اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد میکروهای فیلیپس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند سوال در مورد میکروهای فیلیپس

یه سوال بود که خیلی وقت بود میخواستم بپرسم بخش راه انداز LCD تو میکروهای ARM چجوریه؟یعنی تا چه حد به ما کمک میکنه تا یه LCD رنگی رو راه اندازی کنیم چه کار هایی رو باید خودمون انجام بدیم؟مخصوصا برای فیلیپس ها اون ها چطوری اند؟

روی این میکرو های Cortex-M4 این شرکت سیستم عامل نصب میشه؟روی ARM9 این شرکت چطور؟منظورم ویندوز و لینوکس و ... هستش

پاسخ : چند سوال در مورد میکروهای فیلیپس

سوالام رو همین جوری نپرسیدم نیاز دارم بدونم یادگیری فیلیپس ارزشش رو داره یا نه
    لطفا مارو از نظراتتون دریغ نکنید

دیدگاه

بله اگه یاد بگیری کار بزرگی کردی ولی منابعش محدوده.
      آموزش PIC

دیدگاه

اون قسمت ال سی دی رنگی دقیقا مثل avr هست فقط فکر کنم تنها فرقش اینه که توی کد ویژن کتابخونه برای تاخیر هست اینجا خودت باید بنویسی بقیش تقریبا همونه ... (من که راه انداختم انگار کد نویسی avr می کردم فقط اسم 4 تا رجیستر فرق داشت)

دیدگاه

کدوم شماره ی میکرو های فیلیپس LCD رو ساپورت می کنه ؟ :-/
          Gracias A La Vida
          [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
          http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
          زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

فکر کنم LPC2388 باشه دقیقا نمیدونم
            سوال من این هست که چجوری LCD ساپرت میکنه؟یعنی شما LCD رو وصل میکنید و فقط با رجیستر های بخش LCD کار میکنید بدون این که دیتاشیت LCD رو داشته باشید؟در واقع فرق بین بودن و نبودنش چیه؟چه خاصیتی داره؟
            در مورد سیستم عامل ها هم لطفا پاسخ دهید
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              فکر کنم LPC2388 باشه دقیقا نمیدونم
              سوال من این هست که چجوری LCD ساپرت میکنه؟یعنی شما LCD رو وصل میکنید و فقط با رجیستر های بخش LCD کار میکنید بدون این که دیتاشیت LCD رو داشته باشید؟در واقع فرق بین بودن و نبودنش چیه؟چه خاصیتی داره؟
              در مورد سیستم عامل ها هم لطفا پاسخ دهید
              با تشکر
              بینید من قبلا کاتالوگ های اکثر سازنده های میکرو کنترلر آرم رو زیر رو کردم و یکی از نتایجش این بوده که تمام میکرو هایی که واحد ارتباط LCD دارند پکیجشون BGA هستش . یعنی نمی تونید با بردهای دولایه باهاشون کار کنید ! که میکرو های فیلیپس (حتی در یک شماره میکروش) بسته به پکیجشون ممکنه LCD رو ساپورت کنند یانکنند .
              پس تا ینجا تغیریبا اطمینان داشته باشید این واحد رو اگر بخواید باید با مدار چند لایه کار کنید .(یا بسازید یا بخرید)
              در مورد سیستم عامل اصولا کسی نمیاد برنامه بوت یه سیستم عامل رو برای این سیستم ها بنویسه . خود سازنده ها قبلا برای این محصولاتشون فایل های مورد نیاز برای اجرای سیستم عامل های ویندوز CE و لینوکس و... رو توی سایتشون در اختیار همه قرار دادند .
              LCD هم که منظور LCD های TFT هست همشون از یک استاندارد پیروی می کنند (البته نه هر LCD ای!) . شما وقتی یه LCD رو به این بردها وصل می کنید (این موضوع توی میکرو های مدل های سامسونگ اینجوریه) باید به صورت برنامه و با تغییر یه پارامتر نوع ال سی دی رو برای سخت افزار مشخص کنید . اما توی دیتا شیت ها هم نوشته چه LCD هایی رو ساپورت می کنه . مثل مثلا حافظه های RAM که چندین مدل برای چندین شرکت رو نوشتن و شما هر کدوم رو بهش وصل کنید میکرو میشناسه .
              lCD هم توی میکرو هایی که این واحد رو دارند دارای یه آدرس حافظه هستند . عملکرد این واحد های جانبی (LCD-MMCو...) به نحوی توسط سازنده طراحی شده که به صورت موازی با عملکرد بخش در اختیار هسته قابل دسترس باشه . برای همینه بعضی ها میان مقایسه کنند میگن اتمل آرم رو میگیره میکرو 300-400 مگاهرتز بیرون میده و فیلیپس یا فلان جا میگیره همون هسته ی ARM9 رو و میکروی 600 مگاهرتز تحویل میده! موضوعی که نمیبینند کیفیت فوق العاده تصویر خروجی اتمل و ساپورت چندین خروجی تصویر برای میکروهاش هستش!
              شما برای کار با این واحد هیچ نیازی به دیتا شیت LCD ندارید ! با میکرو اون lCD رو ساپورت می کنه یا نمیکنه . شما فقط چد پارامتر رو بهش دسترسی دارید مثل رفرش ،ایندکس های دیتا و ... مثلا وقتی واحد مربوط به کارت حافظه داره از حافظه SD می خونه داده ها رو داخل حافظه های با طول مشخص قرار میده (مثلا 4* 512 بایت -اگر کلاستر بخونه) این آدرس ثابته شما می تونید آدرس اون حافظه رو به عنوان وکتور آدرس دیتا برای واحد LCD تعریف کنید .
              مثال سادش مثل واحد PWM توی میکرو های AVR! شما هرجور برنامه ای دارید اجرا می کنید اون واحد داره واسه خودش کار می کنه . حالا فکر کنید میکرو واحد pWM نداشت اونوقت مجبور بودید یه PWM رو نرم افزاری بسازید ! ببینید چقدر از حافظه رو می گیره! هرچند PWM به صورت سخت افزاری ساختش خیلی سادست و توی میکرو ها هم از همون روش استفاده میشه .
              Gracias A La Vida
              [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
              http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
              زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

