اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mmc و arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mmc و arm

دوستان حتما یه سری به لینک زیر بزنید :wow:
    http://www.siwawi.arubi.uni-kl.de/av...rds/index.html
    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
      دوستان حتما یه سری به لینک زیر بزنید :wow:
      http://www.siwawi.arubi.uni-kl.de/av...rds/index.html
      این برا jar هست تلاش من برا راه اندازی کتاب خونه های real time library خود keil هست که علاوه بر فت وmmc کلی امکانات خفن دیگه داره که متاسفانه فعلا نتونستم راش بندازم اگه از اساتید کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
        سلام دوستان این MCI رو At91sam7s64 رم داره؟
        نه

دیدگاه

سلام دوستان هیچ برنامه ای برای Atmel ها برای کار با ام ام سی وجود نداره؟ (چه سکتوری چه فت)
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
            سلام دوستان هیچ برنامه ای برای Atmel ها برای کار با ام ام سی وجود نداره؟ (چه سکتوری چه فت)
            fam جان تو همون سایتی که خودت گذاشتی ((http://www.siwawi.arubi.uni-kl.de/avr_projects/arm_projects/arm_memcards/index.html)) یک سری برنامه هست که مثل اینکه مربوط به mmc و atmel هستش. یک نگاه بنداز.
            به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
            ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

سلام آقا اونو دانلود کردم با کیل هم کامپایل کردم مشکلی نداشت در صورتی که بچه میگن ماله IAR هست؟ :eek:
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                آقا هیچکدوم از روستان نتونست فرمت fat این mmc رو راه بنداره؟
                به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
                ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz_elec
                  سلام
                  آقا هیچکدوم از روستان نتونست فرمت fat این mmc رو راه بنداره؟
                  :icon_razz:
                  بهروز جان من
                  موندم قضیه این rtl.h چیه یه نکته بسیار خوب و امید وار کننده اینه که برد آموزشی خود کیل با lpc23xx هستش وتمام درایور هاش تو سورس های خود کیل هست از mci بگیر تا rtx kernel & tcp & webserver و غیره ولی مشکل اینه که من هر چی با rtl.h مینویسم بذون ارور کامپایل میشه اما اجرا نمیشه اون کدی که برا mci گذاشتی درست ولی برو یه نگاه به کد های توابع فت تو فولدر src تو فولدر flashfs بنداز؟؟ هیف اینا نیست که نشه راش انداخت؟؟ وقتی اینهمه سورس حرفه ای و آماده خود کیل هست منطقیه که ما بیایم درایور mci برا lpc بنویسیم ؟ یا هدر فت از اول؟؟؟
                  خود کیل یه دریاس حالا بیایم هی با gpio ها مثل avr چشمک زن وکیبورد ونمیدونم یه کلمه فارسی تو ال سی دی بنویسیم!! حیف این lpc نیست من خواهشم اینه با هم فکری وکار تیمی بیایم rtl.h وهدر های زیر مجموعش وrtx kernel خود کیل رو راه بندازیم
                  متاسفانه یه مثال بدرد بوخور هم رو نت نیست مجبورم بعضی وقتا با آمار واحتمال وسلام وصلوات برم جلو که یکیش جواب بده و منطقش دستم بیاد اینم خیلی وقت گیر وخسته کنندس
                  با تشکر از همه تون

دیدگاه

سلام.
                    منم مشکل شما رو داشتم. البته یک sample هم داره حتما دیدیدش. flash fs اونم جواب نمیده. من هم ابتدا سعی کردم از این برنامه ها استفاده کنم وقتی جواب نداد گفتم هیدر و فایل های مورد نیاز به برنامه mci اضافه می کنم تا بتونم جواب بگیرم ولی بازم جواب نداد. برنامه ها هیچکدام error نداشت فقط جواب نمی داد. وقتی هم به سایت keilایمیل زدم و راهنمایی خواستن آدرس یک سایت خوب رو داد که خوب راهنمایی می کرد. و همون برنامه sample رو هم فرستاد. من خیلی سعی کردم ولی جواب نگرفتم . احتمال می دم جایی بی دقتی کرده باشم. ولی شاید اگه با هم کار کنیم بهتر بتونیم جواب بگیریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz_elec
                      سلام.
                      منم مشکل شما رو داشتم. البته یک sample هم داره حتما دیدیدش. flash fs اونم جواب نمیده. من هم ابتدا سعی کردم از این برنامه ها استفاده کنم وقتی جواب نداد گفتم هیدر و فایل های مورد نیاز به برنامه mci اضافه می کنم تا بتونم جواب بگیرم ولی بازم جواب نداد. برنامه ها هیچکدام error نداشت فقط جواب نمی داد. وقتی هم به سایت keilایمیل زدم و راهنمایی خواستن آدرس یک سایت خوب رو داد که خوب راهنمایی می کرد. و همون برنامه sample رو هم فرستاد. من خیلی سعی کردم ولی جواب نگرفتم . احتمال می دم جایی بی دقتی کرده باشم. ولی شاید اگه با هم کار کنیم بهتر بتونیم جواب بگیریم.
                      بهروز جان میشه اون sample رو پ کنی منم یه تلاشی بکنم؟؟
                      یه تلاشی هم رو rtx kernel بکن منم می خوام چیزایی که دستگیرم شده رو داکیومنت کنم پ کنم

دیدگاه

سلام.
                        ok من 2 تا مثال هم بود که میگذارم. البته یکیشو باید برای lpc23xx یک تغییر کوچیک بدین. ولی اون یکی برای lpc23xx هستش. ببینین شما می تونین از این برنامه ها جواب بگیرین.
                        http://www.4shared.com/file/145064502/fd0b543e/example.html

دیدگاه

سلام. ما یه پروژه داریم که باید MMC میکروی LPC2148 رو تو مد FAT32 راه اندازی کنیم. آیا کسی کتابخانه ی آماده ای داره؟
                          لطفا راهنمایی کنین....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X