اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپیوترم دیگه هدر بورد رو نمی شناسه! کار کردن فقط با دیباگر !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کامپیوترم دیگه هدر بورد رو نمی شناسه! کار کردن فقط با دیباگر !

سلام.
    کامپیوترم دیگه هدر بورد رو برای بوت لودر نمی شناسه! (قبلا می شناخت و کار می کرد)از وقتی با جی تگ کار کردم اینطور شده!! با j-tag هم فقط از طریق دیباگر می تونم برنامه رو اجرا کنم و عملی ببینم ، یعنی با جی تگ هم نمی شه رو میکرو برنامه ریخت الا با دیباگ کردن!! فکر کنم میکروم یه چیزیش شده! :sad:
    مشکل چی می تونه باشه؟؟!!

پاسخ : کامپیوترم دیگه هدر بورد رو نمی شناسه! کار کردن فقط با دیباگر !

نوشته اصلی توسط Ramin_Ghn
    سلام.
    کامپیوترم دیگه هدر بورد رو برای بوت لودر نمی شناسه! (قبلا می شناخت و کار می کرد)از وقتی با جی تگ کار کردم اینطور شده!!
    شما بوت لودر رو پاک کردید، به آدرس www.tos.eca.ir پشتیبانی برید و فایل بوت لودر مربوط به هدربوردتون رو دانلود و ازاول پروگرام کنید

با j-tag هم فقط از طریق دیباگر می تونم برنامه رو اجرا کنم و عملی ببینم ، یعنی با جی تگ هم نمی شه رو میکرو برنامه ریخت الا با دیباگ کردن!! فکر کنم میکروم یه چیزیش شده! :sad:
    مشکل چی می تونه باشه؟؟!!
    دوست عزیز دیباگ کردن بدون پروگرام کردن میکرو غیر ممکنه ! میکرو اول پروگرام میشه و بعد مراحل دیباگ کردن شروع میشه
    شما از چه پروگرامر/نرم افزار/تنظیمات استفاده می کنید ؟
    به احتمال بسیار زیاد تنظیماتتون مشکل داره، چون وقتی که می تونین دیباگ بکنین حتماً می تونین پروگرام بکنین

دیدگاه

سلام
      وقتی با دیباگر برنامه رو اجرا می کنم ال سی دی و... بخوبی کار میکنه ولی وقتی به تنهایی برنامه رو رو میکرو میریزم(یعنی h-flasher اعلام میکنه که با موفقیت برنامه رو میکروت ریختم)ولی در عمل چیزی رو ال سی دی نمی بینم یا حتی یک چشمک زن ساده هم کار نمیکنه..! ولی با دیباگر بخوبی کار میکنه و شکر خدا هیچ مشکلی نداره! تنظیمات h-flasher هم چندبار چک کردم درسته . جی تگ هم آرم ویگلار شرکت eca ست ، در ظاهر نرم افزار و سخت افزار با هم مچ هستن و هیچ مشکلی ندارن ولی بعد ریختن برنامه ، در عمل چیزی عایدم نمیشه!
      البته در حالت دیباگ کردن و پروگرم دیپ سویچ های 1و4و6 (6 : موقع دیباگ) هدر بورد روشنه که غیر این باشه نرم افزار h-flasher موقع پروگرم ارور می ده..
      یا علی

دیدگاه

اگر از هدربورد های lpc استفاده می کنید، فقط باید دیپ سویچ شماره 1 ( jtag ) بالا باشه و بقیه باید off باشند.
        البته تو حالت استفاده از جی تگ
        هم می تونین دیباگ کنین و هم پروگرام کنید.

