اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه های نمونه برای برد آموزشی LPC1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه های نمونه برای برد آموزشی LPC1768

امکانات این سری از میکرو با lpc 2388 چقدر فرق داره ؟؟؟ کدوم به نظرتون سر تره؟!!! جون میخوام این بردو از سایت بخرم میخوام بدونم مناسبه یا نه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
      امکانات این سری از میکرو با lpc 2388 چقدر فرق داره ؟؟؟ کدوم به نظرتون سر تره؟!!! جون میخوام این بردو از سایت بخرم میخوام بدونم مناسبه یا نه؟!
      سلام. آخه سری Cortex رو با ARM7 مقایسه میکنی ؟ معلومه این بهتره دیگه
      استفاده از معماری هاروارد - تامب 2 - انالوک به دیجیتال 12 بیتی - فرکانس کاری بالاتر و ....
      البته کلا سری کرتکس ام رو جایگزین آرم 7 میدونن.

دیدگاه

LPC1768 Cortex-M3 Header Board
        http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=876

دیدگاه

با عرض پوزش از آقای رامین جعفرپور
          برنامه تایمر اشکال جدی داره و می تونه آسیب به برد بزنه
          البته مشکل از کار شما نیست چون برنامه فابریک برد رو گذاشتید و اون برنامه باگ داره
          البته کسانی که از هدر برد استفاده می کنند با این مشکل مواجه نمیشند
          برای کار کردن با ال ای دی ها حتما باید پایه مربوت به دایرکشن ال سی دی رو یک کنیم و در برنامه نکرده و برای همین هم بافر ال سی دی و هم پایه های میکرو با همخروجب تعریف می شوند که این اتفاق میتونه به میکرو یا بافر آسیب بزنه
          اگه می خواهید از برنامه استفاده کنید از فایلی که توی زمیمه می زارم استفاده کنید که به مشکل بر نخورید
          این چینی ها چقدر بی دقت هستند !
          ---------------------------------------------------
          چجوری فایل پلود کنم ؟
          هر کسی می تونه جادوگر باشه --- بزرگترین جادوی عالم عشقه
          پس هر کسی که عاشق باشه جادوگره --- حتی اگر عاشق بازی باشه

دیدگاه

باسلام

اول از همه یک معذرت خواهی بابت تاخیر در ارسال بردها به خریداران عرض کنم.
            از آنجاییکه استقبال این بردها خیلی بیشتر از چیزی بود که فکر میکردیم خرید بعضی دوستان با تاخیر چند روزه برایشان ارسال شد. مشکل اصلی از آنجایی بود که چند آموزشگاه اقدام به تهیه این بردها کردند و پیشبینی های مارا به هم زدند! برای همین روند پیشروی این تاپیک تا حدی متوقف شد و منتظر وارد شدن بردهای جدید بودیم که خدارو شکر این مشکل تقریبا کامل حل شد و از این پس با توجه به تعداد وارد شده بردها، میتوانیم خریدهای انجام شده رو همان روز ارسال کنیم.
            در ضمن به امید خدا قصد ترجمه کامل CD همراه این برد را داریم تا روندهای آموزشی سریعتر صورت گیرند.

از دوستانی که تمایل به همکاری در تکمیل برنامه های آموزشی مبتنی بر این برد آموزشی را دارند خواهش میکنم اینجا پیغام بدند تا هماهنگی های لازم صورت گیرد. (امکاناتی در اختیار این دوستان قرار خواهد گرفت)

مورد بعدی که قابل عرض است، تولید هدربرد های LPC1768 و LPC2368 هست که طبق قول قبلی تا آخر مرداد ماه تولید شدند. وجود بردهای متنوع مبتنی بر تراشه های ARM مقداری روند آموزشی سریع را با مشکل روبرو کرده و نیازمند یاری علاقمندان هستیم.

