اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

can

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

can

سلام
    من با lpc2368 کار میکنم میخوام از can استفاده کنم وقتی پایه ارسال را فعال می کنم کار می کند ولی وقتی هم ارسال را فعال می کنم و هم

گیرندگی ،ارسال هم از کار میافتد و گیرندگی هم ندارم (فعلا فقط دارم از خودپایه ها استفاده می کنم درایور نگذاشتم)

ممنمون می شم کمکم کنید .

پاسخ : can

یعنی کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر اطلاعاتی در مورد can دارید لطفا بذارید.

دیدگاه

دقیقا منظورتون از اینکه درایور نذاشتم چیه؟
      یعنی مستقیما از خروجی میکرو دارین دیتا میگیرین؟

دیدگاه

شما باید حتما درایور بزارید
        مثل:
        MCP2551
        PCA82C250
        SN65HVD230

اطلاعات روی باس به صورت دیفرانسیلی می باشد و باید حتما درایور بزارید تا تبدیل اطلاعات صورت بگیره
        سطح ولتاز روی باس حداکثر 25- تا 25+ است در صورتی که در قسمت فرستنده و گیرنده باید بین 0.3- تا 0.3+VCC باشه
        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

یعنی پایه can tx میکرو را به can rx وصل کردم.
          حالا اگه درایور هم بذارم به غیر از مقاومتهای انتهای باس نکته دیگه ای نداره؟

دیدگاه

همانند شکل زیر :

Rt همانند شکل زیر می تونید متصل کنید :

هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zigurat
              یعنی پایه can tx میکرو را به can rx وصل کردم.
              حالا اگه درایور هم بذارم به غیر از مقاومتهای انتهای باس نکته دیگه ای نداره؟
              تو استفاده از CAN نمیشه که پایه TX رو به RX متصل کرد چون اصلا اونطور که شما فکر میکنید اساس کار CAN مثل RS232 نیست که بشه تو سظح TTL باهاش برخورد کرد. پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخواین با CAN کار کنید اول به سایت CAN-cia یه سر بزنید که اونجا در مورد اساس کار CAN و کاربردهاش توضیحات خوبی داده بعد شروع به کار کنید.
              برای شروع به آدرس زیر مراجعه کنید:

http://www.can-cia.org/index.php?id=440

دیدگاه

can یه سیستم ارتباطیه که مثلا فلان میکرو قراره با چندتا "نود" ارتباط داشته باشه.پایه های مشابه باید به هم وصل باشند .یعنی روی یه باس 30-40 تا سیستم قرار میگیرند. تئوریشم اینه که جریان رو این خط نسبتا بالاست واسه همین سیستم نویز پذیریش بسیار پایینه و برای همین تو صنعت خیلی کاربرد داره. اون مقاومتا هم واسه همین پایداری جریان هستش. بدون اون درایور هم که اصلا نمیشه.
                Gracias A La Vida
                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

ممنون که همه کمک کردید
                  من همه کارهایی که گفتید کردم تا زمانیکه فقط پایه tx فعال است ارسال اطلاعات به صورت دایم دارم گفتم شاید باید مسیر گیرنده را هم برای دریافت ack فعال کنم که به محض فعال کردن پایه گیرنده، ارسال هم به طور کامل قطع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدانم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X