دیدگاه

سویچ 4 رو هم خاموش کردم ولی فرقی نکرد ..! اصلا سر در نمیارم ! چطور با دیباگ کار می کنه ولی وقتی پروگرم میکنم کار نمی کنه! به نظرتون می تونه مشکل از پروگرمر باشه؟

دیدگاه

مشکل شما خیلی عجیبه !
            همونطور که اون بالا هم گفتم، میکرو باید اول پروگرام بشه تا دیباگ بشه !
            وقتی شما دیباگ می کنین، یعنی پروگرام میشه
            بهتره که با پشتیبانی فروشگاه یه تماسی بگیرید، اگر مشکلتون رفع نشد بفرستید گارانتی

دیدگاه

سلام
              درست می گه دوستمون چون وقتی از طریق JTAG پروگرام می کنم و کابل پارالل رو جدا می کنم دیگه اجرا نمی شه
              یعنی باید کابل بهش وصل باشه و برنامه JTAG رو ویندوز باز باشه تا میکرو کار کنه
              بهترین کار استفاده از فلش مجیک هست هیچ کدوم از این دردسر هارو نداره
              موفق باشید
              کاری ندارم این وری هستی یا اون وری چپی یا راست
              همیشه ایرانی باش و به ایرانی بودنت افتخار کن
              ایران و هیچ وقت تنها نزار
              اگه خدا رو قبول داری اجرت با خدا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdigorji
                سلام
                درست می گه دوستمون چون وقتی از طریق JTAG پروگرام می کنم و کابل پارالل رو جدا می کنم دیگه اجرا نمی شه
                یعنی باید کابل بهش وصل باشه و برنامه JTAG رو ویندوز باز باشه تا میکرو کار کنه
                بهترین کار استفاده از فلش مجیک هست هیچ کدوم از این دردسر هارو نداره
                موفق باشید
                بورد شما هم فقط با دیباگر کار می کنه؟! تا به حال با جی تک پروگرم کردید؟

نمیدونم مشکل از کدومه:
                1)هدر بورد
                2)جی تگ
                3)نرم افزار
                3)خودم...

دیدگاه

بورد شما هم فقط با دیباگر کار می کنه؟! تا به حال با جی تک پروگرم کردید؟

نمیدونم مشکل از کدومه:
                  1)هدر بورد
                  2)جی تگ
                  3)نرم افزار
                  3)خودم...
                  سلام دوست عزیز
                  منظور قسمت اول شما را نفهمیدم لطفا بیشتر توضیح بدهید تا من جواب بدم
                  خوب من با JTAG وقتی میکرو رو پروکرام می کنم (H-FLASHER ) وقتی کابل رو جدا می کنم برنامه دیگه اجرا نمی شه
                  موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdigorji
                    سلام دوست عزیز
                    منظور قسمت اول شما را نفهمیدم لطفا بیشتر توضیح بدهید تا من جواب بدم
                    خوب من با JTAG وقتی میکرو رو پروکرام می کنم (H-FLASHER ) وقتی کابل رو جدا می کنم برنامه دیگه اجرا نمی شه
                    موفق باشید
                    سلام.
                    منظورم اینه که شما هم فقط بصورت آنلاین(دیباگ) از جی تگ جواب گرفتین ، من فقط از این طریق جواب گرفتم یعنی با دنبال کردن برنامه از طریق keil و والسلام ، کابل جی تگ روش باشه هم تا زمانی که از طریق نرم افزار شروع به دیباگ برنامه نکردی مدار کار نمیکنه!! فقط با دیباگ بصورت آنلاین ، ضمنا شما با چه مداری با فلش مجیک کار میکنید اگر زحمتی نیست لطف کنید و مدارشو قرار بدید ممنون.
                    آقا فرشاد ما به نتیجه ای نرسیدیم مثل اینکه دوستمون هم همین مشکل رو داره!!! یعنی هدر بوردها مشکل دارن؟؟ ما چه کنیم ...!!؟
                    یا علی

