اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اولین پروژه من - ساخت تایمر ، ساعت و ... با کریستال ساعت lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اولین پروژه من - ساخت تایمر ، ساعت و ... با کریستال ساعت lpc1768

آقا هیچکس دیگه ای اینجا نست که جواب سوالامو بلد باشهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا توروخدا کمک من 2 هفته می خواهم یه lcd2*16 راه بندازم!!! :((
    تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
      آقا هیچکس دیگه ای اینجا نست که جواب سوالامو بلد باشهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟
      آقا توروخدا کمک من 2 هفته می خواهم یه lcd2*16 راه بندازم!!! :((
      سلام . برای led یه پایه ی دیگه رو انتخاب کنید ببینید مشکل حل نمی شه ؟

یه چیزی وقتی من خواستم طبق شماتیک mcb2300آ‌ السیدی کاراکتری رو راه اندازی کنم هر کاری کردم نمی شد تا اینکه vcc ال سی دی رو که به 3.3آ‌ولت وصل کرده بودم به 5 ولت وصل کردم و کار درست شد و داره خوب کار می کنه . شما هم اینو یه امتحان کن ببین درست نمی شه

دیدگاه

ماله من از همون اولم به 5ولت وصل بود 3.3 ولت هم امتحان کردم نمیشههههههههههه!!!! :cry:
        من که گفتم همه پایه هارم می زنم با این رجیستر کار نمیکنه از اون برنامه تستم که آقای بلورچیان دادند سر در نمیارم می خواهید اونو پلود کنم؟؟؟
        اصلا توی تاپیکه قبلی که عنوانش هست" کتابخانه ای برای کار کردن با ال سی دی کاراکتری یا گرافیکی" این برنامه رو گذاشتم(همین برنامه تست که میگم رو میکرو می ریزم کار می کنه)
        عجب غلطی کردم رفتم سراغ این میکروی مصغره اهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!1
        کمک کم دارم دیوووونه میشمممم!!! :cry2: :cry2: :angry: :angry:
        آقا کسی یعنی تاحالا با این میکرو ال سی دی کاراکتری را نداخته تو کل انجمن ؟؟؟ یا نمیگه؟ :angry:
        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
          ماله من از همون اولم به 5ولت وصل بود 3.3 ولت هم امتحان کردم نمیشههههههههههه!!!! :cry:
          من که گفتم همه پایه هارم می زنم با این رجیستر کار نمیکنه از اون برنامه تستم که آقای بلورچیان دادند سر در نمیارم می خواهید اونو پلود کنم؟؟؟
          اصلا توی تاپیکه قبلی که عنوانش هست" کتابخانه ای برای کار کردن با ال سی دی کاراکتری یا گرافیکی" این برنامه رو گذاشتم(همین برنامه تست که میگم رو میکرو می ریزم کار می کنه)
          عجب غلطی کردم رفتم سراغ این میکروی مصغره اهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!1
          کمک کم دارم دیوووونه میشمممم!!! :cry2: :cry2: :angry: :angry:
          آقا کسی یعنی تاحالا با این میکرو ال سی دی کاراکتری را نداخته تو کل انجمن ؟؟؟ یا نمیگه؟ :angry:
          کدوم برنامه ؟؟؟؟؟ کجا ؟؟؟؟

دیدگاه

الان پلودش میکنم!
            رمزش:www.avrmp.ir
            لینک: http://www.avrmp.ir/GPIO.rar
            :cry:
            تورو خدا شما فقط کمکم می کنید توی ایران میکرو هم کسی کمک نمیکنه !!! شما منو ول نکنید چون افسرده میشم!!! :cry2:
            موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

این که برنامه ی lcd نیست !!!!
              شما تو این برنامه که تست کردید و جواب گرفتید led رو به کدوم پایه ها وصل کردی که من یه برنامه به سبک خودم برای همون پایه ها بنویسم

