اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با lpc1343

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با lpc1343

ببین دوست من ارم میکرو ای نیست که اطلاعاتش رو بشه به راحتی گیر اورد برای همین معمولا توی تاپیک ها در موردش زیاد بحث نمیشه و معمولا کسانی هم که چیزی ازش حالیشون هست سرشون خیلی شلوغه و به تاپیک ها سر نمیزن و یه عده ای شون هم میگن مگه این اطلاعات رو مجانی گیر اوردم که مجانی بدمشون به کسی ( مثل خودم)و ...
    پس بهتره خودت استین هات رو بالا بزنی و شروع کنی!!
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

برنامه چشمک زن رو ضمیمه کردم
      فایل های پیوست شده

دیدگاه

خیلی ممنونم. :nerd:

دیدگاه

سلام.
          یک نکته:

دوستانی که تازه می خوان با میکروکنترلرهای آرم فیلیپس کارکنند شماتیک برد های شرکت keil (مانند شماتیکی که آقای Ma-Bah در صفحه ی قبل گذاشتند-برد های mcb) برای شروع بسیار خوب است.
          موفق باشید :bye

دیدگاه

ببخشید. یک نکته رو یادم رفت:
            هدر برد های eca هم خیلی خوبه. من یکی گرفتم و الان خیلی راحت دارم باهاش کار میکنم

دیدگاه

سلام.
              من پیشنهاد میکنم از سری lpc23xx شروع کنید. چون از اولین هسته های آرم که ARM7 هست استفاده شده. کار کردن با این ساده تر. این کار باعث میشه که بتونی با تراشه های جدیدتر مثل ARM9،ARM10،ARM11،Cortex Aو... راحتر کار کنی. اینم بگم آرم مثل AVR نیست. شما یه مدل AVR کار کنی دست کم با 10 تا 20 مدلش میتونی راحت کار کنی. شما اگه یک مدل آرم رو یاد بگیری خیلی خوب تا روی چنتا بخوای کار کنی. اگر باهاش کار کردی و جایی گیر کردی نا امید نشو. آرم برای راه اندازی هر قابلیتش باید چند تا رجیستر رو مقدار دهی کنی. برعکس avr.برای شروع lpc2368 رو با کامپایلر keil رو پیشنهاد میکنم. میتونی هدر برد شرکت eca رو بخری واگه بتونی با j-link پروگرم کنی بهتر چون قابلیت دیباگم داره که خیلی به کارت میاد.نظر فراموش نشه. بازم اگه اطلاعات خواستی بگو. :job:

دیدگاه

سلام دوستان اگه میشه یه مدار چشمک زن برا شوع کار با LPC1343 بذارید. ممنون.
                اگه تو کامپایلر هم تنظیمات خاصی داره راهنمایی کنید. با تشکر.

دیدگاه

برنامه چشمک زن ریختم رو 1343، بازم کار نمیده. از هدر بورد استفاده میکنم، کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
                    برنامه چشمک زن ریختم رو 1343، بازم کار نمیده. از هدر بورد استفاده میکنم، کسی میتونه راهنمایی کنه؟
                    سلام.
                    فایل کامل پروژه رو قرار بدین تا بررسی کنیم
                    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X