اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آموزشی تیم تحقیقاتی آرم به پایان رسید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد آموزشی تیم تحقیقاتی آرم به پایان رسید

با تشکر از همه دوستان.

راستش دلیل اینکه برد هنوز منتاژ نشده وجود یه همیچین مشکلات ریزی هست که اونم با کمک دوستان بزودی بر طرف میشه و بزودی برد وارد مرحله تست میشه.

Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

دست همه دوستان درد نکنه! واقعا زحمت کشیدین! منم منتظر اضافه شدن این برد به فروشگاه هستم! ولی اگه بشه و بتونید هم برد مونتاژ شده و هم برد غیر مونتاژ شده رو قرار بدین تا اگه کسی که میخواد خودش مونتاژ کنه و یه سری قطعه ها رو قبلا تهیه کرده هم دچار ضرر نشه!!!

دیدگاه

معلوم نشد کی این برد اضافه میشه به فروشگاه؟!!! دوستان اطلاع رسانی کنن!!! کی اخه؟؟!! :cry: یکی جواب بده. اقا خواهشن این برد رو به صورت غیر مونتاژ شده هم بفروشین :redface:

دیدگاه

از دوستان کسی به ما جواب نمیده؟! :sad:

دیدگاه

سلام
            خواهشا یکم صبر داشته باشید. برد یسری اشکالات داره از طرفی اکثر اعضای تیم دانشجو هستند و الانم که فصل امتحانات میان ترم هست. :nerd:
            برد تا چند روز دیگه آماده میشه و میمونه تستش که اونم یکم زمان میبره. ولی فکر نمیکنم کل این پروسه بیشتر از ۲ یا سه هفته طول بکشه.

با تشکر
            Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

ممنون!ولی میشه بگین که این برد رو به صورت مونتاژ نشده هم میفروشین؟!! حتما قطعات رو هم دیگه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                ممنون!ولی میشه بگین که این برد رو به صورت مونتاژ نشده هم میفروشین؟!! حتما قطعات رو هم دیگه!!!
                سلام

احتمال زیاد این کار رو بکنیم!

دیدگاه

کار بسیار بجا و شایستهآ‌ای انجام میدین! :applause:موفق باشین. :job:

دیدگاه

اقایون من با فروشگاه تماس گرفتم پرسیدم خبری از این برد هست یا نه؟؟!!! وقتی اینو گفتم با یه خنده مواجه شدم!!! که خودم خجالت کشیدم از سوالم!!! ظاهرا زیادی خوش خیال بودم! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                      اقایون من با فروشگاه تماس گرفتم پرسیدم خبری از این برد هست یا نه؟؟!!! وقتی اینو گفتم با یه خنده مواجه شدم!!! که خودم خجالت کشیدم از سوالم!!! ظاهرا زیادی خوش خیال بودم! :sad:
                      خنده حتما به خاطر سوال مکرر دوستان بوده وگرنه قطعا کسی قصد بی احترامی نداشته.
                      این برد در مراحل تست نهایی بود که متاسفانه به دلیل امتخانات پایان ترم دوستان یکم با تاخیر تکمیل میشه ولی حتما پس از تکمیل شده در فروشگاه سایت قرار خواهیم داد.

متشکرم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

منظوره من این نبود که بی ادبی شده! به نظرم اومد که این برد حالا حالا ها تموم نمیشه و ناراحتی به خاطر این بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X