با تشکر
            http://www.eca.ir/?page_id=196
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              با سلام وممنون برد خیلی خوبی فقط چون میگید وارداتیه شما تک تک بردها را تست میکنید و به فروش میرسونید یعنی از صحت و سلامت اونها مطمئنید ممنون از پاسختون
              فراموش شده بود این پست رو پاسخ بدم.
              بردهای نه تنها تست شده و با تمام وسایل جانبی از قبیل آداپتور کابل USB-سریال و شبکه و CD براتون ارسال خواهد شد بلکه سعی داریم در آینده خدمات جدیدی از جمله ترجمه کامل CD همراه و همچنین سورس کد های کاملتر در اختیار خریداران قرار دهیم.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                آیا جیلینک روی برد ورژن 8 هست؟ آخه داخل تنظیمات 7 نشان میدهد.
                J-Link ARM-OB STM32
                HW : V7.0
                Dll :V4.28

دیدگاه

فکر کنم که جیلینک روی برد ورژن 7 باشه ولی قابلیت پدیت داره و نگرانی از این بابت وجود نداره.
                  چون این جیلینک شبیه سازی شده هست از لحاظ سخت افزاری هیچ تفاوتی با جیلینک 8 نداره و شما با خیال راحت میتونید ازش استفاده کنید.

جدیدا آموزش هایی در مورد ساخت جیلینک در اینترنت و سایت خودمون منتشر شده که کاربران رو بسیار گمراه میکنه(مثل استفاده از بافر خاص و وجود نویزگیر و ...). سعی میکنم یک تاپیک جامع در مورد بزنم. برای همین برد وقتی جیلینک برای استفاده از همین دستگاه ساخته شده دیگه چه فرقی داره جیلینک 1 باشه یا جیلینک 8 ؟ مهم این هست که شما این برد رو با استفاده از USB میتونید توسط نرم افزارهای موجود پروگرام کنید ...... بدون هیچ محدودتی و با سرعت فوق العاده بالا
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                    چطوری میشه برنامه از روی ایپرام اجرا بشه (توسط یه بوت لودر ) ؟؟ حجم برنامه بالاست . رو خود آرم جا نمیشه. :angry:
                    من در آرم تازه کارم. ولی واسه همکاری آماده ام . :nerd:

دیدگاه

چه جور برنامه ای هستش که جا نمیشه ؟

دیدگاه

تا اونجا که من میدونم اینجورجاها از دیتا فلش استفاده میکنند...
                        آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jadogar
                          چه جور برنامه ای هستش که جا نمیشه ؟
                          داخل برنامه چندتا عکس هست که وقتی به کد هگز تبدیل میشه حجمش زیاد میشه.
                          آیا میشه فقط این عکس ها رو ایپرام بریزم . (با فرمت هگز ) ؟؟

دیدگاه

بله شما فقط عکس ها رو روی هر جور حافظه خارجی که دوست داری می تونی بریزی و فقط برنامه رو روی فلش آی سی بریزی
                            این یکی رو نمی تونم تائید کنم ولی با توجه به معماری این آیسی باید بشه برنامه رو روی رم ریخت و اجرا کرد(این رو جایی ندیدم و با توجه به یکی از بلوک دیاگرام ها می گنم)اگه اطلاعات بیشتری پیدا کردم حتما همین جا می گم

دیدگاه

اگر برای عکس میخواهی که خوب بریز روی SD کارت من این کار رو برای نمایش فیلم استفاده کردم سرعتش هم خوب بود البته بستگی به سرعت SD کارتت داره روی SONY البته MICROSD 2G شد 6 فریم ولی برای مارک توشیبا فکر میکنم بهتر بشه میکرو هم LPC2378...
                              آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

چند تا سمپل آموزشی آماده کردم که حتی کسانی که با آرم و خانواده آل پی سی هم آشنایی ندارند بتونند کار با 1768 رو یاد بگیرند
                                برای یادگیری فقط کافیه کمی در مورد میکرو کنترلر ها (حالا هر میکروکنترلری) و کمی در مورد زبان سی بدونید.برای تکمیل تر شدن یک کتاب سی و یک کپی از دیتاشیت میکرو تهیه کنید.
                                در داخل فایل هایی که میزارم سعی کردم از کامنت های فارسی استفاده کنم تا درک برنامه ها آسان تر هم باشه
                                پیشنهاد می کنم فایل ها رو به ترتیبی که میزارم بخونید

توی این سمپل فقط یک بلینکر ساده رو دارم راه اندازی کردم.برای سادگی برنامه از تایمر و اینتراپت استفاده نکردم.برای کسانی که از هدر استفاده می کنند کافیه ال ای دی رو با بافر یا ترانزیستور به پایه 0 پورت 2 متصل کنید.
                                اگر سوالی براتون پیش اومد حتما بپرسید
                                فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X