دیدگاه

یه چیز دیگه بوردتون رو از کجا خریدید؟؟

دیدگاه

منم گفتم که برنامه تست ال ای دی هست!!! :mrgreen:
                  من هدر بورد خریدم از همین هدر بوردهای اکا که جدید زده!
                  به پورت p2.0 تا p2.7!!
                  :cry2:خیلی ازتون ممنونم که به دادم می رسید یا حداقل سعی خودتون رو می کنید! منم قول می دهم جبران کنم!
                  موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

شما خودتون با lpc1768 کار کردید؟؟؟
                    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

پاسخ : اولین پروژه من - ساخت تایمر ، ساعت و ... با &#1705

نوشته اصلی توسط mahanb
                      منم گفتم که برنامه تست ال ای دی هست!!! :mrgreen:
                      من هدر بورد خریدم از همین هدر بوردهای اکا که جدید زده!
                      به پورت p2.0 تا p2.7!!
                      :cry2:خیلی ازتون ممنونم که به دادم می رسید یا حداقل سعی خودتون رو می کنید! منم قول می دهم جبران کنم!
                      بفرما . تو این برنامه p2.0 تا p2.7 به صورت شیفت چپ روشن و خاموش می شه .

http://up.iranblog.com/images/7kbwcj8b0zty16hmcy7.rar

در ضمن من کاری نکردم و مطمئنا همه ی بچه ها ی انجمن هدفشون از کمک کردن جبران کردن توسط طرف مقابل نیست منم از این قضیه مستثنا نیستم .

شما خودتون با lpc1768 کار کردید؟؟؟
                      همین الان دارم می رم بوردی که داده بودم بزنند بگیرم تا بیام مونتاژ کنم قطعات رو یه دو روزی طول می کشه

دیدگاه

آقا این برنامه شمارو هم تست کردم نشد!!!
                        ببخشید این ارور شیه وقتی می خواهم با سیمولیتور ذیباگ کنم برای همه همین ارور رو میده!
                        *** error 65: access violation at 0xFFFFFFF4 : no 'write' permission
                        !!!
                        ایشاللاه بردتون خوب باشه اگه کار کرد برد رو برای ما هم بزارید!!
                        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

آقا ببخشید یه اشتباهی کردم!
                          امروز دوباره اومدم اون برنامه ای که خودم صبح پلود کردم(همونیکه به شما دادم) رو پروگرام کردم دیدم کار نمیکنه!!!
                          بعد فهمیدم اونیکه کار میکرد اینه که الان لینکشو گذاشتم(الان پروگرام کردم این برنامه کار کرد!)پسورد:www.avrmp.ir
                          http://avrmp.ir/blinki.rar : لینک
                          اگر مشکل سیمولیتور کیلم حل بشه شما رو کمتر اذیت می کنم!!
                          فک کنم مشکل دوباره از آدرس دهی من باشه ولی من پشن جفتشونو یکی کردم! یعنی برنامه ای که شما دادید رو پشنش رو مثل این برنامه که الان کار میکنه کردم ولی بازم کار نکرد!!(چون من از بوت لودر برا پروگرام کردن استفاده می کنم باید آدرس شروع 0X2000 باشه!)
                          موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

با سلام
                            من چند وقت پیش مشغول راه اندازی lcd برد lpc2378 بودم.خیلی بهش ور روفتم و یه کارهایی انجام شد ولی اون چیزی که می خواستم نشد. لینک تایپیکش هم اینه:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53772.0
                            برنامه راه اندازی lcd کاراکتری 16*2 به میکرو فیلیپس lpc2378

اول اینکه آیا اگه اونو درست کنیم این یکی هم می توان با تغییر ساده در هدر اول کار استفاده کرد؟
                            دوم اینکه در برنامه ای اجرا کردم خیلی ساده با بستن درست اتصالات lcd راه اندازی شد ولی همان طور که اشاره شد مشکل اینه که فقط برنامه هگزی که در این پوشه است را اگر پروگرام کنیم جواب میده و لا غیر. نمی دونم منظورم را متوجه می شوید؟
                            فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                            فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                            فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                            فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

جوابتون رو سر تاپیک خودتون دادم!
                              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X