اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پایه های خروجی lpc2378

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پایه های خروجی lpc2378

سلام.
    دوستان پایه ای GPIO میکروی من در حالت عادی خروجی میده بطوریکه Ledها رو روشن . خاموش میکنه. ولی وقتی اونا به پایه های lcd گرافیکی وصل کردم خرجی روی پایه نمی یاد . یعنی پالسها بصورت اسپایک می شند و دامنه سطح یک هم حدود 2 ولت میشه که باعث میشه lcd کار نکنه. کسی از دوستان در این زمینه می تونه کمکم کنه. ممنون
    به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
    ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

پاسخ : پایه های خروجی arm

سلام
    باید علمی تر میکرو رو بررسی کنید. نمیشه با خاموش روشن شدن LED نتیجه گرفت. بهتره برنامه ای بنویسید که پایه هایی رو دائما 1 کنه و بعدش بیاید با میلی آمپر متر ببینید چقدر جریان میده.
    میکرو چیه؟
    مطمئنید خروجی Config شده؟
    موقعی که وصل میکنید VDDIO چقدر میشه؟ افت نمیکنه؟
    من فرض کردم با SAM7 ها کار میکنید.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام .مرسی از جوابتون. من با lpc2378 کار می کنم. ولتاژ پایه ها خیل کم میشه بطوریکه به سطح 2 ولت هم نمی رسه و ممکنه میکرو نتونه برای پایه های کنترلی lcd جریان کافی بده؟
      به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
      ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

جریانی نیست آخه. اگه نتونه که باید درشو گل گرفت. من SAM7 رو به LCD کاراکتری زدم هیچ مشکلی نداشت.
        تو دیتا شیت ببینید جریان رو چقدر زده.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz_elec
          سلام .مرسی از جوابتون. من با lpc2378 کار می کنم. ولتاژ پایه ها خیل کم میشه بطوریکه به سطح 2 ولت هم نمی رسه و ممکنه میکرو نتونه برای پایه های کنترلی lcd جریان کافی بده؟
          سلام،
          من LPCها رو به LCD کاراکتر وصل کردم و هیچ مشکلی نداشته. حتی هر پین به اندازه ای جریان میده که بتونید یک LED 3mm رو مستقیم روشن کنید (حدود 4 میلی آمپر). شما یک چیزی رو رعایت نمی کنید که این مشکل رو دارید. اگر شماتیک مدارتون رو بدید بهتره.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام.
            این هم شماتیک بورد من
            http://rapidshare.com/files/261043707/Schematic_Prints.pdf
            من قبلا با avr کار می کردم و درایور lcd رو بااون نوشتم و بخاط امکانات خوبی که arm داشت از جمله فرکانس بالا و راحتی کار با mmc با فرمت fat روی arm چند وقتی مطالعه کردم و بردشو زدم. ولی درایور lcd که به کدویژن بود رو به برنامه keil تبدیل کردم . همین جواب ندادن خروجی و همینطور جواب ندادن mmc یکجورایی دلسردم کرده. حالا اگر ایرادی میبینین ممنون میشم بگین . البته خازنهای 100nf بین vcc و gnd رو شماتیک نیست ولی روی برد گذاشتمشون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X