانه ... فردا یه مدل زد 100 ترابایت در ثانیه فحش ندید ... من همه رو تست نکردم ... اگه پولشو بدید میتونم سر فرصت همه رو تست کنم)
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا سلام از کمکتون متشکرم چه جالب مدل sd من هم SanDisk البته منظور همان چقدر بد این برنامه ای که شما معرفی کردید را از هیچ کدام از لینکها نشد دانلود کنم نمیشه توی یک جائی مثل 4shared پلود کنید واقعا ممنون میشم در مورد این مارک هم که گفتید من هم فکر میکنم واقعا همینیه که شما میگید نسبت به یک mmc که دارم خیلی کند در مورد sdhc هم ایا روش راه اندازی اون فرق میکنه و اینکه سرعت این مدلی که در بازار است دقیقا حداکثر چه مقدار باز هم از کمکهای بسیار عالی شما دوست دانشمند متشکرم موفق باشید خداحافظ...

دیدگاه

به نام خدا سلام چطورید حالتون خوبه آمن با خودم گفتم برنامه که برای mci دارم را اینجا بگذارم ببینید اشکالش چیه که سرعتش فرق چندانی با ssp وspi نداره این هم از لینک برنامه در ضمن من فرکانس mci را هم تغییر دادم باالاترین ولی باز هم سرعتی که من میخواستم نشد فقط هم به فرمان خواندن سکتور احتیاج دارم:
            http://rapidshare.com/files/424381109/MCI_TEST.rar

دیدگاه

به نام خدا سلا اینگار همه سرشون شلوغ با عرض عذر خواهی من چند تا نکته دیگه بگه این لینک رو که در پایان میگذارم رو حتما برید بخصوص در قسمت مشخص کردن سرعت SD ها برحسب X یک SD هم گفته که جالبه با این 4G ولی HC نیست بلکه SD خالی ULTRAX البته اون هم 150X که طبق جدول میشه 180 مگا بیت در ثانیه که سرعت خیلی عالی باید دید این نوع ULTRAX را از کجا میشه خرید و قیمتش چقدر حالا غیر از اون هم میخوام بپرسم کلا سرعت MCI را تا چقدر میشه برد بالا که میکرو جواب بده متشکرم خداحافظ...
              http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital#cite_note-sdcard_org_dev_sd-0

دیدگاه

به نام خدا باز هم سلام حالا چطورید این لینک ها مربوط میشه به دو تا فروشکاه اینترنتی مثل اینکه در هنگام فروش هم این مموری ها با نام ULTRA فروخته میشه که از هم ظرفیت معمولی خودش واقعا گرونتر...
                http://www.dorbinshop.com/?brandId=23&pt=list&sn=memoryCards
                http://www.intermarket.ir/stock.php?code=124&g=24

دیدگاه

به نام خدا سلام آقا چرا هیچ کس چیزی نمیگه ها...؟ این یکی را هم ببینید در تایید حرف آقای تروشه از شرکت توشیبا...
                  http://www.barsam.ir/archive/توشیبا-سریعترین-کارتآ‌های-حافظه-sdhc-را-عر/

دیدگاه

سلام

آقا بزار من بگم .... شما هنوز یه روز نشد ... 45 تا پست بعد از من زدید

این دو تا لینک رو نگاه کنید:

http://www.sandisk.com/products/imaging/sandisk-extreme-sdhc-cards-

این واسه سندیسکه که توش زده 30MB/s

http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=268&LangNo=0&Func1No=1 &Func2No=13

