سلام . من تازه بوردم رو زدم اومدم اولین برنامم رو که قاعدتا چشمک زن هست رو نوشتم و پروگرم کردم و دیدم led ها روشن و خاموش می شند و کار می کنه ولی یه مشکلی هست و اون این بود که تاخیر ها درست نیست . از دیباگر خود برنامه تست کردم دیدم بله فرکانس رو زده 12 مگ . برنامه رو یه تغییری توش دادم و دوباره با دیباگر تست کردم و دیدم دیگه این دفعه فرکانس رو زده 100 و درسته اما یه مشکل جدید ! برنامه اصلا رو بورد کار نمی کنه .
این شماتیک مربوط به قسمت led که از همون mcb1700 هست

و این برنامه که با تغییر گفته شده هست .
http://up9.iranblog.com/images/r2tdlcs47cs8s57fg9im.rar
اگر این خط از برنامه این طوری باشه
دیباگر این رو نشون می ده و همون طور که گفتم برنامه رو بورد جواب می ده اما با اشکال در تاخیرها

اگر این خط اضافه شه به این صورت

دیباگر این رو نشون میده ولی برنامه رو بورد جواب نمی ده

اضافه کنم در هر دو توی شبیه سازی خود کیل پین ها خاموش و روشن می شند و چند تا از مثال های خود کیل رو هم ریختم و اصلا جواب نداد .
اما مهترین موضوع اینه که
من از فلش مجیک برای پروگرم کردن استفاده می کنم و فعلا جیلینک ندارم که تست کنم
حالا ممنون میشم دوستان برنامه رو هم با تغییر و هم بدون تغییر تست کنند و جواب بدند . اگر هم با فلش مجیک باشه هم با جیلینک باشه ک بهتر .
فقط با هر کدوم میکرو رو پروگرم کردید تو تست هاتون ذکر کنید که فلش مجیک یا جیلینک و نتیجه . می خوام بدونم مشکل از فلش مجیکه یا نه ؟ سرتون رو درد اوردم
این شماتیک مربوط به قسمت led که از همون mcb1700 هست

و این برنامه که با تغییر گفته شده هست .
http://up9.iranblog.com/images/r2tdlcs47cs8s57fg9im.rar
اگر این خط از برنامه این طوری باشه

دیباگر این رو نشون می ده و همون طور که گفتم برنامه رو بورد جواب می ده اما با اشکال در تاخیرها

اگر این خط اضافه شه به این صورت

دیباگر این رو نشون میده ولی برنامه رو بورد جواب نمی ده

اضافه کنم در هر دو توی شبیه سازی خود کیل پین ها خاموش و روشن می شند و چند تا از مثال های خود کیل رو هم ریختم و اصلا جواب نداد .
اما مهترین موضوع اینه که
من از فلش مجیک برای پروگرم کردن استفاده می کنم و فعلا جیلینک ندارم که تست کنم
حالا ممنون میشم دوستان برنامه رو هم با تغییر و هم بدون تغییر تست کنند و جواب بدند . اگر هم با فلش مجیک باشه هم با جیلینک باشه ک بهتر .
فقط با هر کدوم میکرو رو پروگرم کردید تو تست هاتون ذکر کنید که فلش مجیک یا جیلینک و نتیجه . می خوام بدونم مشکل از فلش مجیکه یا نه ؟ سرتون رو درد اوردم
دیدگاه