اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mmc و arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mmc و arm

خدا خیرت بده !
    اون mmc رو بگذار ، همه خوشحال میشن ( مخصوصا من!) :wow:
    من امروز 4-5 ساعت با spi ور رفتم ( دوتا میکرو sam7s رو به هم وصل کردم ) ولی جواب نداد :angry:
    حالا نمیدونم اشکال از سخت افزاره یا نرم افزار ( روی یکدوم از برد ها به miso , mosi به جای مقاومت 22 اهم ، مقاومت 1 کیلو سری شده!)
    منتظریم ها !
    اینم اون برنامه ای که نوشتم(کار نمیکرد!) :
    http://www.4shared.com/file/138306084/12b59eb4/SPI.html

اگه حوصله داشتید ببینید اشکالش کجاست ، هرچتد اگه دوستمون اون فایل mmc رو بگذارن خودم مشکلش رو پیدا میکنم.
    (همچنین یه مثال کامل از mmc همراه با اینتراپت و پورت دیباگ برای نمایش اطلاعات تو کامپیوتر ، از سایت اتمل دانلود کردم ولی حتی کامپایل هم نمیشد !)

دیدگاه

سلام.
      آقا این برنامه mmc. ولی فرمت Fat رو نتونستم روش اجرا کنم. اگه دوستان تونستند ممنون می شم کمکم کنن. سوالی راجع به این برنامه بود در خدمتم.
      http://rapidshare.de/files/48539297/mmc.rar.html
      به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
      ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

بابا ایول با MCI راش انداختی دیگه ؟
        ببین با چه حداکثر چه سرعتی میشه توش نوشت؟

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

بله با mci راه افتاد. سرعتشم خیلیه
          فقط تو fat موندم
          به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
          ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

سلام آقا بهروز ممنون که اون فولدر رو پ کردید
            من با lpc2368 کار میکنم حتما توابع ساده وبسیلر قوی فت رو تو مسیر C:\Keil\ARM\RL\FlashFS\SRC دیدید من کلا گیج شدم وقتی پارامتر ها رو برای کار با mci تو فایل file_config.c ست میکنم وهدر rtl.h رو اضافه میکنم ارور میده که فایل file_config.h رو نمی تونم پیدا کنم
            آخ اگه بشه این rtl رو راه انداخت نظرتون چیه تو یه تاپیک این بحث رو باز کنیم ویک هفته ای روش وقت بزاریم؟؟

دیدگاه

سلام
              دوستانی که دانلود کردن میشه یه جای دیگم پ کنن مثل 4شیر
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                سلام
                دوستانی که دانلود کردن میشه یه جای دیگم پ کنن مثل 4شیر
                فایل های پیوست شده
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
                  سلام آقا بهروز ممنون که اون فولدر رو پ کردید
                  من با lpc2368 کار میکنم حتما توابع ساده وبسیلر قوی فت رو تو مسیر C:\Keil\ARM\RL\FlashFS\SRC دیدید من کلا گیج شدم وقتی پارامتر ها رو برای کار با mci تو فایل file_config.c ست میکنم وهدر rtl.h رو اضافه میکنم ارور میده که فایل file_config.h رو نمی تونم پیدا کنم
                  آخ اگه بشه این rtl رو راه انداخت نظرتون چیه تو یه تاپیک این بحث رو باز کنیم ویک هفته ای روش وقت بزاریم؟؟
                  سلام.
                  موافقم. راستش من وقت زیادی روی قضیه fat گذاشتم. file_config.h رو توی همون فولدر arm یک search بکن پیدا می کنی. البته باید یک کتابخانه هم به فایلهات اضافه کنی من وقتی از دستورات fat داخل main استفاده می کردم error میداد. کتابخانه هم RTLFS.lib هست که اونم می تونی پیدا کنی. اگرم پیدا نکردی بگو تا بزارم. انشالله بتونیم بکمک هم این fat رو راه بندازیم چون من که خیلی بهش نیاز دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz_elec
                    سلام.
                    آقا این برنامه mmc. ولی فرمت Fat رو نتونستم روش اجرا کنم. اگه دوستان تونستند ممنون می شم کمکم کنن. سوالی راجع به این برنامه بود در خدمتم.
                    http://rapidshare.de/files/48539297/mmc.rar.html
                    آقا بهروز این لینک کار نمیکنه لطفا دوباره پ کن
                    اون فایل تو فولدر src هست وتو هدر rtl.h وتقریبا تمام توابع مربوطه استفاده شده ولی موقع کامپایل کردن لینک نمیشه وکامپایلر میگه نمی تونم پیداش کنم اگه اون ردیف بشه فکر کنم بشه راه انداخت
                    اصولا وقتی mci