این یکی هم واسه ترانسند با همون کلاسه که زده 20MB/s

این تفاوتها رو توی سایتشون ببینید
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا سلام حالت چطوره حق داری آخه من کارم همینه مجبورم وقت بگذارم دنبالش باشم واقعا به این احتیاج دارم البته اگر اذیتت کردم عذر خواهی میکنم من همین امشب رفتم از یک مغازه که شغلش در اصل دوربین فروشی بود یک میکرو 2g sd مارک سونی 12 هزار تومان طبق گفته خودش جنس اصل خریدم بسته بندیش که خیلی خوب بود چند تا هلوگرام داشت بستش رو هم که باز کردم کاتالوگ هم داشت خلاصه چیز تروتمیزی بود روی خود میکرو sd زده بود Taiwan وروی کاورش زده بود china خلاصه من این رو آوردم خونه و امتحانش کردم روی برنامه mci وفرکانس 18 و از خود میکرو 72 جواب داد 6 فریم در ثانیه در مقابل 2 فریم در ثانیه sandisk که این خودش خیلی عالی ولی متاسفانه در mci 24mhz البته در فرکانس میکرو 96 کار نکرد در mci 24mhz فرکانس میکرو 48 هم کار نکرد در حالی که sandisk روی هر دو این حالات کار میکرد البته با همان سرعت حدود 2 فریم حالا گذشته از این حرفها من در پاساژ که گشتم طبق اطلاعاتی که بدست اوردم تا کلاس 10 (طبق همان چیزی که در ویکی پدیا گفته) در بازار هست البته حداکث سرعت برحسبxهم که میگفتند200x بود که البته این چیزی که من خریدم روی بسته بندیش چیزی به نام سرعت برحسب x ننوشته البته یک مدل گمنام دیدم روش زده بود 80x همون کسی هم که من ازش sd را خریدم هم حتی کلاس 10 هم داشت البته دیگه sd hc یعنی از 4G به بالا تا اونجائی هم که من پرسیدم SD2G مارک توشیبا نبود از 4 به بالا بود البته واقعیتش من دنبالش هم نبودم پس دقت نکردم حالا من موندم اگر یک SDHC4G بخرم وصل کنم به رابط MCI جواب میده یا بخاطرHC بودنش جواب نمیده این یک سوال یکی دیگه این که تا حالا کسی سرعت سونی را با توشیبا مقایسه کرده که من برم دنبال مارک توشیبا ممنون میشم من را راهنمائی کنید خداحافظ...

دیدگاه

سلام

همین الان از بازار میام

رفتم کل علاالدین و پاساژهای دیگه رو گشتم

توی علاالدین یه جا toshiba داشت 4gb class10 ورژنش professional بود روش زده بود 20MB/s Read و 20MB/s write

قیمتش رو خودم هم نفهمیدم ولی میگفت 8gb رو که الان ندارم 28 تومان

چند تا دوربین فروشی رفتم

دوستان تا میتونستن میبریدن .... پاتریونی که علاالدین با یه سفر حج عمره مجانی میدادن 21 تا 23 تومان میفروختن 35 تومان

یه جا مدل lexar داشت کلاس 10 با ظرفیت 8gb قیمت 35 تومان ... پشتشو خوندم نوشته بود 25MB/s برای Write

اما.....

یه دوربین فروشی سونی مموری سونی 16gb class 4 داشت 26MB/s برای write زده بود گفت کلاس 10 توی انبار دارم ... 75 تومان .... مادر جان :mrgreen:

خلاصه خودم هم موندم چرا ... پاتریوت کلاس 10 زده بود 10MB/s

ولی همه این بحثها فعلا بقول دوستان باتل نک ما نیست (گلو گاه) چون میکرو دیگه اینجا شرمنده میشه

وقتی memory access time ما زیاد باشه میکروکنترلر مجبوره به مموری همراه با کلاک عدد 0xFF رو بده تا مموری کارشو انجام بده ...

من با lpc2378 به 2MB/s رسیدم روی مموری kingston 2GB ... شما چرا نرسیدید؟

شما برنامه flashFS رو تست کردید؟؟؟
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

آقا حله ....

پیدا کردم

اگه میخوای مموری کارت بخری برو یه مموری Silicon Power SDHC Class10 بخر

قیمت 23 تومان یا 21

البته زیاد فرقی با transcend نداره (یه جایی این بهتره یه جایی اون یکی) ترانسند رو هم با گارانتی IRJ میتونی بگیری به همین قیمت

اینم سند:

سایت محبوب تامز هاردور یه مقایسه از memory access time داده :

http://www.tomshardware.com/charts/sdhc-memory-card-charts/Access-Time,857.html

بازهم همین سایت از سرعت read یه مقایسه داده:

http://www.tomshardware.com/charts/sdhc-memory-card-charts/Average-Read-Transfer-Rates,860.html

البته این مدل توی مقایسه دومی مقام دوم رو داره ولی قیمت اولی که sandisk شاید 5 برابر سیلیکون پاوره

اینم مقایسه سرعت نوشتن:

http://www.tomshardware.com/charts/sdhc-memory-card-charts/Average-Write-Transfer-Rates,863.html

اینجا سومه ولی اگه دقت کنید اولی بازم سندیسکه که خیلی گرونه و دومی transcend ولی بازم چهارم همون مدله transcend (مشکوکه ولی بازم تفاوت توی 0.2MB/s )

