اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با استفاده از برنامه J-FLASH SEGGER

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با استفاده از برنامه J-FLASH SEGGER

سلام خواستم بگم که من از طریق برنامه JFLASH و از طریق منوی Target گزینه Connect رو میزنم ولی پیغام :
    Could not find any flash devices failto connect
    ولی از طریق Keil برنامه رو رو آی سی میریزم و همونطور که توی پست قبل گفتم یک بار LCD کار نمیکنه یک بار RTC استارت نمیشه و ........
    آیا برد من خرابه یا......
    یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.

پاسخ : ارتباط با استفاده از برنامه J-FLASH SEGGER

ببخشید مشکل اول که ارتباط بود حل شد ولی پ دیت نشد.
    یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.

دیدگاه

یک نکته کلی عرض کنم خدمتتون که در کار با تکنولوژی های جدید مخصوصا ARM خرابی سخت افزار های آماده رو باید آخرین گزینه قلمداد کنید چون آنقدر ریزه کاری برنامه نویسی دارند که 99% مشکل از من مصرف کننده است. این رو از روی تجربه بخش پشتیبانی فروشگاه خدمتتون عرض میکنم.

در موردکانکت شدن شما باید در قسمت تنظیمات نوع میکرو رو حتما درست انتخاب کنید وگرنه قادر به کانکت شدن نخواهد بود .
      اینکه پدیت نمیشه 2 حالت داره 1-درخواست پدیت میاد ولی cancle میشه. 2-کلا درخواستی مبنی بر پدیت شدن نمایش داده نمیشه که بیانگر این مسئله است که برد شما پدیت شده قبلا
      برای اطلاع از نسخه فریمور میتونید از بخش دیگری از نرم افزار استفاده کنید که الان خاطرم نیست. چک میکنم و اطلاع میدم.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

چی پدیت میشه لطفا شفاف تر توضیح میدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad2000
          ببخشید مشکل اول که ارتباط بود حل شد ولی پ دیت نشد.
          میشه بگید مشکل از چی بود چون من هم با این ماسله برخورد کردم ویندوزم سون 32 بیت هست و درایور یو اس بی درست شناخته نمی شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X