فایل کانفیگ برای هسته های کرتکس یکیه که ضمیمش کردم.
برای lpc2368 هم به احتمال زیاد تو ایجاد تسک ها یا کانفیگ rtx یه مشکلی دارین. مثلا به این نکته توجه کنین که یه تسک با اولویت بالا اگه همیشه اجرا بشه به تسک های با اولویت پایین اجازه پردازش نمیده.
فایل کانفیگ برای هسته های کرتکس یکیه که ضمیمش کردم.
برای lpc2368 هم به احتمال زیاد تو ایجاد تسک ها یا کانفیگ rtx یه مشکلی دارین. مثلا به این نکته توجه کنین که یه تسک با اولویت بالا اگه همیشه اجرا بشه به تسک های با اولویت پایین اجازه پردازش نمیده.
سلام
میشه یه توضیحی در مورد rtx بدید
چجوری میشه ریخت؟
چه اعمالی رو انجام میده؟
یا اگه مطلب یا لینکی دارید بدید
ممنون
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر
ممنون یه سوال داشتم این لینکی که واسه دانلود از ایران میکرو که تو تاپیک بود واسه lpc2368 هم کار میکنه؟اخه همه مثالا واسه atsam بود؟دانلود کنم mdk رو؟
بعد سوال دیگه من از هدر برد سایت استفاده میکنم که12mhz هست این کلاک جواب میده یا به کلاک بیشتری نیاز داریم
سوال بعدی اینکه من هنوز وارد پروتکل اترنت و کن نشدم با ریختن rtx هدری اضافه میشه ه دیگه نیازی به کار با ریجیسترها تو حالت معمولی میکرو نباشه(اخه ریجیستراش گیج کنندست)
هیتلر
بهتره لینک هایی رو که دادم مطالعه کنید.
با RTX شما فقط یه RTOS خواهید داشت که میتونید باهش برنامه تون رو به صورت تسک های متعدد و همزمان اجرا کنید. این کار بیشتر به درد پروژه هایی میخوره که به صورت همزمان چند تا ورودی و خروجی باید کنترل بشن و مشکل اصلی اولویت بندی و اجرای همزمان بخش های مختلف برنامه باشه . با ریختن RTX قرار نیست راه اندازی بخشی ساده تر بشه و بلعکس کار پیچیده تر هم میشه. کریستال 12M که روی برد هست با PLL داخلی میکروکنترلر افزایش پیدا میکنه و CPU با همون 100Mhz کار میکنه. شما نگران نباشید :smile:
Uvision فقط یه محیط گرافیکی هست و کار خاصی انجام نمیده. MDK مجموعه ابزارهای مورد نیاز در یک پک هست و با نصبش Uvision هم نصب میشه.
بهتره لینک هایی رو که دادم مطالعه کنید.
با RTX شما فقط یه RTOS خواهید داشت که میتونید باهش برنامه تون رو به صورت تسک های متعدد و همزمان اجرا کنید. این کار بیشتر به درد پروژه هایی میخوره که به صورت همزمان چند تا ورودی و خروجی باید کنترل بشن و مشکل اصلی اولویت بندی و اجرای همزمان بخش های مختلف برنامه باشه . با ریختن RTX قرار نیست راه اندازی بخشی ساده تر بشه و بلعکس کار پیچیده تر هم میشه. کریستال 12M که روی برد هست با PLL داخلی میکروکنترلر افزایش پیدا میکنه و CPU با همون 100Mhz کار میکنه. شما نگران نباشید :smile:
Uvision فقط یه محیط گرافیکی هست و کار خاصی انجام نمیده. MDK مجموعه ابزارهای مورد نیاز در یک پک هست و با نصبش Uvision هم نصب میشه.
ممنون از راهنماییتون من lpc کار میکنم واسه همسن زیاد برنامهای اون تاپیکو نفهمیدم :mrgreen:اما روش کار میکنم ممنون که کمک کردید
هیتلر
دیدگاه