اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک : LPC2368-USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک : LPC2368-USB

نوشته اصلی توسط pswin
    کاربردیترین و بهترین مثالی که به درد همه میتونه بخوره ساخت Virtual Com port هست که متاسفانه من هر چقدر گشتم نتونستم مثالی برای LPC داخل کیل پیدا کنم.
    من فکر می کنم همین مورد کافیه جوابگوی بیشتر نیازمندهای دوستان باشه. لطفا اگر شما مثالی براش سراغ دارید قرار بدید تا ما هم ازش استفاده بکنیم.
    دوست گلم شما مثال های cmsis که که ببینی توی قسمت usb ش یه مثال هست که Virtual Com port درست می کنه(usb cdc) و مثل یه پورت سریال می تونی ازش استفاده کنی ....

همین الان رفتم تو مثالهای IAR هم دیدم هست اونم تست کن ....

من جفتش رو تست کردم اما نمی دونم چرا جواب نداد قبلا درست یادم نمی یاد اما جواب داده بود اما حالا چی شده ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! سیستم یه چیزی می شنانسه اما کامل نه فکر می کنم یه چیزی رو در نظر نگرفتم یه جامپری یا .....

اینم عکس از device manager

فعلا منگ خابم اگر احتمالا جواب داد خبرت می کنم (برای خودم هم سوال شد مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟)

موفق باشی

دیدگاه

usb هم comi هستش؟ :question:یا سیستمش کلن با serial فرق میکنه؟
      نه دقیقا همون پورت سریال مجازی هست (همون کاری که بف232 انجام میده) . اگر یه همچین مثالی رو بشه داخل کیل راه انداخت هم مشکل برنامه نویسی سمت هاست نداره ( نه درایور می خواد و نه چیز دیگه راحت میشه مثل کام باهاش کار کرد.) و هم اینکه جوابگوی بیشتر نیازهای دوستان داخل سایت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pswin
        نه دقیقا همون پورت سریال مجازی هست (همون کاری که بف232 انجام میده) . اگر یه همچین مثالی رو بشه داخل کیل راه انداخت هم مشکل برنامه نویسی سمت هاست نداره ( نه درایور می خواد و نه چیز دیگه راحت میشه مثل کام باهاش کار کرد.) و هم اینکه جوابگوی بیشتر نیازهای دوستان داخل سایت میشه
        سلام اقا من یه چیزی پیدا کردم از بچهای msdn.microsoft بهم گفتن رفتم دانلود کردم خیلی توپه
        http://www.usbhidnetclass.org/
        این سایتو برید یه فایل dll میده دانلود کنید بعد dll رو copy کنید تو toolbox ویژوال استدیو paste کنید یه component جدید میاد مثل serialport اما ماله usb هست
        من طرز کارشو بلد نیستم یکم گیج کنندست
        اگه میخوایید دانلود کنید به نتیجه رسیدید مارو بی خبر نزارید..من خودمم شروع میکنم روش کار کردن
        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
        هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pswin
          اما دوست عزیز من میخوام تو واقعیت جواب بگیریم رو هدر برد lpc جواب بده اما مشکلیایی که داریم اولیش یه درایور برای شناسایی توسط کامپیوتر و بعد نوشتن برنامه با c# که متاسفانه component واسه usb نداره البته این سایتی که بالا نوشتم یه component عالی واسش داره..
          اما حالا مشکل درایور نویسی میمونه
          هیتلر

دیدگاه

کلاس کار با usb در کلاس hid برای دات نت و dll های مربوطه
            کد:
            Call 				Dll 		Usage
            SetupDiGetClassDevs 	       setupapi 		Gets all connected devices by class
            SetupDiDestroyDeviceInfoList 	setupapi 		Frees memory allocated in above
            SetupDiEnumDeviceInterfaces 	setupapi 		Gets details of a connected device
            SetupDiGetDeviceInterfaceDetail 	setupapi 		Gets further details of above
            HidD_GetPreparsedData           	hid 		Gets details of open HID device
            HidD_FreePreparsedData     	hid 		Frees memory allocated in above
            HidP_GetCaps 	              hid 		Gets capabilities of open HID device
            HidD_GetHidGuid 			hid 		Gets GUID for HID device class
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
              کلاس کار با usb در کلاس hid برای دات نت و dll های مربوطه
              کد:
              Call 				Dll 		Usage
              SetupDiGetClassDevs 	       setupapi 		Gets all connected devices by class
              SetupDiDestroyDeviceInfoList 	setupapi 		Frees memory allocated in above
              SetupDiEnumDeviceInterfaces 	setupapi 		Gets details of a connected device
              SetupDiGetDeviceInterfaceDetail 	setupapi 		Gets further details of above
              HidD_GetPreparsedData           	hid 		Gets details of open HID device
              HidD_FreePreparsedData     	hid 		Frees memory allocated in above
              HidP_GetCaps 	              hid 		Gets capabilities of open HID device
              HidD_GetHidGuid 			hid 		Gets GUID for HID device class
              سلام میشه یه توضیح کاماتر بدید . من تا حالا کار نکردم . قدم به قدم چه کارایی رو باید انجام بدم؟
              هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                سلام

آقا من می خوام کار با USB این میکرو رو شروع کنم و اطلاعات زیادی هم در مورد USB و طرز کار ش تو LPC2368 نمیدونم اگه ممکنه یه مقاله یه اموزش PDF دارید بدبن اموزش هرجی شد مشکل نداره در مورد خود USB و یا کنفیگور کرن این میکرو سند و ریسیو کردن و... یکم می خوام اظلاعات بالابره

من مدتی هست که از AVR بهARM اومم
                ممنون
                عزیز دلم... من خودم چون رفتم طرف USB و از صفر برای یادگیری شروع کردم دوس دارم اطلاعاتکم رو در اختیارت بزارم...اول از همه دنیای USB آنقدر بزرگ و پیچیدست که سعی نکن برای یادگیری طرفش بری سعی کن فقط یکم از کلیاتش رو بدونی و هر قسمتی رو که لازم داری بری سراغش برای راه انداختن، چون آنقدر قسمتها و پروتکلهای مختلف داره که گیج کننده میشه و سخت میشه فهمیدنش
                در ضمن برای راه انداختن USB توی lpc 2368 من خودم از مثالهای Keil استفاده کردم چون نوشتن برنامش هم خیلی سنگینه هم خیلی پیچیده و الکی وقتت رو تلف میکنه، سعی کن برنامه USB مال Keil رو برداری و در حد مورد نیار تغییرش بدی تا کار کنه.. من هم همینکار را کردم و موفق شدم و مشکلی ایجاد نشد فقط حواست باید به جاهای مختلف برنامه باشه که در کجا باید کد مورد نظرت رو وارد کنی تا برنامه به درستی کار کنه... همین!!!

دیدگاه

سلام
                  من در حال راه اندازی virtual com port برای میکروی stm32 هستم .در زمینه مبانی USB یک PDF فارسی 97 صفحه ای در ECA بود و آن را مطالعه کردم .
                  سوال : آیا Virtual Com port سرعتش نسبت به USB پایین تر است؟منظورم این است که آیا تبدیل از سریال به USB داخل میکرو و از USB به سریال توسط درایور ویندوزی سرعت را کم می کنند ؟
                  سوال : آیا virtual com port دقیقا همان کار ارتباط سریال را می کند و از توابع Printf و USART RX می توانیم درآن برای توسعه پروژه استفاده کنیم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X