مقیسه های دیگه هم هست که توی سایت میتونی ببینی ولی نتیجه میشه گرفت با توجه به قیمت و توانایی که سیلیکون پاور و ترانسند بهترین گزینه ها هستن (پول 5 برابر برای یه کم سرعت بیشتر، معقول نیست)

نکته: توی sdhc ها سرعت حداقل تعریف شده ... من نمیدونم باید رعایت بشه ... اگه بخواد رعایت بشه شما باید با ماکزیمم سرعت میکرو (قسمت mci) کار کنید تا کلاس 10 ساپورت بشه

:mrgreen:

*********** (اگه کسی این پست رو قبلا خونده دوباره بخونه چون ویرایش کردم ) ***************
                          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا سلام ممنون خیلی عالی بود من تقریبا تصمیمم را گرفتم تا چند وقت دیگر یک SDHC4G از یکی از همین مارکها البته کلاس 10 میخرم ببینم سرعت به اون چیزی که من میخواهم افزایش پیدا میکنه یا نه نتیجش رو اینجا میگم ببینی زحماتت نتیجه داد یا نه راستی یک چیزی یادم اومد اون SD قلابی که داشتم با SSP کار میکرد ولی این یکی (SONY) با SSP کار نمیکنه عجیب...؟البته SSP با MMC هم کار نکرد ...؟ پیکره بنی را هم هر چی تغییر دادم باز هم نشد که نشد...؟

دیدگاه

به نام خدا سلام چطوری خوبی من فعلا تصمیم گرفتم نمایش فیلم را با رزولیشن 240*160 انجام بدم دقیقا نصف عکس تا سرعت بشه 12 فریم من برای نمایش فیلم توسط نرم افزار پریمیر فیلم را در اندازه مورد نظر خودم(240*160) درمیاورم بعد از آن 12 فریم در ثانیه عکس با فرمت bmp از نرم افزار خروجی میگیرم و سپس با یک برنامه سی شارپ که عکس ها را یکی یکی لود میکند و اطلاعات باینری آنها ر همه پشت سر هم در یک فایل خروجی میدهد که من این یک فایل را در sd میریزم و اطلاعات عکسها را که پشت سر هم هست را میخوانم و روی lcd نمایش میدهم انصافا فیلم را با کیفیت و سرعت (12 فریم) خوبی نمایش پیدا میکند حالا مشکل من این است که 1- نمیتونم عکس را وسط صفحه نمایش دهم حتما باید از بالا شروع به نمایش کند هر چی هم با فرمان C_initpic ور میرم نمیشه فقط تصوی قاطی میشه میخواستم بدونم وقتی نمایشگر را به صورت عمودی گذاشتیم چطور میشه اطلاعات را مثلا از x=240 ریخت تا عکس بیاد وسط صفحه و سوال دوم اینکه چطور میشه اطلا عات را به صورت افقی ریخت روی lcd باز هم از کمکهات ممنونم ...این هم از قطعه برنامه ای که من با اون فیلم یا به عبارتی بشه گفت عکسها را پشت سر هم نمایش میدم...
                              init_lcd();

Initpic();
                              counter=0;
                              while(1)
                              {
                              //Initpic();
                              C_initpic(0 , 239 , 0 , 319);
                              for(t=768+counter;t<918+counter;t++)
                              {
                              MCI_Read_Block( t );
                              while ( MCI_Block_End_Flag == 1 ) ;
                              for(n=0;n<512;n+=2)
                              {
                              word=ReadBlock[n];
                              word<<=8;
                              word+=ReadBlock[n+1];
                              clr_cs;
                              set_rs;
                              FIO4CLR=0xFFFF;
                              FIO4SET=word;
                              clr_wr;
                              set_wr;
                              set_cs;
                              }

}
                              //delay_ms(2000);

if(counter<(150*3000))
                              {
                              counter+=150;
                              }
                              else
                              {
                              //while(1);
                              counter=0;
                              }

}

دیدگاه

سلام

ببخشید که جواب بعضی از سوالا رو نمیدم

نه که ندیدم یا اینکه نمیدونم چیه جواب

ولی به من رحم کنید... من که کامپایلر نیستم ... یا دیباگر ... نمیدونم

در کل ... خیلی خوبه حل مشکل رو خودتون بتونید انجام بدید...

هنر یه الکترونیکی اینه که از یه کد یا یه مدار مشکل رو در بیاره

به هر حال

بعد از مدتها بورد lpc23xx که داشتم میزدم رو تموم کردم

بدون شرح

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X