داشتم برای خودم چرخ میزدم دیدم یه همچین چیزی رو پیدا کردم:
                یادم افتادم خیلی وقت پیش دنبالش بودم
                |pp=[t=pip,i=LPC2478]]http://www.nxp.com/#/pip/pip=[pip=LPC2478]|pp=[t=pip,i=LPC2478]
                lpc2478
                lcd ساپورت میکنه qfp هم هست از همه مهم تر جوان داره 20000 تومان

دیدگاه

به نام خدا سلام جمیعا این lpc2478 دیگه تکنولوژی تولیدش قدیمی شده با امکانات خیلی بالاتر lpc1788 قیمتش هست 15 و خورده ای دلار ولی lpc2478 قیمتش 19 و خورده ای
                  ولیکن در ایران ما فکر میکنیم این lpc2478 عجب میکروکنترلر جدیدی ...؟ حالا اگر مثال همبرای راه اندازی این lcd 24 bit tft لازم داری میتونی از این لینک بگیری برای keil هم هست مثالهای دیگه هم داره سایت خوبی lcd مورد استفاده اون همون lcd PSP (پلی استیشن دستی) که تو تهران میتونی گیر بیاری تو همون سایت هم میفروشند این هم لینک
                  http://www.thaieasyelec.net/index.php/ARM/SUN7-Full-Option-LPC2478-Dev-Board-with-Ethernet-and-4-3-TFT-Touch-Screen/p_168.html
                  آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.ABDOLLAHI
                    به نام خدا سلام جمیعا این lpc2478 دیگه تکنولوژی تولیدش قدیمی شده با امکانات خیلی بالاتر lpc1788 قیمتش هست 15 و خورده ای دلار ولی lpc2478 قیمتش 19 و خورده ای
                    ولیکن در ایران ما فکر میکنیم این lpc2478 عجب میکروکنترلر جدیدی ...؟
                    اینو یه سال پیش گفتم ولی پیداش نکردم

دیدگاه

الان تو سایت DIGIKEY هست (برای فروش) باید وارد کنی ...
                      آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

الان تو سایت DIGIKEY هست (برای فروش) باید وارد کنی ...
                        میگم جوان الکترونیک داره!
                        http://www.javanelec.com/Products.aspx?code=020
                        صفحه سوم

دیدگاه

LPC1788 رو میگم باید وارد کنی LPC2478 که دیگه فایده نداره باید بگذاریش کنار.

دیدگاه

LPC1788 رو میگم باید وارد کنی LPC2478 که دیگه فایده نداره باید بگذاریش کنار.
                            اون که پکیجش BGA هست

دیدگاه

نه این حرفها چیه TQFP هم داره 208 پین هم داره 144 پین هم داره نوع 208 پینش پایه هاش جفت LPC2478ونوع 144 پینش جفته پایه های LPC2378 من نظرم اینه که شما اول اطلاعاتت رو تکمیل کن نه این که هر چی دیدی سریع بیا بگو... حداقل یک سر برو سایت NXP دیتاشیت ها رو بخون از این کارها موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X