دیدگاه

آقا من یه کارایی کردم بدوم ارور کامپایل شد :surprised:
                      اهم کار ها برای استفاده در مد mci وکتابخانه کامل مروبوط به فایل:
                      1-فایل file_config.h رو از فولدر C:\Keil\ARM\RL\FlashFS\SRC به C:\Keil\ARM\RL\FlashFS\SRC کپی کنید چون اونجا نیست وارور میده ((اگه توضیحات ابتدایی هست ببخشید من تازه کارم))
                      2- فایل file_confige.c رو به فولدر خودتون اضافه کنید وبه سروس ها هم همینتور این فایل هم اینجاست:C:\Keil\ARM\RL\FlashFS\SRC
                      3-با توضیحات خود فایل file_confige.c پارامتر مربوطه رو در مد mci ست کنید
                      4-فایلrtlfs.lib رو با راست کلیک در workspace و manage componnets از مسیر C:\Keil\ARM\RV31\LIB\RTLFS.lib حتما add ;کنید
                      5- به توابع مربوط به کار با فایل در این مسیر یه نگاهی بکنید:C:\Keil\ARM\RL\FlashFS\SRC
                      اینم یه برنامه باقالیه بعد ساعت 1 با آنفولانزا که بدون ایراد کامپایل شد ایشلا تست میکنم خبر میکنم
                      #include "LPC23xx.h"
                      #include"RTL.h"
                      void main (void){
                      _fcreate("sam",0);

}

دیدگاه

سلام.
                        خسته نباشید.
                        امیدوارم جواب بگیرین .
                        راستش من این کارا رو کردم ولی جواب نگرفتم. امیدوارم اگه شما جواب گرفتین منم یک تلاشی بکنم شایدشد.
                        لینک که سالم بود. جای دیگه گذاشتمش
                        http://www.4shared.com/file/141866298/7b467e19/mmc.html

دیدگاه

سلام
                          این فای(RTLFS.lib)ل توی مسیر نبود اگه ممکنه اپ کنی
                          ممنون

دیدگاه

سلام دوستان این MCI رو At91sam7s64 رم داره؟
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                              سلام
                              این فای(RTLFS.lib)ل توی مسیر نبود اگه ممکنه اپ کنی
                              ممنون
                              http://www.4shared.com/file/142008917/9d511c02/New_Folder.html

تو این مسیر کپی کن:C:\Keil\ARM\RV31\LIB
                              من هنوز امتاحان نکردم ولی تمام سرس ها ولینک ها رو تک به نک خوندم ولی رو lpc نریختم شما پیشکسفتین لطفا شما ها هم یه تلاشی بکنید اگه این rtl.h راه بیفته هدر کامل برا tcpserver و tcpclient و ftp وsmtp ره هم داره دیگه فت هم اگه باشه دیگه از این lpc چه در خواستی میشه داشت؟؟ البته میشه مثلا وب کم usb :mrgreen:

دیدگاه

ممنون
                                نه بابا ما هنوز داریم درس یاد میگیریم :nerd:
                                سرم خیلی خیلی شلوغه وگرنه منم خودم بیکار نمیشینم
                                :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X