دیدگاه

سلام.
                      منظورم اینه که شما هم فقط بصورت آنلاین(دیباگ) از جی تگ جواب گرفتین ، من فقط از این طریق جواب گرفتم یعنی با دنبال کردن برنامه از طریق keil و والسلام ، کابل جی تگ روش باشه هم تا زمانی که از طریق نرم افزار شروع به دیباگ برنامه نکردی مدار کار نمیکنه!! فقط با دیباگ بصورت آنلاین ، ضمنا شما با چه مداری با فلش مجیک کار میکنید اگر زحمتی نیست لطف کنید و مدارشو قرار بدید ممنون.
                      آقا فرشاد ما به نتیجه ای نرسیدیم مثل اینکه دوستمون هم همین مشکل رو داره!!! یعنی هدر بوردها مشکل دارن؟؟ ما چه کنیم ...!!؟
                      یا علی
                      نه من برنامم رو پروگرام می کنم و کار می کنه اما وقتی کابل رو قطع کنم دیگه کار نمی کنه
                      و کاری به کامپایلر ندارم
                      باید یک موقع که سرم خلوت شد شماتیک برد رو چک کنم تا اشکال مشخص بشه
                      در مورد فلش مجیک هم چشم ، چون من خودم روی این سری هنوز با فلش مجیک کار نکردم اما مال سری lpc21xx رو کار کردم

موفق باشید

دیدگاه

سلام و درود :smile:
                        به لطف و عنایت خداوند مشکلم حل شد الحمدلله
                        الان بخوبی با جی تگ پروگرم میشه و کار میکنه ، حتی وقتی کابل جی تگ رو قطع می کنم .
                        سپاس از همه دوستان
                        یا الله

دیدگاه

سلام و درود :smile:
                          به لطف و عنایت خداوند مشکلم حل شد الحمدلله
                          الان بخوبی با جی تگ پروگرم میشه و کار میکنه ، حتی وقتی کابل جی تگ رو قطع می کنم .
                          سپاس از همه دوستان
                          یا الله
                          دوستان مشکل از تنظیمات هست و اگر کسی دوست داشت می تونه بگه تا من برای توضیح بدم باید تنظیمات چگونه باشه
                          منظورم تنظیمات JTAG هست
                          برد مشکلی نداره
                          چون الان وقت نداشتم زیاد نمی تونم توضیح بدم
                          مشکل من هم همون تنظیمات بود

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MG.
                            دوستان مشکل از تنظیمات هست و اگر کسی دوست داشت می تونه بگه تا من برای توضیح بدم باید تنظیمات چگونه باشه
                            منظورم تنظیمات JTAG هست
                            برد مشکلی نداره
                            چون الان وقت نداشتم زیاد نمی تونم توضیح بدم
                            مشکل من هم همون تنظیمات بود

موفق باشید
                            سلام و خسته نباشید
                            آقا من اول هدر بورد را در حالت دیباگ قرار دادم و با نرم افزار Keil ، برنامه را اجرا کردم و اولین بار هیچ مشکلی پیش نیومد و راحت اجرا شد.

دفعه بعد که خواستم دیباگ کنم ، از پروگرامر Segger ایراد گرفت و به محض اینکه گزینه دیباگ را میزدم، کل برنامه keil بسته میشد و دیگه این مشکل حل نشد تا اینکه با بوت لودر تصمیم گرفتم کار کنم.

حالا
                            وقتی هدر بورد را در حالت بوت لودر قرار میدم ، اصلا سیستم میکرو را نمیشناسه و تو شناسایی USB مشکل داره
                            من دقیقا باید چکارش کنم؟؟؟ :cry2:

با نرم افزار J-Link هم هر کاری میکنم نمیذاره پروگرم کنم و تا Connect را میزنم نرم افزار قفل میکنه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

لطفا راهنمایی کنید
                            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                            // - - - - - - - - - -
                            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                            // - - - - - - - - - -
                            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

این تصویر از اروری که هنگام پروگرام کردن با J-Link میده:

این هم تصویر از زمانی که در حالت بوت لودر هدر بورد را وصل میکنم:
                              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X